• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Earplarmzn resimleri

o kadar beğenildi ki şaşırdım canım yok ya salı pazarından almıştım kadıköyden 10lirayakaydirigubbakcemile3

zarifecim bende çok beğenmiştim eşarbını geçen cuma pazarında gördüm.alıp almama konusunda kararsız kaldım bi daha bulursam hemmen alıcamm:lepi:

Kızlar masallah hepınız cok guzel olmuşsunuz

ARKADASIMIN BANA HEDIYE ETTıGı EŞARP

rrp9g7.jpg

yeşil diyar eşarbının çok farklı bi modeli var hoş görünüyo güle güle kullanzemuszemus

zarifecim bende çok beğenmiştim eşarbını geçen cuma pazarında gördüm.alıp almama konusunda kararsız kaldım bi daha bulursam hemmen alıcamm:lepi:
her renk alcam diyodum ya buydu ne ütü lazım ne bişey kaymıyor da pahalı da olsa alırdım:icecream:

kıslarr ben geldim resim yuklüyorum okuldan geldim şimdi
bi görüneyim bizim kızlar dedim:jeyyar: yüzümü silmekle ugraşmadım sonra bi ara yaparım öpüyorum sizlerii

Son düzenleme:
minel ask sonunda yuzunu gordum :)) cok tatli gorunuyorsun masallah

selam kizlar, buda benim yeni aldigim esarbim. bakalim begenecekmisiniz
foto37j.jpg

selam kizlar, buda benim yeni aldigim esarbim. bakalim begenecekmisiniz

Tiamo eşarbını güzel günlerde kullan canım. ben de geçen gün aldım aynısından, fotosunu çektim bugün ekleyebilirsem ekleyeceğim. katalogda görür görmez beğendim, çok güzel bir model değil mi.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

kızlar bunlar benim yeni cicilerim, taze taze opuyorumnanaktan:asigim:

1300.jpg

1304.jpg

1316.jpg

1315.jpg
bu eşarbı da arkadaşıma hediye aldım, umarım beğenir:asigim:

nikon eşrpların çok güzel tiamoyla aynı olan eşarbınıza bayıldım

nikoncum siyah beyaz kırmızılı olan eşarbına bittim çok güzel:lepi:
bende isdiyoommafoldumben

Tiamo çok güzel eşarbın cnm renkleri de çok hoş :kahve:

Tiamo eşarbını güzel günlerde kullan canım. ben de geçen gün aldım aynısından, fotosunu çektim bugün ekleyebilirsem ekleyeceğim. katalogda görür görmez beğendim, çok güzel bir model değil mi.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

tiamo cum eşarbın çok güzel:lepi:
güzel günlerde kullan inşllh.

tiamo çok güzell eşarbınzemuszemus

nikon eşrpların çok güzel tiamoyla aynı olan eşarbınıza bayıldım

Cok tsk ederim begendiginize sevindimm a.s.

Back
X