- 22 Eylül 2021
- 151
- 29
- 18
- 28
- Konu Sahibi Esramnllll
-
pozitif biliyorum ama insan emin olmak istiyor neyse hem sizin hormonlar yukselmis belliGerçekten 152 ne anlama geliyor anlayamıyor musunuz?
İdrar pozitif çıkmıştı zaten buda pozitif çıkmış sormak istediğiniz tam olarak nedir acaba ?Son mens tarihi 25ekim olan gebeler ?
Kızlar idrar testi yaptım silik çıktı bugün kan verdim acilden şansıma kadın doğum doktoru tatile gitmiş acilden aldırdım ama e nabıza sonuç hala düşmemiş ne zaman düşer ve labarotuvari aradım 152cikmis sonuç ne oluyor ??
Ee biliyorsanız ben dalga geçtiğinizi düşündüm kan vermişsiniz daha neyden emin olmak istiyorsunuz ? Burda sonuç negatif derse biripozitif biliyorum ama insan emin olmak istiyor neyse hem sizin hormonlar yukselmis belli
e nabıza ne zaman düşer tekrar kan vereyim mi haftası bide son adet tarihi25ekim ordan hesaplanıyor galibaİdrar pozitif çıkmıştı zaten buda pozitif çıkmış sormak istediğiniz tam olarak nedir acaba ?
E nabiza düşmesine gerek yok iki günde bir kan verirsiniz son adet tarihine göre hesaplanıyore nabıza ne zaman düşer tekrar kan vereyim mi haftası bide son adet tarihi25ekim ordan hesaplanıyor galiba
Yoo benim normalim bu hamilelikle ilgisi yok.pozitif biliyorum ama insan emin olmak istiyor neyse hem sizin hormonlar yukselmis belli
insanlar bellide ne mücadelelerle hamile kalıyor ve emin olmak istiyor bence tavrınızı değiştirinYoo benim normalim bu hamilelikle ilgisi yok.
ne araliklarla vereceğim peki zararı olmuyor mu kan değerini etkilemiyor muE nabiza düşmesine gerek yok iki günde bir kan verirsiniz son adet tarihine göre hesaplanıyor
Yeterli mücadeleyi veren bu konuda kitap yazacak bilgide oluyor neredeyse kendimden biliyorum. Hatta bu şekilde sizin gibi sorulunca gülüyor.insanlar bellide ne mücadelelerle hamile kalıyor ve emin olmak istiyor bence tavrınızı değiştirin
Daha nasıl ikna etsinler sizi ?pozitif biliyorum ama insan emin olmak istiyor neyse hem sizin hormonlar yukselmis belli
Mesela bugün kan verdiyseniz pazar ayni saatte vereceksiniz nasıl bı zararne araliklarla vereceğim peki zararı olmuyor mu kan değerini etkilemiyor mu
Gerçekten bu kadar bilgisiz misiniz ? Lütfen yanlış anlamayın sadece anlamaya çalışıyorum aksi takdirde bizimle dalga geçtiğinizi düşünecemhemoglobin değeri hamilelikte önemli ya o değere etkisi olmaz mi
9 ay boyunca bir dünya kan vereceksiniz zaten bir şey olmaz. Olsaydı doktorlar vampir mi sürekli kan istesinler:)hemoglobin değeri hamilelikte önemli ya o değere etkisi olmaz mi
teşekkürler9 ay boyunca bir dünya kan vereceksiniz zaten bir şey olmaz. Olsaydı doktorlar vampir mi sürekli kan istesinler:)
Hayırlı olsun gebeliğiniz.
Kadın gün sayıyor siz onu bunu bırakın bilgi edinin bilmemek değil öğrenmemek ayippozitif biliyorum ama insan emin olmak istiyor neyse hem sizin hormonlar yukselmis belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?