Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy gerçekten mi canım hadi inşallah ama iki seferdir referans dışı yazıyor ona aklım takıldı yaaaHamilesin demek oluyor:) hayırlı olsun![]()
İçimş çok rahatlattı tatlım çok çok teşekkür ederim Allah razı olsunReferans aralığı 0 ile 5,8 yani hamilelik olmayan normal durum için, değer yükselince referansın dışına çıkıyor yanı hamilelik oluşuyor. Kesinlikle hamilesin ve başka bir problem yok, takılma ona hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin![]()
Kızlar merhaba beta değerim 834 çıkıyor ama yanında referans dışı yazıyor ne demek istiyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirimmmmm
TeşekkürlerHamilesin
Çok teşekkürlerYazmışlar zaten gerekli açıklamayı, hamilesin, sağlıcakla gelişir inşallah![]()
Referans dışı yazıyor çünkü gebe olmayan birindeKızlar merhaba beta değerim 834 çıkıyor ama yanında referans dışı yazıyor ne demek istiyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirimmmmm
Hayırılı olsun bebiş geliyorKızlar merhaba beta değerim 834 çıkıyor ama yanında referans dışı yazıyor ne demek istiyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirimmmmm
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunReferans dışı yazıyor çünkü gebe olmayan birinde
referans değeri 0.5 arasında iken sen gebe olduğun için değerin yüksek çıkmış oyuzden referans dışı yazıyor hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşekkürler canım benim Allah razı olsunHayırılı olsun bebiş geliyor![]()