• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Earplarmzn resimleri

bunlarda benimkiler:)sengözlerimebaksanab

grnt0155t.jpg

...

bunun farklı rengi bende var ve resmen bayılıyorum her kıyafetime uyuyor güle güle kullan

kızlar bütün eşarplarınız cok güzel yaaaaa. bende tesettürlüyüm. konuyla alakası yok ama ben yazın ne tarz giyineceğimi şaşırıyorum.. kıyafelerinizi çektiğniz bölüm varmı acaba.siz yaz aylarında ne tür şeyler giyiyorsunuz bilgi edinmek istedim???

kızlar bütün eşarplarınız cok güzel yaaaaa. bende tesettürlüyüm. konuyla alakası yok ama ben yazın ne tarz giyineceğimi şaşırıyorum.. kıyafelerinizi çektiğniz bölüm varmı acaba.siz yaz aylarında ne tür şeyler giyiyorsunuz bilgi edinmek istedim???

tiril tiril yazlık etek, yazlık gömlek ve ince bluz, babet
üst üste giymeyi pek sevmiyorum

selam herkesea.s.
hoşuma gitti bu topik
bende en kısa zamanda
eşarplarımın resmini koymak istiyorum

bu arada eşarplarda çok güzel hepside:lepi:

b2k3026f.jpg

umarım ekleyebilmişimdir:utangac:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım httplerden birisini silersen çıkar
ilk yorum da benden gelsin açık hallerini koysan belki daha belli olurdu ama sol alttaki böyle bakınca çok tatlı görünüyoa.s.
kendi kendime resim eklemeyle cebelleşirken mesajını görmemişim galiba linki görünür hale getirdim birde dediğini yapacağım sağol canım. resim eklemek zormuş be yinede açık hallerini de eklemeye çalışacağım;)

ben de yeni kapananlardanım... annemden çaldıklarımla :D kendi aldıklarımı ben de sizle paylaşmak isterim inşallah yarın... sizinkiler çoook güzel..

biri bana şu resim ekleme konusunda yardımcı olursa bende paylaşırım sizle eşarplarımı kıslar

Back
X