• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Earplarmzn resimleri

saol B&M güzel dileklerin için
ben uzun zamandır istiyosum kapanmayı ama içimde yaşıyodum
kuran kursuna başladım tecvidli kuran öğreniyorum
aslında ramazanda kapanırım diye düşünürken birden kapanmış buldum kendimi
ne vesile oldu diye sormuşsun profilimde ordan sana yazamadım arkadaş listende olmadığım için burdan cevaplıyorum

eşarp modellerinide görmek isterim:)) bu arada

tecvitli öğrenmen çok iyi olmuş .çünki hakkıyla nacak öyle okunuyo :) inşlh talimide öğrenirsin :)

bi ara eğer sencede sakıncası yoksa msn adresini özel msj la atarsın sana ordan mail atarım okkaydirigubbakcemile3

DreamLover beni çok heyecanlandırdın. ben de artık başörtü kullanmak istiyorum. zaten giyim tarzım hep kapalıdır. son eksiğimi de tamamlamak istiyorum.

buraları,fikirleri geziyorum. şimdiden öğreniyorum. teşekkür ederimm.

allah allah yaa
şimdi oldumu kıslarr??
işte yeni 'ben' den birkaç foto..

hjuu.jpg

hju1.jpg

hjjq.jpg

lensslii
lnsl.jpg

HcRt_ Ben göremiyorum resimleri canım .fisfisfis
Başıyazmalıkız eşarbının renkleri hoşuma iyi günlerde kullan canım.:1closedeyes:

DreamLover beni çok heyecanlandırdın. ben de artık başörtü kullanmak istiyorum. zaten giyim tarzım hep kapalıdır. son eksiğimi de tamamlamak istiyorum.

buraları,fikirleri geziyorum. şimdiden öğreniyorum. teşekkür ederimm.

cnm benim nasıl mutlu oldum anlatamam yazını okuduğumdaŞeniz
inşallah en yakın zamanda seninde başörtülü resimlerini görmek nasip olur:Saruboceq:

kıslarrr ben geldim uzun zamndır yoktumm eski topükümüz kapandımıı ??? neden ???

bombaa gbi geldim öncelikle dream canım çok sevindim ne güzel kapanmak herkese oldğu gibi sanada çok yakşmış cnm.. =))

kıslarr bana gelelimm tarzımı iyicene değiştirdm bennn.. eşrbımı bağlama stilim bile değştiii :)
işte yeni 'ben' den birkaç foto..

bn.jpg.html

hjuu.jpg.html

hju.jpg.html

hee bide bu arada yeşill lens aldım kendimee nasıl olmuşş?:ecrin_bebek:

lnsl.jpg.html

lnss.jpg.html

öptümm sizi şekeRlerrrr

hoşgeldin cnnmmmm
güzel mesajın için de teşekkür ederimm
keşke bende görebilseydim yeni bağlama stiliniopuyorumnanaktan
hjjj.jpg.html

şimdilik bu kadar kusura bakmayın yıkıcaktım da çektim ben hergün takıcamı ütülediğim için buruşuklar sonra diğerlerini koyarım resin koymak zor yawww

Back
X