• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Earplarmzn resimleri

Bende bu askidan 1 tane var. Ben böyle istiyorum. Bu askidan Türkiyede varmi ?
05072010420.jpg

bende geldim bacılar:teytey:.eşarplarım ütüsüz askıdan alıp çekdim kusura bakmazsnz artık:dance:
dscf3880u.jpg

dscf3882v.jpg

dscf3884.jpg

dscf3883.jpg

dscf3889a.jpg

dscf3890c.jpg

dscf3885.jpg

dscf3891.jpg

dscf3886.jpg

dscf3896b.jpg

dscf3895.jpg

dscf3887.jpg

dscf3894uq.jpg

dscf3888n.jpg

bunlarda şallar tam karşıdaki ped kutusu olan bone kutumlaelaelaelaelae
dscf3892.jpg

size bir şey sorayım bona sera nın ipek eşarpı kolay yapılıyomu daha önce vizyon ipek almıştım yapılmamıştı.. armine aldım 2 tane 1 çok güel yapılıyo diğeri yapılmıyoda .. çünkü çok yumuşak acaba setleştirmk için ipeği ne yapmalıyım

size bir şey sorayım bona sera nın ipek eşarpı kolay yapılıyomu daha önce vizyon ipek almıştım yapılmamıştı.. armine aldım 2 tane 1 çok güel yapılıyo diğeri yapılmıyoda .. çünkü çok yumuşak acaba setleştirmk için ipeği ne yapmalıyım

cnm aynı sorunu ben de yaşıyorum. ön kısmı kalıp gibi durmuyor, yumuşak olduğu için yamuk yumuk oluyor. belki de biz beceremiyoruz:9: ben çözümü twill eşarpta buldum. bir tane armine marka aldım, süper duruyor ön kısmı. bir de 15 tl ye aldığım twill eşarplar var, onlar armineye göre daha yumuşak.

hoşsedasenin de mavi yelkenli eşarbına bittim, güle güle kullan:nazar:

kızlar bende de bir sürü eşarp var ama genelde aynılarını takıyorum:9: birine yapıştım mı hep onu takasım geliyor.

Back
X