• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ebay hakkında

Kizlar bu konuda nasil yardimci olabilirim size bilmiyorum! Benim ingilizcem cok iyidir, ayrica devamli yurt disina gidiyorum. İstediginiz bisey olursa yazin bana getirmeye calisirim. Bizim sirketin anlasmali oldugu yerler var. Online siparislerde ben adres sorunuda yasamiyorum. Aldiklarim adrese gidiyor, ben gittigim de aliyorum. Aklinizda olsun... 

canim Ebay benim isim :)
bu elbise China dan geliyor
31.17 dolar
kargosuda bedava Free shippig yaziyor
yalniz Ebayden mal alacaksan Paypal ile ödeme yap derdim yurtdisi siparislerinde
en guvenilir o
bir sorun olursa sor
ben Ebayde yurt disindan mal aliyorum
satiyorum vs :) isim bu

iyi geceler üstteki mesajınızdan ebayla ilgili çok bilgili olduğunuzu öğrendim de sizden akıl almak istiyorum. ebaydan alışveriş yapmıştım 28 aralıkta. 35 gün olduğu halde hala ürünlerim gelmedi. bununla ilgili ne yapabilirim acaba. bir de özel mesaj gönderemediğimden buraya yazdım. şimdiden çook teşekkür ederim

kızlar merhaba. ben ebaydan alışveriş yapan biri olarak bilgilerimi paylaşmak istedim. öncelikle free yazanlar ücretsiz kargoya tabi ayrıca her ürün farklı fiyatlandırılıyor yani; 5 üründe alsan kredi kartı dökümünde 5 ayrı parça görünüyor. ama fiyat aynı. aldığınız ürünün satıcısı genellikle ürün gemiye verildiğinde size mail gönderip bilgilendiriyor. ürününüz gelmedi yada geçiktiyse maille yanıt bulabiliyorsunuz. hangi ürünü aldıysam maile bilgilendirme yapıyor satıcı. ayrıca satıcı bilgilendirmese bile ebay bilgi veriyor ve türkiyeye geldiğinde kargo numarasını ve teslimat tarihini mail yoluyla bildiriyorlar. ben paypal kullanarak ödemelerimi yapıyorum ki bir sorun olduğunda onlarla iletişime geçip çözümü onlar bulsun diye. kesinlikle güvenilir ve çok kaliteli. tavsiye ederim

kızlar merhaba. ben ebaydan alışveriş yapan biri olarak bilgilerimi paylaşmak istedim. öncelikle free yazanlar ücretsiz kargoya tabi ayrıca her ürün farklı fiyatlandırılıyor yani; 5 üründe alsan kredi kartı dökümünde 5 ayrı parça görünüyor. ama fiyat aynı. aldığınız ürünün satıcısı genellikle ürün gemiye verildiğinde size mail gönderip bilgilendiriyor. ürününüz gelmedi yada geçiktiyse maille yanıt bulabiliyorsunuz. hangi ürünü aldıysam maile bilgilendirme yapıyor satıcı. ayrıca satıcı bilgilendirmese bile ebay bilgi veriyor ve türkiyeye geldiğinde kargo numarasını ve teslimat tarihini mail yoluyla bildiriyorlar. ben paypal kullanarak ödemelerimi yapıyorum ki bir sorun olduğunda onlarla iletişime geçip çözümü onlar bulsun diye. kesinlikle güvenilir ve çok kaliteli. tavsiye ederim
Merhabalar ben de aklımdakileri sormak istiyorum.
Şimdi ben ilk kez ebaydan alışveriş yaptım.200 dolarlık bu gümrüğe takılır mı?
Ayrıca anlamadığım yaptığım alışveriş 197 dolar tuttu,kredi kartımdan çekilirken de öyle gösterdi ama bana bankamdan gelen mesajda 202 dolar görünüyor ve doları internette satış fiyatı 2,21 göründüğü halde 2,29 dan hesaplamış,bu kadar fark neyden olur ki?
Ve yine anlamadığım paypalsız işlem yaptım ben sonrasında paypal a üye olayım dedim,benden ayrı ayrı 1'e dolar paypal ücreti kesilmiş.Paypal için her seferinde böyle para mı ödeyeceğiz?Yoksa üyeliğe mahsus bir şey mi?
Ayrıca ben bebek,çocuk kıyafeti getirip çevreme satmak istiyorum,en uygun ve en güvenilir siteler neresi olur ve çin mallarının kalitesi nasıldır bebek ve çocuk giyimde?
Of çok sordum ama kafam karmakarışık,y ürünlerim gelmezse.Eşimle papaz olcam diye korkuyorum.
Bana yardım etsin bilenler lütfen.:50:

bu ürünlere bir de vergi mi ödeyeceğim?Öyle bir şey duydum..Ağlicaaaammm yaaa.a...

cicim ebayda gümrük kotası 100 $ aldığın ürünlerle alakalı aslında giyimde pek sıkıntı olmuyo ama elektoronik eşyaların türkiyeye girisi sıkıntı genellikle gümrüge takılır. pay pal dan normalde ücret kesilmiyo (benim hiç kesilmedi) ama aldığın ürünler ücretsiz kargo değilse bide kargo parası alıyolar ve ürün başına ücretlendrme oluyo. kesilen 20$ lık fark no free shoping yani kargo alıcı öderli dir. alışveriş yaparken dikkat edilmeli. birde satıcının pozisyonuna ve puanına dikkat et 98 in altındakilerden alma. pozitif yorum çok önemli ebayda. bebek kıyafeti alışverisi mantıklı çin malları kalitesini bilemem ama farklı olusu göze çarpıyo dediğim gibi. ebayda en önemli nokta satıcının pozitif puanı ve ücretsiz kargo durumudur. umarım yardımcı olmusumdur.

cicim ebayda gümrük kotası 100 $ aldığın ürünlerle alakalı aslında giyimde pek sıkıntı olmuyo ama elektoronik eşyaların türkiyeye girisi sıkıntı genellikle gümrüge takılır. pay pal dan normalde ücret kesilmiyo (benim hiç kesilmedi) ama aldığın ürünler ücretsiz kargo değilse bide kargo parası alıyolar ve ürün başına ücretlendrme oluyo. kesilen 20$ lık fark no free shoping yani kargo alıcı öderli dir. alışveriş yaparken dikkat edilmeli. birde satıcının pozisyonuna ve puanına dikkat et 98 in altındakilerden alma. pozitif yorum çok önemli ebayda. bebek kıyafeti alışverisi mantıklı çin malları kalitesini bilemem ama farklı olusu göze çarpıyo dediğim gibi. ebayda en önemli nokta satıcının pozitif puanı ve ücretsiz kargo durumudur. umarım yardımcı olmusumdur.
Arkadaşım teşekkür ederim.Aldığım ürünlerin çoğı free shiiping,ama kargo ödediklerimi de biliyorum,onlar haricinde kesildi neyin nesi ise.
bu vergi işi beni çok düşündüüyor,satıcının da puanı 98,7 idi.ve mesajlarıma cevap veriyor,umarım sıkıntı çıkmaz.

Back
X