- Konu Sahibi sendemibrutus
-
Bu pasta coktan paylasildi bu kdr yuksek faiz ve sonuclari ortaminda yeni yatirim yeni is cok makul gelmiyor
Belki ufak deneme olabilir 2. El uygulamalarda denemeyi dusunurmusunuz
o halde fatura meselesini nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz?
Kadın girişimci kredisi de kullanabilirim belki.Ayrıca şirketi kendi üzerinize açarsanız kadın girişimci olarak açın ki ben babamın üzerine açtım emekliye daha uygundu faizler
Şirket kurmak basit iş, faturalar en basit işlem. Şu bizim alışveriş yaptığımız turuncu siteden en basiti anlatayım. Satışını yaptığınız ürüne %14 ile %22 arası komisyon + 45tl kargo "iade bedava kargoda fiyat değişir" + devlet vergisi %20 desek eşiniz muhasebeciyse o bilir şirketin kendi giderleri yani işiniz çok zor bunu göze alın. Aaaa e-ticarette kolay para var dur ben bunu yapayım diye sakın girmeyin iyi planlayın ki sonra üzülmeyin.Eşim muhasebeci.Şirket kuracağım.
Çok iyi şekilde reklamını yaptırman lazım bu işte ilerlemek için. Bence.Hanımlar Merhaba,
Şuan Aktif bir işte çalışıyorum ancak çocuk, ev, iş beni yoruyor. Kendi işimi kurmak istiyorum. E ticaret ile şal satmak istiyoruz. Kaliteli güzel ürünler. Bir toptancı ile görüştüm. Deneyimi olan var mı ? Hangi siteler de çok satış olur ve benim için karlı olur ? Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Vallahi en güzeli. Verdiğin aldığın belli olur.Pazar da tezgah açayım :)
Ufak deneyeceğim. Atıyorum 20 bin tl lik mal alıp satmak istiyorum.
bence gayet makul. hayırlı olsun şimdiden. açıkçası gördüğüm kadarıyla e-ticaret sitelerinde satışa başlayan herkes iyi gidiyor. ne koysan satılıyor. bence olumlu düşünüp eyleme geçin. yapamazsın başarısız olursun diyenleri dinlemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?