E hadi oglak sevgilisi veya esi olanlarda buraya gelsin:))

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Sevdigim oglak burcu; inatci, azimli, hic belli etmesede cok duygusal, romantik, sert bakisli, güven verici, parasina puluna önem veren ve yaptigi sey cok kötüde olsa dobra dobra söyleyen biri :asigim:

Sizin sevdiginiz oglaklar nasil peki?

Son düzenleme:
benim babam oğlak burcu
inatçı,sabit fikirli,oldukça dobra söyliceğini söyler ipe gitse bile..
konuşmaları net ve kesin elindekilerle konuşur varsayımlarda bulunmaz
ama çokkk duygusal asker programı izlerken bile ağlar..
en rahatsızlık verici özelliği çok sabit fikirli olması kimse çeviremez onu düşüncelerinden
bir de oğlak burcu erkeği eğer gerçek aşkı bulduguna inanırsa ömür boyu ona sadık kalabilir
cinselliğe de çok önem verir söylemeden geçemicem:jeyyar:

ben nişanlımda oğlak burcu yazdıgınız her şey uyuyor yalnız romantik kısmı hariç onun yerine odun da diyebiliriz benimkine

benim sevgilim romantik., komik, cok iyi kalpli, sevdigine bagli, sevdigi icin gözünü kirpmadan herseyi yapabilen, bonker, cok cabuk yumusar sinirlenince

Oglak sevgilisi/esi olanlar bu kadarcik mi sadece?

E hadi kizlar anlatinda bakalim aynimi bizim herifler:)

Dengesiz ve sorumsuz :mymeka:

Son düzenleme:
ßEN ßEN ßEN........:))

Kararlı, mantıklı, tutumlu, sadık ßu iyi yanlarının toplamı....
Rahat ve huzur isteyen, sorunlarla bogu$mak istemeyen (cogu erkekteki huy)

vs vs ........

Ama RABBıM sağolsun......ßöyle ßi insanı tanıdıgım icin:) :Saruboceq:

Benim esim oglak degil ama ben oglak burcuyum (esim boga) butun ozeliklerinide tasiyorum...
inatci , azimli,disiplinli, caliskan, kotumser , sabit fikir, ne arasan var:lepi:

selam kızlarr benim eşimde oğlak burcu dediğiniz tüm özellikleri taşır gerçektende romantik olduğunu belli etmez

uLaaa durunnnn Gardımıı aLayım ogLaklara kar$ı evLenirkenn o zaman yasakkelime

Benim eşimde oğlak,ben yengecim,tam zıt kutuplarız..Nasıl desem,bir tarafı çocuk gibi diğer tarafı 70'lik dede..ortası yok..Gezmeyi görmeyi çok sever,biraz odundur,hediye almasını,gönül almasını bilmez...Bunları yapmaya çalışır ama kaş yapayım derken göz çıkartır..mesela 36 beden kadına 42 beden elbise alır gelir.Açık sözlü değil patavatsızdır..Emniyet kemeri rahatsız ediyor dersin,kilo almışsındır der falan..Çok çabuk sinirlenir,özellikle trafikte..Yaşından büyük gösterir..Para kazanmayı iyi bilir,ticaretten anlar.Bazen olayları abartarak anlatır.Yakınlarına karşı asla pinti değildir.Çoğu zaman suratsızdır..Yemek seçer,herşeyi yemez,sevdiği belli başlı şeyler vardır.Pimpiriklidir,yaz ortasında dışarısı soğuk kalın giydir çocuğu der,dışardayken 100 kere arar.Kıskançtır ama kıskançlığını bir histen ziyade disiplin kuralıymış gibi yaşatır.Çok bilmiştir.Yöneticidir,ilişkiyi o idare etmek ister ama tepki alınca sinmiş gibi davranıp gizli gizli baskı uygular.Anneleri oğlaklara düşkün olur ama oğlaklar pek anneci değildir,babalarına hayrandır onlar.Sevdi mi tam sever ama insanı biraz yorar bu keçiler..Yengeçle evlenince de evden kavga-gürültü,kahkaha-kıkırdama sesleri eksik olmaz..

benim uzaktan hoşlandığım kişide oğlak. çok iyi tanımıyorum ama gördüklerim, çok enerjik, çok çalışkan. sanrım patavatsızlığı da var, birkaç sefer kırdı kalbimi. ince ruhlu, romantik, süprizleri seven biri. sabit fikirli olduğunu düşünmüyorum, algıları da açık.hassas çok çabuk etkileniyor ve duygularını istemesede belli ediyor.

bende oğlak burcuyum kızlar kaydirigubbakcemile2 sevmediğimi hiç sevmem sevdiğimede çok değer veririm duygusal birazda panik bir halim vardır asla ikinci plana atılamyı hazmademem.çabuk sinirlenir ve hemen sakinleşirim en kötü huyumda önyargılı davrarnmamdır.bunların yanısıra çok özverili altan alırım ama kullanıldığımı hissettiimde o iş tamamıyle biter bende

benim de nişanlım oğlak..ben de feci bir yayım:roflol:
acaip inatçı...öyle böyle değil...sabit fikirli, bakımlılığı süsü sever...az buçuk da olsa romantik de aynı zamanda...:asigim:
seviyom ben aşkımı yaaa

ya benimde eşim oğlak. en kötü huyu hakikaten çok sabit fikirli. yani olaki yanlış bir fikrini değiştirmek yerine deveye hendek atlatmak daha kolay. o derece yani. bu yüzden Allah kolaylık versin diyorum. etrafına para dağıtır ama sonra parasız kaldığı için kendine cimri olurlar. onun için biraz saf yanları var.:çok üzgünüm: ama tabi iyi yönleride var. romantik ama başa başa kaldığında. hele birde gerçekten seni seviyorsa gayet sadık. iyi bir baba ve eş oluyorlar. ha birazda çocuksu ama otuzundan sonra farklı düşünmeye başlayıp evrim geçirmiş gibi olgunlaşıyorlar. bu arada çabuk sinirlenip ama çabukta sakinleşen bir yapıları var.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…