E2 tahlili yuksek çıkan varmı aranızda

canım 500 yüksek değilki yumurtaların olduğunu gösteriyo o benim tedavideyken 5800 leri 6000 leri bulmuştu ama tedavim ertelenmedi transferim olmuştu

inşallah allah gönlüne göre versin canım daha çok yükselmez inşallahh

canım sen şu an yumurta geliştirme dönemindeysen E2 5000 çıkmasında sorun yok, yumurtalar iğnelerle gelişip büyürken bu sayı 1500-3000-5000 gibi olabiliyor... bu yumurtalarının doluluğunu, olğunluğunu, kalitesini gösteriyor... rakam ne kadar yüksekse yumurtaların toplandığında kaliteli yumurta sayısınında o kadar çok olması bekleniyor...

Eğer tüp bebeğe başlama öncesi testte yüksek çıkarsa yolunda gitmeyen birşeyler var demek... çünkü normalde E2 değerinin 70 ile 100 arası bir rakamda olması makbul kabul ediliyor... çok yüksekse hamile kalmayı zorlaştırıyor ...

Son düzenleme:

yok canım yumurta buyutme döneminde idim 2 gun bekledik biraz sakınleşsin die sabah kontrole gidicem herhalde toplama gunu belli olur

canım yumurtalar toplanma aşamasına geldiyse 5000 yüksek bi rakam...benimde yükselmişti ve dostinex diye bi ilaç kullanmıştım.içinde 8 tane oluyo her gün bi tane kullanılıyo...

kızlar yeni kontrolden geldim.çarşamba allahın izniyle toplanacak yumoşlarım.ama transferim önümüzdeki aya kalabilirmiş.çok fazla yumurtam olduğu için toplandıktan sonra rahimde anormallik olabiliyomuş.hayırlısı diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…