- 24 Ocak 2022
- 581
- 385
- 33
- Konu Sahibi Unstoppable
-
Bunu ben de merak ediyorum e2 bende de 15.65 çıktıSelamlar. 7 ay once e2 degerim 9.78 bu ay ise 24 cikti. Diger hormonlarim normal. Bu degerleri 4 ayri doktor gordu her biri adetin 2. gunu boyle olur normal diyor. Ama araştırdığımda en az 50 olmali deniyor. Bilen arkadaşlar yorum yapabilir mi?
Internette araştırıyorum menopoz oncesi degeri diyor. Youtubeda doktorlari dinliyorum ostrojen takviyesi gerekir diyor. Doktora gidiyorum cok normal bu deger tek basina bur anlam ifade etmez diger hormonlarin normal diyorlar. Eksikligi kemik erimesi, kalp rahatsizligi yapiyor ondan çekiyorum. Ben 34 yasindayim siz?Bunu ben de merak ediyorum e2 bende de 15.65 çıktı
Doktorum izinde gösteremedim ben. Ama ben de adetin2.günü verdim ve sistemden m.edip baktım değerlere asla anlam veremiyorum. Belki bana da normal diyecekler ya da az bilmiyorum.Yaşım 27Internette araştırıyorum menopoz oncesi degeri diyor. Youtubeda doktorlari dinliyorum ostrojen takviyesi gerekir diyor. Doktora gidiyorum cok normal bu deger tek basina bur anlam ifade etmez diger hormonlarin normal diyorlar. Eksikligi kemik erimesi, kalp rahatsizligi yapiyor ondan çekiyorum. Ben 34 yasindayim siz?
Benim değerlerimde buna yakın bende dojtora gösteremedim ama araştırdığım kadarıyla normal miş amh ve e2 yaptırdınızmıDoktorum izinde gösteremedim ben. Ama ben de adetin2.günü verdim ve sistemden m.edip baktım değerlere asla anlam veremiyorum. Belki bana da normal diyecekler ya da az bilmiyorum.Yaşım 27
Tsh 2.33
Fsh 7.04
Lh 4.25
Prolactin 12.82
Diğerleri de böyle nette tam değer yazmıyor aslında arasındaki orantı sanırım önemli
Evet amh 1.83 çıktı ve e2 de 15.65 . Galiba bu e2 düşük baktığım herkeste daha yüksek ya da bünyeye göre bir ortalama değer oluyorBenim değerlerimde buna yakın bende dojtora gösteremedim ama araştırdığım kadarıyla normal miş amh ve e2 yaptırdınızmı
Benim e2 47 çıktı ama normalmi bilmiyorum bu değer hakkında bilgim yok amh sonucunmda daha çıkmadıEvet amh 1.83 çıktı ve e2 de 15.65 . Galiba bu e2 düşük baktığım herkeste daha yüksek ya da bünyeye göre bir ortalama değer oluyor
47 normal galiba nette böyle bir referans aralığı var. Benim ya bunda bir problem var ya da hızlı kilo verdim bir anda ondan da kaynaklanabiliyormuş. Doktoru beklicem ya da dr değiştircem. Hayırlısı bakalım. Gebelik istiyor muydunuz acaba? Hemen bakıldı mı buna sizde yoksa uzun zamandır deniyor musunuz?Benim e2 47 çıktı ama normalmi bilmiyorum bu değer hakkında bilgim yok amh sonucunmda daha çıkmadı
Ben martta dış gebelik geçirdim 3 ay korundum 6 aydırda korunmuyorum ama hamile kalamıyorum. Sizde hamilelikmi istiyorsunuz47 normal galiba nette böyle bir referans aralığı var. Benim ya bunda bir problem var ya da hızlı kilo verdim bir anda ondan da kaynaklanabiliyormuş. Doktoru beklicem ya da dr değiştircem. Hayırlısı bakalım. Gebelik istiyor muydunuz acaba? Hemen bakıldı mı buna sizde yoksa uzun zamandır deniyor musunuz?
Evet biz de 1.5senedir korunuyorduk. 3 aydır korunmuyoruz istiyorum ama bende de hala olmadı. Doktor mu değiştirsem diye düşünüyorum. Anlamadım ki aceleci gibi görünüyor böyle söyleyince ama çok tedirgin ediyor sadece dpktorun normal deyip hala olmamasıBen martta dış gebelik geçirdim 3 ay korundum 6 aydırda korunmuyorum ama hamile kalamıyorum. Sizde hamilelikmi istiyorsunuz
3 ay çok erken daha hiç stres yapmayın bende olmuyor diye çok stres yaptım korunmayı biraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım ama dış gebelik oldu stres kötü etkiliyor malesef bizler sabırsız davranıyoruz aslında hemen olsun istiyoruz doktor konusuna gelince eğer memnun değilseniz değiştirebilirdiniz tabi ama dediğim gibi daha erken sizin için inşallah tez vakitte hamile kalırsınızEvet biz de 1.5senedir korunuyorduk. 3 aydır korunmuyoruz istiyorum ama bende de hala olmadı. Doktor mu değiştirsem diye düşünüyorum. Anlamadım ki aceleci gibi görünüyor böyle söyleyince ama çok tedirgin ediyor sadece dpktorun normal deyip hala olmaması
İnanın ki stres yapmıyorum. Doktor çevremdeki herkes tarafından önerilen bir doktor. Herkes hakkında olumlu konuşuyor ve alanında iyi şüphem yok. Ama benden ilk kan aldı ve amh inüsiline bakmış. Sadece bunlara. Nasılsa kan alınıyor hormonlar vitaminler genel değerler neden bakılmasın ki. Ben zaten planlı olsun diye öncesinde doktora gidiyorum. Neyse dedim amh ve inüsilin iyi çıktı. Hamile kalınca gel dedi 3 ay oldu. Bu ay adetin 2.günü ben gittim dr.a hormona baksa diye onda da yukardakileri almış sadece. Ben anlamıyorum nasılsa kan vericem baksana herşeye. İdrar yanmam var diyerek idrar testi de ben istedim ve idrar yolu enfeksiyonum varmış. İnsanları böyle çileden çıkarıyorlar. Sonra biz aceleci oluyoruz. Gerçekten herşeye bakılsa sorun yoksa benim için de zaman sorunu yok ama sonradan bişey çıkacaksa bu dr sorumluluğunda3 ay çok erken daha hiç stres yapmayın bende olmuyor diye çok stres yaptım korunmayı biraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım ama dış gebelik oldu stres kötü etkiliyor malesef bizler sabırsız davranıyoruz aslında hemen olsun istiyoruz doktor konusuna gelince eğer memnun değilseniz değiştirebilirdiniz tabi ama dediğim gibi daha erken sizin için inşallah tez vakitte hamile kalırsınız
Bir arkadaşım korunmayı bırakacakken dr.a gitti ve 1 senedir korunmadığını(halbuki korunuyorlarmış) ama gebelik olmadığını söyleyerek yumurta takibi başlatıp direk çatlatma iğnesiyle hemen kaldım dedi. Çevresindekiler bu şekilde yap zaman kaybedersin demişler. En mantıklısı böyle olsa herşeyi alıp bakacaklar senin de kafan rahat. 3 aydır her adetimde acaba hormonlarda mı sıkıntı var. Acaba şu mu bu mu derken insan daha çok yoruluyor3 ay çok erken daha hiç stres yapmayın bende olmuyor diye çok stres yaptım korunmayı biraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım ama dış gebelik oldu stres kötü etkiliyor malesef bizler sabırsız davranıyoruz aslında hemen olsun istiyoruz doktor konusuna gelince eğer memnun değilseniz değiştirebilirdiniz tabi ama dediğim gibi daha erken sizin için inşallah tez vakitte hamile kalırsınız
Gerçekten stresi çok yoruyor insanı ama olmayıncada olmuyor çatlama iğneside oldum ben ama yine olmadı rahim filmi çektirecem bakalımBir arkadaşım korunmayı bırakacakken dr.a gitti ve 1 senedir korunmadığını(halbuki korunuyorlarmış) ama gebelik olmadığını söyleyerek yumurta takibi başlatıp direk çatlatma iğnesiyle hemen kaldım dedi. Çevresindekiler bu şekilde yap zaman kaybedersin demişler. En mantıklısı böyle olsa herşeyi alıp bakacaklar senin de kafan rahat. 3 aydır her adetimde acaba hormonlarda mı sıkıntı var. Acaba şu mu bu mu derken insan daha çok yoruluyor
Doğru diyorsunuz olmayınca olmuyor. Belki de böylesi daha iyidir. Bilmiyorum ki. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. En doğru zamanda sağlıkla süreç bizi yıpratmadan gelirler inşallahGerçekten stresi çok yoruyor insanı ama olmayıncada olmuyor çatlama iğneside oldum ben ama yine olmadı rahim filmi çektirecem bakalım
Amin inşallah hayırlısıyla olur.Doğru diyorsunuz olmayınca olmuyor. Belki de böylesi daha iyidir. Bilmiyorum ki. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. En doğru zamanda sağlıkla süreç bizi yıpratmadan gelirler inşallah
Normalde beta hg diğerim 0.200 çıktı normlade hamile kalmak istyorum adetime 4 gün varken yaptım ve 2 haftalık ilişki sonrası olan kan testi ne demek bilginiz varsaMerhaba adetin 2-3. günlerinde 50 civari normal diye biliyorum çünkü benim 45di ve doktor normal dedi bu durumda size normal diyorsa benim değerimin anormal olması gerekirdi. Belki de diğer değerleriniz normalse bu değerin tek başına bir anlamı yoktur.
Adetinize 4 gün varken sonucunuz 0.200 mü çıktı? Erken yaptırmışsınız hamile olsanız bile çıkmamış olabilir adetiniz gecikince tekrar yaptırın kesin olsun.Normalde beta hg diğerim 0.200 çıktı normlade hamile kalmak istyorum adetime 4 gün varken yaptım ve 2 haftalık ilişki sonrası olan kan testi ne demek bilginiz varsa
Benim de haziran da 27 cıkmıstı, gecen ay 20 cıktı, evet int.te arastırınca düşük gibi gorunuyor ama ben gectigmiz ay doktoruma sordum, 50 civarı olmasını bekerdik ama diğer degerlerin iyi cıktıgı icin sorun olmaz dedi. eger gebelige engel bir durum olsaydı mutlaka birşey tavsiye ederdi, doktoruma güveniyorum.Selamlar. 7 ay once e2 degerim 9.78 bu ay ise 24 cikti. Diger hormonlarim normal. Bu degerleri 4 ayri doktor gordu her biri adetin 2. gunu boyle olur normal diyor. Ama araştırdığımda en az 50 olmali deniyor. Bilen arkadaşlar yorum yapabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?