e250 watsapp

bilgem_

prensesim
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
431
25
48
35
benim telefonum e250
sunu merak ediyorum e250si olupta watsapp a giren varmı acaba giriliyor mu ?

İşletim sitemi yeterli değil diye biliyorum. Ama deneyebilirsin istersen

yarın olsa da beklenen gün olmaz

Yüklemeyi bi dene istersen,benim telefonumda e72ama whatsap kullaniyorum isletim sistemli android falan degil yani telefonum

Samsung e250 mi.? Imkansiz.. lg cookie bile whatsupp desteklemiyodu. Android, ios yada Symbian olmasi gerekli

Desteklemiyor diye biliyorum ancak yükleyip deneyebilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim daha önce nokia c3 vardı Whatsapp i duymuştum hemen google yazdım indirdim ve yüklendi herkes imkansız demişti bence telefonun internetinden yaz google a çıkarsa indirirsin

Sizin icin bir baktım da, whatsapp kullanabilmeniz icin android, ios veya symbian isletim sistemine sahip olmaniz gerekir. E250 de standart isletim sistemi var diye biliyorum. Sanırım olmaz.

Yüklemeyi bi dene istersen,benim telefonumda e72ama whatsap kullaniyorum isletim sistemli android falan degil yani telefonum

Sizinki symbian benim eski tel e 71di o da whatsapp uyumluydu symbian olduğundan. E 250nin bi işletim sistemi yok ki yeni program kurulsun. Akıllı telefon değil yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…