• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Earplarmzn resimleri

sağol biriciğim artık sokağa çıktıkça topik geliyor aklıma resim çekiliyorumkaydirigubbakcemile3

Zarifecik eşarbın pek güzelmiş,güle güle kullan :)

bu da benim esarplarimdan...

Eklentiler

• $DSC00178.webp
    $DSC00178.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSC00250.webp
    $DSC00250.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
güle güle kullanin kizlar

leylacim ilk resimdekini pek begendim cok hos renkleri falan, ikincide güzel ama birincinin yaninda sönük kaldi benim icin :)

leylacım ilkini bende pek beğenmedim ikinciside daha hoş görünüyo güle güle kullanopuyorumnanaktan

yine nostaljii..... ama napiiiiiiiiiiiimmmm, hem foto koymak istiyorum, hem makinem bozuk mafoldumben hem bide kolaj yapmayı biliyorum artık zemuszemus aynı eşarpları tekrar tekrar görenlerin affına sığınarakkkk :kedi: :kedi: :kedi:

Son düzenleme:
hiçkesneeettin canım sen böyle hepsi çok güzel:lepi:.sade beyaz olanla açık mavili var beyaz kıyafetinle onlar ehh işte.bu arad sen de fıtık gibisinn kapatamamışsınkaydirigubbakcemile3

hic_kes ne yapmışın sen öyle cıvıl cıvıl çok hoş olmuş hepsi bi yerdezemuszemus
bu arada sanada maşallah:nazar:

hiçkesneeettin canım sen böyle hepsi çok güzel:lepi:.sade beyaz olanla açık mavili var beyaz kıyafetinle onlar ehh işte.bu arad sen de fıtık gibisinn kapatamamışsınkaydirigubbakcemile3

hic_kes ne yapmışın sen öyle cıvıl cıvıl çok hoş olmuş hepsi bi yerdezemuszemus
bu arada sanada maşallah:nazar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hiç_kes eşarpların çok güzel ama ben beyaz olan kıyafetine bayıldımopuyorumnanaktan düğün için çok güzel bir takım elbisemi canım o birde nerden aldığını söylersen pek makbule geçecek

hiç kesim gözümü gönlümü açtın valla

:utangac: :1hug:
Hiç_kes eşarpların çok güzel ama ben beyaz olan kıyafetine bayıldımopuyorumnanaktan düğün için çok güzel bir takım elbisemi canım o birde nerden aldığını söylersen pek makbule geçecek

elifnaz,teşekkür ederim, etek-ceket o canım, ablamın düğünü için almıştım 2 yıl evvel, ümraniyeden bir mağazadan almıştım ama ismini hatırlamıyorum :umursamaz:

hic kez ne yaptin sen ya agzimin suyu akti hehe

cok zevklisin

Back
X