Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötu olduğunu düşünmüyorum benimde 2700 lerde çıkmıştı aynı şekilde doktor dozu düşürdü ve ondan 3 gün sonra toplama yapıldı 16 adet yumurta toplandıArkadaşlar şuan yumurta büyütme surecindeyim dün kontrolüm vardı sağ ve sol olarak toplam 19 adet yumurtam olmuş E2 değerim 2015 çıktı bu kotu birşey mi yüksek çıkması doktorum dozu bugün düşürdü yarın tekrar çağırdı
yumurtaların tepkı verdıgını gosterıyor canım, ıyı bırsey :)Arkadaşlar şuan yumurta büyütme surecindeyim dün kontrolüm vardı sağ ve sol olarak toplam 19 adet yumurtam olmuş E2 değerim 2015 çıktı bu kotu birşey mi yüksek çıkması doktorum dozu bugün düşürdü yarın tekrar çağırdı
Teşekkür ederim kontrolüm vardı bugün baya buyumusler cumartesi günü toplamam yapilicakyumurtaların tepkı verdıgını gosterıyor canım, ıyı bırsey :)
Teşekkür ederim benimde 20 tane feln var cumartesi toplamam olucakKötu olduğunu düşünmüyorum benimde 2700 lerde çıkmıştı aynı şekilde doktor dozu düşürdü ve ondan 3 gün sonra toplama yapıldı 16 adet yumurta toplandı
Rica ederim,hadi inşallah sağlık bol embriyoların olsunTeşekkür ederim kontrolüm vardı bugün baya buyumusler cumartesi günü toplamam yapilicak![]()
İnşallah canım benim çok teşekkürlerRica ederim,hadi inşallah sağlık bol embriyoların olsun![]()
Hadi hayırlı olsunTeşekkür ederim benimde 20 tane feln var cumartesi toplamam olucak![]()
Canım naptin merak ettim ayni zamanlarda yumurtamiz toplanacakti hangi aşamadasin suanRica ederim,hadi inşallah sağlık bol embriyoların olsun![]()
Canim bugün kontrole gittim doğal siklus deniyoruz yumurtam 18mm olmuş..Canım naptin merak ettim ayni zamanlarda yumurtamiz toplanacakti hangi aşamadasin suan
Ben şuan 2.regli bekliyorum canım Şubat basinda olucam. Hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifleri görürsünCanim bugün kontrole gittim doğal siklus deniyoruz yumurtam 18mm olmuş..
Cumartesi progesteron bakicaz. Pazar günü Transfer dedisen ne yaptın
Aminnn kuzu hepimiz görelim pozitifii, sağlıklı gebelik haberleri alalımBen şuan 2.regli bekliyorum canım Şubat basinda olucam. Hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifleri görürsün. Kaç yumurtan toplandı kaçı dollendi kaçıncı gün ve kaç tane transfer edilecek
![]()
İnsallah canım benimAminnn kuzu hepimiz görelim pozitifii, sağlıklı gebelik haberleri alalım
19toplandi canım, 12donduruldu..
Tek transfer edilecek 5aa![]()
Merhaba sizin bu yorumunuzu gördüm de acaba 2700 lerde e2 değeri için taze transfer yapabiliyorlar mı ? Yoksa dondurulmasını mı sağlıklı buldular ?Kötu olduğunu düşünmüyorum benimde 2700 lerde çıkmıştı aynı şekilde doktor dozu düşürdü ve ondan 3 gün sonra toplama yapıldı 16 adet yumurta toplandı
Benimde o seviyelerde çıktı doktorum E2 yüksekten yapmayı tavsiye etmedi dondurdu yüksekten tutma olasılığı daha düşük dediMerhaba sizin bu yorumunuzu gördüm de acaba 2700 lerde e2 değeri için taze transfer yapabiliyorlar mı ? Yoksa dondurulmasını mı sağlıklı buldular ?
Mm anladımm bende cetrotide bulamadığım için tarlusal kullanmıştım o ilaçta taze transfere izin vermediği için o ay transfer olamadım ama zaten sizin değeriniz yüksekti felan demişti doktorum da ondan sordum teşekkürler cevabınız içinBenimde o seviyelerde çıktı doktorum E2 yüksekten yapmayı tavsiye etmedi dondurdu yüksekten tutma olasılığı daha düşük dedi
Rica ederim ne demekMm anladımm bende cetrotide bulamadığım için tarlusal kullanmıştım o ilaçta taze transfere izin vermediği için o ay transfer olamadım ama zaten sizin değeriniz yüksekti felan demişti doktorum da ondan sordum teşekkürler cevabınız için![]()