bunlarda benimkiler:)sengözlerimebaksanab
![]()
...
bunun farklı rengi bende var ve resmen bayılıyorum her kıyafetime uyuyor güle güle kullan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlarda benimkiler:)sengözlerimebaksanab
![]()
...
kızlar bütün eşarplarınız cok güzel yaaaaa. bende tesettürlüyüm. konuyla alakası yok ama ben yazın ne tarz giyineceğimi şaşırıyorum.. kıyafelerinizi çektiğniz bölüm varmı acaba.siz yaz aylarında ne tür şeyler giyiyorsunuz bilgi edinmek istedim???
ben de bugün kullandığım başörtüyü ekleyim bari (eskiden almıştım)
![]()
bunun farklı rengi bende var ve resmen bayılıyorum her kıyafetime uyuyor güle güle kullan
![]()
umarım ekleyebilmişimdir![]()
kendi kendime resim eklemeyle cebelleşirken mesajını görmemişim galiba linki görünür hale getirdim birde dediğini yapacağım sağol canım. resim eklemek zormuş be yinede açık hallerini de eklemeye çalışacağımcanım httplerden birisini silersen çıkar
ilk yorum da benden gelsin açık hallerini koysan belki daha belli olurdu ama sol alttaki böyle bakınca çok tatlı görünüyoa.s.
![]()
umarım ekleyebilmişimdir![]()
teşekkür ederim canıma.s.renkleri cok guzelllllllllll cok begendim gule gule kullan
biri bana şu resim ekleme konusunda yardımcı olursa bende paylaşırım sizle eşarplarımı kıslar