- Konu Sahibi ogretmenimki
-
merhabalar ben ebaya üye olacağım ama aklıma takılan bir çok şey var mesela çok ucuz güzel kıyafertler var mesela
Luxury Maxi Chic Sexy Sleeveless Long Ball Gown Lace Dress Skirt Red Wine 401 | eBay
bu elbise 1.94 fiyat vermiş ve kargo bedava ama yanında 1.94 to 31.17 diyor yani bunun fiyatı hangisi ve kargo bedava yazıyor ama gbp: 1.18 diyor gogledan araştırdığım kadrıyla gbp kargo fiyatıymış.
yani kısacası benim kafam çok karıştı bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
merhabalar ben ebaya üye olacağım ama aklıma takılan bir çok şey var mesela çok ucuz güzel kıyafertler var mesela
Luxury Maxi Chic Sexy Sleeveless Long Ball Gown Lace Dress Skirt Red Wine 401 | eBay
bu elbise 1.94 fiyat vermiş ve kargo bedava ama yanında 1.94 to 31.17 diyor yani bunun fiyatı hangisi ve kargo bedava yazıyor ama gbp: 1.18 diyor gogledan araştırdığım kadrıyla gbp kargo fiyatıymış.
yani kısacası benim kafam çok karıştı bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
o 1.94 olan kupe, siralamalarda ilk ciksin diye boyle sahtekarlik yapiyolar iste.
gbp ingiltere parasi demek.
canim Ebay benim isim :)
bu elbise China dan geliyor
31.17 dolar
kargosuda bedava Free shippig yaziyor
yalniz Ebayden mal alacaksan Paypal ile ödeme yap derdim yurtdisi siparislerinde
en guvenilir o
bir sorun olursa sor
ben Ebayde yurt disindan mal aliyorum
satiyorum vs :) isim bu
o 1.94 olan kupe, siralamalarda ilk ciksin diye boyle sahtekarlik yapiyolar iste.
gbp ingiltere parasi demek.
bu sayfada satilan sadece elbise
küpe nerden cikti
select options a girersen en altta earrings(not clothes) yaziyor.
açıklama için çok teşekkür ederim peki 1.94 neyin fiyatı oluyor kargo parasıda değilse
31.17 dolar
yalniz Ebayden mal alacaksan Paypal ile ödeme yap derdim yurtdisi siparislerinde
en guvenilir o
bir sorun olursa sor
canım ben de ebay den birçok ürün aldım ve hiç sıkıntı yaşamadım ama arkadaşlarında dediği gibi paypal kullan mutlaka. ben genelde kozmetik alışverişi yaptım bb kremler filan :)) güvenilir bir satıcı bulduktan sonra inan hiç sıkıntı yaşamıyorsun . ben kargo parası da hiç ödemedim. ptt yoluyla ücretsiz aldım hep :)
kızlar ben de Ebay'dan missha perfect cover bb krem siparişi verdim. ancak İngilizcem berbat olduğu için çok zorlanıyorum. satıcı adı rinishop inşallah orijinal ürünler gelir. Paypal ile ödemeyi yapalı neredeyse bir ay olacak ama hala kargo gelmedi ve işin kötü tarafı ürünler kargoya çıktı mı çıkmadı mı kargo şirketinin adı ve takip numarası ne? kargo ücretli mi? eğer ücretliyse ne kadar öderim? bu konular hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım. İngilizce öğretmeni arkadaşım var onunla birlikte baktık o da bulamadı. satıcıya mesajla soru sorabileceğimiz bir link de bulamadık. neyse ki ben ödemeyi yapınca paypal bana satıcının Hotmail adresini göndermişti. oradan ulaşmaya çalıştım ama hala cevap bekliyorum. bu forumda ebay'dan alışveriş yapan arkadaşlar acaba satıcı ile nasıl iletişim kurdular? ve kargo takibi nasıl oluyor? bilgi verirseniz çok sevinirim. acil cevap bekliyorum meraktan çatlayacam. inşallah boşuna para vermemişimdir
31.17 dolar
en guvenilir o
bir sorun olursa sor
canım ben de ebay den birçok ürün aldım ve hiç sıkıntı yaşamadım ama arkadaşlarında dediği gibi paypal kullan mutlaka. ben genelde kozmetik alışverişi yaptım bb kremler filan :)) güvenilir bir satıcı bulduktan sonra inan hiç sıkıntı yaşamıyorsun . ben kargo parası da hiç ödemedim. ptt yoluyla ücretsiz aldım hep :)
merhabalar tam olarak nasıl yapıyorsunuz alışverişi ben avon pudra almak istiyorumda ta ordan buraya gönderiyorlar mı ?
birde ödemeyi nasıl yapıcaz tl olarak mı
Ya uygun fiyatlı alışverişlerinizi okuyunca çok imrendim ama cesaretimi toplayamıyorum yurtdışı olduğu için. Biraz daha yorum okuyayım bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?