E2 değeri ne demek ve yumurtlama dönemi ile alakası var mı?

yasmnaydm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2024
320
74
18
Merhaba. Çocuk tedavisi için femera kullanıyorum 5 gün kullandım ve doktora gittim e2 için kan verdim ve sonucum 5 in altında çıktı. Yani çok düşük çıktı adetliyken 37 felan çıkmıştı 5 in altında olunca biraz üzüldüm neyse doktorum femerayı iki gün daha kullanmamı istedi düşük olduğundan dolayı. Bu değer iki günde yükselir mi acaba ? Bu değer düşük olunca yumurtlama olmuyor mu ?

Yumurtlamanin saglikli olmasiyla alakasi var ne kdar doktor boyutlarini solede saglikli olup olmadigini kandan bakiliyor sanirim doktrunuz bunu takup etmeye calisiyor ilaçlarin faydasi varmi yada saglikli yumi oluyormu diye size onerim balik yagi omega 3 takviyesi alin saglikli yumurtlama icin dvitamini demir folat feritin degerlerinize baktirin

Adetliyken estradiol e2 düşuk beklenir normal yumurta pik yaptiginda yani yumurtlama zamaninda 180 200 uzeri beklenir

Regliyken benmde dusüktu yumurtlama zamani yüksek çikti yapti yumurtanin saglikli oldugunu ögrenmek icin yumurtlama gunu kan vermen lazim

Ovülasyon testi ile takio ediyrum pik yaptigi gun gidip e2 hormonuma baktrdim hayrli saglikli sonuclarimiz olsun

Yaa çok teşekkür ediyorum inşşallah hayırlı sonuçlar alırız

Merhabalar ben Şuan aşılama sürecindeyim gonal f kullanıyorum 10 gündür. 10günün sonunda e2 835 çıktı bu iyi mi kötü mü
Doktorumla henüz konuşamadım

Merhabalar ben Şuan aşılama sürecindeyim gonal f kullanıyorum 10 gündür. 10günün sonunda e2 835 çıktı bu iyi mi kötü mü
Doktorumla henüz konuşamadım
Ovulasyon döneminde en fazla 500 civarı gösteriyor inşallah normaldir seninki. Ben 290 ile çatlatma iğnesi vuruldum

Dayanamadım doktorun asistanına mesaj attım iyi çıkmış sonucun dedi, burda bir kaç yorum gördüm tüp bebek ve aşılama dönemi kullanılan ilaçlardan dolayı yüksek çıkması normalmiş diye . Bide bi yorumda daha 600 civari çıkmış birinin yumurtaların dolu olduğu iyi olgunlaştığı en as 3,4 yumurtan oluşmuş demek olduğunu söyledi

İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…