e ben yine mutsuzum!

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
poffff, ayrildik, simdi geri geldi, evlenelim diyo.. ben eskisi gibi onu sevemeyecegimi dusunuyorum, cunku zaten 2 defa ayrildik, bunun 3uncusu gelir. ilgilendigim baskalari vardi ama anladim ki onlarda dogru duzgun adam degil, simdi tek basima kalip kafa dinlemek istiyorum desem de tek basima kalmak bile o kadar mutsuz ediyo ki, basim cok agriyo herseyi dusunmekten, o surunuyo, sanirim istedigim de buydu, ama ben niye boyle hissediyorum?

Son düzenleme:
poffff, ayrildik, simdi geri geldi, evlenelim diyo.. ben eskisi gibi onu sevemeyecegimi dusunuyorum, cunku zaten 2 defa ayrildik, bunun 3uncusu gelir. ilgilendigim baskalari vardi ama anladim ki onlarda dogru duzgun adam degil, simdi tek basima kalip kafa dinlemek istiyorum desem de tek basima kalmak bile o kadar mutsuz ediyo ki, basim cok agriyo herseyi dusunmekten, o surunuyo, sanirim istedigim de buydu, ama ben niye boyle hissediyorum?

canım sakın bi başkasıyla görşme daha çok erken bence o arap çocuğuda arama msj atma hatalarını anlasın kendini özlettir biliyorum sabretmek zor ama sabır acıdır meyvesi tatlıdır bunu sakın unutma.

bence bırak onu süründürmenin tadın çıkart msj falan atma ilgilenme hatasını anlasın :) bi başkasıylada ilgillenmen için vakit çok erken aman haa öyle bi hata yapma :)

bence bırak onu süründürmenin tadın çıkart msj falan atma ilgilenme hatasını anlasın :) bi başkasıylada ilgillenmen için vakit çok erken aman haa öyle bi hata yapma :)

cnm ozel msj atamiyorum daha 100 olmamis msj :( ne bilim ya, kafam allak bullak, konusmuyoruz benim istegim uzerine :( basim agriyo tum gun, aspirin manyagi oldum. senin boyle bisey ustunde deneyimin var mi?

sanki bi baskasiyla ilgilenirsem onu daha az dusunuyorum, daha cabuk unutuyorum, saglikli degil ama kolaylastiriyo, zaten birisiyle cikmak falan degil niyetim, oylesine konusarak zaman gecsin

sanki bi baskasiyla ilgilenirsem onu daha az dusunuyorum, daha cabuk unutuyorum, saglikli degil ama kolaylastiriyo, zaten birisiyle cikmak falan degil niyetim, oylesine konusarak zaman gecsin

evet tatlım var olmazmı özel mesaj atabilirisn benimde 100 olmadı ama atabildim :) özelden konuşsak daha çok yardımcı olabilirm

Yüz verme fazla, senin hemen yelkenleri suya indiren biri olduğunu düşünmesin.
Fazla şımartınca tepene çıkıyor.
Sen kafanı dinle duygularından emin ol.

yanliz kaldikca dahada kafam karisiyo! ne yapiim bilmiyorum,l keske geri gelmeseydi, o zaman boyle dilemma icine girmezdim, zaten yok deyip hayata devam ederdim, boyle modumu kirdi, olacagi varsa baskasiyla oda olmicak

Back
X