Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben'm b'ld'g'm kadariyla kistik bir sey varsa yuksek cikiyor ki benim de iki ay yuksek cikti,kist kendi kendine gidiyor cogu zaman ve sonraki ay normal cikiyor test,uzulecek bir sey degilArkadaşlar aranızda tedavi sırasında e2 hormonu yükselen varmı yada problem yaşayan benim yüksek çıktı moralim sıfır
Ben tüp bebek tedavisindeyim canimBen'm b'ld'g'm kadariyla kistik bir sey varsa yuksek cikiyor ki benim de iki ay yuksek cikti,kist kendi kendine gidiyor cogu zaman ve sonraki ay normal cikiyor test,uzulecek bir sey degil
Aynen cnm bende polikistik over var. Düşük doz igneye ragmen 1o.gununde igbelerin 2000leri gecmisti. Dr ohss konusunda uyardı. Senin kactiArkadaşlar aranızda tedavi sırasında e2 hormonu yükselen varmı yada problem yaşayan benim yüksek çıktı moralim sıfır
ya bende çok hafif polistik over var benım e2 bı anda 3 katı artıs gösterdi şuan düşmesini beklıyolar düşücek diyolar ama bakalım çok tedırgınım aksilik olmaz inşallah bana ohss konusundan hç bahsetmediler
10.000 mi çok yüksek canım kaç tane yumurtan var ki? birde doktorun ne diyor? benim en son ölçtürdüğümde 3500 dü iğnelere devam ettirdi doktor ve yum toplama oldu benim tahminen 5000 lerde falandı toplama oluncaMoralim bozuk e2 10000 onbin cikti
Sen naptin
Yumurta cok sayilamayacak kadar 10 tane fln buyyk digerleri kucuk bgn ilac yok yrn tekrar bakilacak10.000 mi çok yüksek canım kaç tane yumurtan var ki? birde doktorun ne diyor? benim en son ölçtürdüğümde 3500 dü iğnelere devam ettirdi doktor ve yum toplama oldu benim tahminen 5000 lerde falandı toplama olunca
yanlış ölçmüş olmasınlar normalde saglıklı yumurta başına 200-300 olması lazım bende çok yumurta var diye yüksekti...ama 10 tane falansa yumurtan inşallah ohss olmazsın canım normal çünkü yumurta sayınYumurta cok sayilamayacak kadar 10 tane fln buyyk digerleri kucuk bgn ilac yok yrn tekrar bakilacak
Canım benim düşüse geçti şükürler olsun 8368 7068 olmuş düşücek daha dedi yarın son kez bir kere daha kan veri cem ona göre çatlama ığnesi verecek aksilik olmazsaBnnki dengesiz. Şöyle anlatayim tedavimi . 4gun pregon100luk yaptim e2 1200 oldu yanina catlamasin diye orgalutran verdi. 2 gun sonra 2.ignenin etkisiyle 300e dustu. Sonra ilac 150ye cikti. Yanina baska ilac eklendi. En son 2000lere ucmus ve bisürü yumurta vardi.
Ilaclari kestiler mi senin deger kacti bnnde yrn kontrol var.bakalim nolcak. Bgn birazda agrim var. Bol su iciyrm protein ağırlıklı besleniyrm.
Kac gun bekledin bu arada yumurtalar buyudu mu yoksa durdu mu bnmde bgn igne yok yrn tekrar kan vericem. Bakilacak. Senin kacti 8000 7000 oldu.?Canım benim düşüse geçti şükürler olsun 8368 7068 olmuş düşücek daha dedi yarın son kez bir kere daha kan veri cem ona göre çatlama ığnesi verecek aksilik olmazsa
Naptin cnm sen bnm tedavi iptal olduCanım benim düşüse geçti şükürler olsun 8368 7068 olmuş düşücek daha dedi yarın son kez bir kere daha kan veri cem ona göre çatlama ığnesi verecek aksilik olmazsa
Canım benimki düşmüş normal dedi cumartesi yumurtalar toplanacak e yer sonra aksi bişey olursa transferi ertelenebilir üzüldüm sana canim herşeyde bir hayır vardırNaptin cnm sen bnm tedavi iptal oldu
Dr yapmak istemiyrm bu sartlarda ohss olursunndedi. Zaten agrim çok su anda. Catlatma da yapilmadi bikac gune azalir agrilarin dedi.
Kaca düşmüş merak ettim. Ilk basta bende uzuldum ama bu agrilarla birlikte dusunrmiyrm opu oldugumu.Canım benimki düşmüş normal dedi cumartesi yumurtalar toplanacak e yer sonra aksi bişey olursa transferi ertelenebilir üzüldüm sana canim herşeyde bir hayır vardır
Doktor da ole dedi canim 3068 düşmüşKaca düşmüş merak ettim. Ilk basta bende uzuldum ama bu agrilarla birlikte dusunrmiyrm opu oldugumu.
Transfer yaptirmazsan daha hafif olurmus. Dondurabilirsin oyle bi durumda
Değerin iyi bnm de ilkinde 3500du yapildi ve ohss olmadim. Insallah sende olmazsin.Doktor da ole dedi canim 3068 düşmüş
Inşallah canim senin ilkinde derken anlamadım 2 denemenmiDeğerin iyi bnm de ilkinde 3500du yapildi ve ohss olmadim. Insallah sende olmazsin.
Evet cnm ilki asilama.diye baslayip tupe donmustu bu 2. Olacakti ama olmadi.Inşallah canim senin ilkinde derken anlamadım 2 denemenmi