- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
- 33
- Konu Sahibi selin akkaya
Mardin'den yaaa bizde 10da randevumuz ama erken gelicez opu olacağı için duruma göre erken gelin dedi belkide bugün karşılaşmıştırSiz nerden geliyorsunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mardin'den yaaa bizde 10da randevumuz ama erken gelicez opu olacağı için duruma göre erken gelin dedi belkide bugün karşılaşmıştırSiz nerden geliyorsunuz![]()
Evet yarım saat önceden içeri alıyorlar bol yumurtalarınz olsn inşallahMardin'den yaaa bizde 10da randevumuz ama erken gelicez opu olacağı için duruma göre erken gelin dedi belkide bugün karşılaşmıştırgüzel sonuclar alırız inslalh hepimiz
İnsallh yaa inşallah 7tane folikulun 7side olgunlaşır güzel yumurtlaar olusurEvet yarım saat önceden içeri alıyorlar bol yumurtalarınz olsn inşallah![]()
Pcos hastalarının yumurtası çok oluyor, o yüzden 2 adet dönemi bekliyorlar. Benim de yarın opu var, dualarınıza talibim. Rabbim hayırlısını versin. Folikül yumurtaların içimde bulunduğu, potansiyel yumurtalar. Ama tam sonuç toplamadan sonra belli oluyor. E2 hormon ve Rahim değerleri, ilaçlardan dolayı yüksek olması normal.Ya bu rahim dinledirme çok yumurta toplananlarda yapıyorlar diye biliyorum,neden yapıyolarki başka kızlar
Rahmin hazırdır canım, endişe etme. Zaten öncesinde yine muayene ederlerYa kızlar bir çok yerdede rastladım hep iki adet sonrası yapıyorlarmış ama bana bir ay sonra dendicumartesi sorcam ama yinede aklıma takılıyor
Yaa inşallahRahmin hazırdır canım, endişe etme. Zaten öncesinde yine muayene ederler
Herkesemi aynı yapıyorlar acabaYa kızlar bir çok yerdede rastladım hep iki adet sonrası yapıyorlarmış ama bana bir ay sonra dendicumartesi sorcam ama yinede aklıma takılıyor
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle yarın için inşallah bebişlerimizi alırız kucağımızaPcos hastalarının yumurtası çok oluyor, o yüzden 2 adet dönemi bekliyorlar. Benim de yarın opu var, dualarınıza talibim. Rabbim hayırlısını versin. Folikül yumurtaların içimde bulunduğu, potansiyel yumurtalar. Ama tam sonuç toplamadan sonra belli oluyor. E2 hormon ve Rahim değerleri, ilaçlardan dolayı yüksek olması normal.
İşte bilmiyorum ki bu konuyu sorup size yazıcam cumartesi hepimizin aklında soru işareti kalmasnHerkesemi aynı yapıyorlar acaba
Bende yarın gidicem dr kontrolüm var bende sorucam ama benim tazemi yoksa dondurulmuşmu olucak daha belli değil tabi op tarihi belli değil dahaİşte bilmiyorum ki bu konuyu sorup size yazıcam cumartesi hepimizin aklında soru işareti kalmasn
Madem sen daha önce gidiyor sen sor bizede söyleBende yarın gidicem dr kontrolüm var bende sorucam ama benim tazemi yoksa dondurulmuşmu olucak daha belli değil tabi op tarihi belli değil daha
Allah razı olsun canım benim, hepimizin kucakları dolsun inşallahAllah yardımcın olsun canım dualarım seninle yarın için inşallah bebişlerimizi alırız kucağımıza![]()
Bana da bilgi verirmisiniz. Triguens hapı kullanıyorum adet söktürücü bu hap.. E2 bu hap sayesinde sahte olarak yükselirmi...Salı 118 bugün 138 lerde ama yumurta hala doktor yakalayamadı.. Karındanda baktı... E2 sahte olarak yükselirmi.Her şey yolunda gidiyor gibi. E2 değeriniz iyi. Yani yumurtalar büyümüş bence. Doktor değilm, kendi sürecimden Billiyrm. Stres yapmayın. Akışına bırakmaya çalışın. Gönlünüzce olsun.
İyi akşamlar.. Triguens hapı kullanıyorum adet düzensizliği için.. bu hap kullandığımda E2 yükselmeye devam ediyor ama yumurta görmüyor doktor.. Altan ve karından baktı o kadar göremiyorOrtalama her olgun yumurta 200-300 arası e2 demek
Giç yumurta görmüyormu canım anlamadımİyi akşamlar.. Triguens hapı kullanıyorum adet düzensizliği için.. bu hap kullandığımda E2 yükselmeye devam ediyor ama yumurta görmüyor doktor.. Altan ve karından baktı o kadar göremiyor( sahte yükselme olurmu yumurtasız E2
Zar zor gördü cuma yumurta 10 ml Di. ama E2 138 den 108 düştü dünkü akşamki test de.. Triguens kullanıyorum.. Adet söktürücü acaba omu izin vermiyormu yumurta gelişimineGiç yumurta görmüyormu canım anlamadım