Ebeveyn banyosuna başkasının girmesi

Evin icinde hamammi var pardon ev kac metrekare biz sahsen satoda oturuyoruz ama bi hamamimiz yok yanii :KK45:

konuya gelince senin evinde dus yapabilecek kisi mutlaka o derece yakininizdir havlulari degistirip bi güzel silersin bitti gitti tek derdin bu olsun
Aaaa bizim 3+1 doğuda kira evimizde hanlar hamamlar var sizin kendi şatonuzda nasıl olmaz:KK53: sizin şato olmamış yeniden yapın şatonuzu siz:KK45:

Ebeveyn banyosu ne olursa olsun kullanılamaz. Orası adı üstünde ebeveyn banyosu. Onun dışında hamam kısmını siz düşünün. Ayrıca evinize gelen misafirlerde duş alıp gelsinler.
1 hafta kalırlarsa duşa girin diye teklif etmeyecek miyim :dua:yada duş vaktiniz geldi kalkın evinize gidin falan mi diyicem:halay:

Altına bir şey koyun yükseltin, üstünü örtün, hatta sıkıca kapatın ve başına bir iş gelmesin diye dua edin :dua: Çünkü insanlar oraya mutlaka girmek ister diye tahmin ediyorum
Hmmm mantıklı aslında misafirleri hamama gönderip arkalarından makinama su gelmesin bozulmasın duası etmek denicem bunu :KK48:

Ya ben mi rahatım bilmiyorum açıkçası ben ebeveyn banyomda misafirin banyo yapmasını yadırgamıyorum sonuçta haberli gelecek insanlar, kaldırırım mahrem bir şeyler varsa banyoda oldu bitti nolmus yani.
Banyoda mahrem birşeylerin görülmesi değil konı benim için. Yatak odası tümüyle bir mahrem zaten.

Evime yatıya gelip bir hafta kalacak hatta duşunu bile alacak kişi zaten yabancı değildir bence ki kendi ailelerinizin kalabileceğinden bahsetmişsiniz. Bu kadar yakınlarım ebeveyn banyosuna girse, tuvaleti veya duşu kullansa hiç gocunmam. Eşyadır neticede niye mahrem olsun.

Tek banyo olduğunda da ama ebeveynler olarak biz bunu kullanıyoruz, mahremimiz oldu gözüyle bakılmıyor mesela. Ya da yatak odası niye mahrem oluyor, bir tek orada mı eşiyle birlikte oluyor insanlar sanki:KK48: şaka bir yana, o esnada eşimle ben yatak odasında uyumuyorsak, gün içinde ve haberli şekilde ailelerimizin girip çıkmasından rahatsız olmam.

Derli toplu bir yatak odası neden mahrem olsun ki?
Evin diğer odalarını misafir odasını oturma odasını kullanabilirler sonuçta. Yatak odası bize ait bir oda, eşin ve benden başkasının girmesi içime sinmiyor yatak odası mahrem olarak geliyor bana. örn. kayınbabamın yatak odamdan geçip ebeveyn banyomu kullanacagı fikri hiç hoş gelmiyor:))) bir arkadas makina yukseltıcı fikrini verdi hamam için onu kullanacagım. konu cozuldu tesekkurler herkese :) Mune Mune

Konuyu kapatmissiniz ama icimde kalmasin fikrim dedim:) Makine için yükseltici şart evet. Kiralik evde dusakabin yaptiramazsiniz ama duş perdesi çekebileceginiz bir alan var mi? Hamamin eni çok değilse duş perdesi çekip en azindan çok sıçramayı önlersiniz. Yerden su girmesini yukselticiyle, yukardan islanmasini perdeyle önlersiniz. Ya da makinenin üzerine (prizinin etrafina falan) bir naylon serin yikanilirken. Elektrik sonuçta her türlü tehlikeli.

Büyük banyomdaki küvet yüksek olduğu için kayınvalide küvete girip çıkarken düşmesin diye, ebeveyn banyomdaki duşa kabini seve seve kullandırıyorum. Sen de çok sevdiklerine kullandırabilirsim, çok sevmediklerinde gelip sende kalmaZ zaten

Merhabalar. 1 hafta sonra evleniyorum. Haliyle yeni evime taşınacağım eşyaları yerleştirdik herşey tamam. Bir müddet tayin olayından dolayı kirada oturacağız. Kafama takılan birşey var. Kiraladığımız evde bir hamam var. Baya hamam yapmışlar, hamamın içinde duşu da var ama duşakabini yok. Yani orda duş alındığı zaman hamam komple ıslanacak. Çamaşır makinam da hamamda. Makinanın alttan su almaması gerekiyor. Bir de hamam dışında ebeveyn banyosu var o duşakabinli. Evime misafir geldiğinde ebeveyn banyosunu kullanmalarını istemiyorum açıkcası. Sonuçta ebeveyn banyosunu kullanmaları için yatak odama girmeleri gerekiyor bu beni rahatsız ediyor. Annem gelen misafirlere de ebeveyn banyosunu kullandırırsın birşey olmaz diyor ama bilmiyorum ya içime sinmiyor. Siz olsaydınız nasıl yapardınız?

Ebeveyn banyosu olunca ne farkı oluyor? Odanıza bile girmesini istemediğiniz derecede uzak kişilerin normal banyonuzda bile işi yok bence. Evine teyzen/ halan Vs gelse odama girmeyin mi diyeceksiniz. Daha evlenmeden bu kadar eşyacı olmayın

Back
X