Gebeliğe Hazırlık E2 yüksekliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

szfb

28.02.2013/26.08.2020
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
1.233
1.205
133
35
Ankara
Arkadaşlar e2 değerim 123 çıktı. Doktor üstünde durmadı. Neden olabilir? Aslan pençesi çayına başladım ama doktorlar bunun için ilaç falan veriyorlar mı? Gebe kalmaya etkisi nedir?

Merhaba, konu ile ilgili çok fazla bilgim yok ama okuduğum bir kaynakta adetin 2. ya da 3. günü kandaki E2 seviyesinin 25 ile 140 arasında olması sağlıklı olarak belirtilmişti.

Arkadaşlar e2 değerim 123 çıktı. Doktor üstünde durmadı. Neden olabilir? Aslan pençesi çayına başladım ama doktorlar bunun için ilaç falan veriyorlar mı? Gebe kalmaya etkisi nedir?
merhaba üzerinden çokca zaman geçmiş umarım aktifsnizdir?
nasıl çözüm buldunuz acaba ?

merhaba üzerinden çokca zaman geçmiş umarım aktifsnizdir?
nasıl çözüm buldunuz acaba ?
Merhaba hayır bir çözüm bulamamıştım aynı zamanda tiroid değerim 5 di ona ilaç kullandım 2019 Aralık'ta hamile kaldım

Merhaba hayır bir çözüm bulamamıştım aynı zamanda tiroid değerim 5 di ona ilaç kullandım 2019 Aralık'ta hamile kaldım
sağlıkla büyütün inşallah evladınızı, içtiğiniz aslan pençesinin faydası olmuş mudur peki sizce?

sağlıkla büyütün inşallah evladınızı, içtiğiniz aslan pençesinin faydası olmuş mudur peki sizce?
Allah razı olsun..hayır faydası olmadı hamile kaldığım dönem içmedim rahim filmi çekildim ilaca başladım diğer ay hamile kaldım Allah'ın izniyle rahim filmi bende faydalı oldu

Back
X