Biraz uzun bi yazı olacak umarım okurken sıkılmazsınız.
Ben öncelikle bayanlarda şunu anlamıyorum; esim göz çapkını, eşim açık giyinen bayanlar a bakıyor diye şikayet ediyorsunuz, ama bayanlar kendilerine gelince pek çeki düzen vermek istemiyorlar. Yani sen mini etek giyip başka erkekleri kendine baktiriyorsan, senin eşin de mini etekli kadinlara bakar, obu türlüsü bana adil gelmiyor, bana baksınlar ama benimki kimseye bakmasın oluyor. Sonuçta biz burada kızmıyor muyuz benimkine kimse bakmasin ben başkalarına bakayım zihniyetindeki beylere? Ikisi bana göre ayni şey.
Bizim toplumumuz ki her nekadar dejenere olmaya başlamışsada, namus meselelerinde hassastır. Yani bi batılı gibi kadın-erkek arkadaşlığını pekte normal göremez, belli bi seviyeden ötesini cogu kadinda erkekte kaldıramaz. En ufak olayı bile büyüyüp namus meselesi yapıldığına sizde benim gibi pek çok kez şahit olmuşsunuzdur. Kültürümüzde dinimizde bize bunu öğretti, bana göre bu kesinlikle eziklik değildir. Yani bi kadın eşi istemiyor diye topuklu giymiyorsa cidden saygı duyarım, erkekde eşinin dışarı karşı daha sade olmasını istiyorsa bunada saygı duyarim, aynı şekilde kadinda esinin diger bayanlara karsi mesafeli olmasini isteyebilir bunlar bana göre sahiplenmenin göstergesidir.
Bayanlar feminist duygularımızı biraz kenara itelim, bu düşünce kapitalist dünyanın kadini bi cinsel obje, reklam figürü haline getirmesi sonucu bazı zavallı bayanların hakkını aramaya çalışmasıyla ortaya çıkmıştır, halbuki bizim dinimiz yüzyıllar önce kadına hakettiği değeri vermiştir. Bagira bagira söylüyorum KADININ ESINE ITAAT ETMESI EZIKLIK DEGILDIR BU ONUN YARADILISINDANDIR. Toplumsal huzur yaradılısımiza uygun hareket etmeyle sağlanır.
Aksini söyleyen olursa delillerimde burdayım arkadaşlar amacım kesinlikle tartışmak değil, Hakk olanı savunmaktir.