Ebeveynleri sigara tiryakisi olan çocuk aileden alındı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
İngiltere'de bir evi ziyaret eden sağlık görevlisi, sigara dumanlarının 2 yaşındaki çocuğun sağlığını tehdit ettiği gerekçesiyle mahkemeye başvurdu
page_ebeveynleri-sigara-tiryakisi-olan-cocuk-aileden-alindi_484689147.jpg

inPaylaşın
İngiltere'de ailesiyle yaşayan 2 yaşındaki bir çocuk, evi ziyaret eden sağlık görevlisinin kendisini bir sigara dumanı bulutu içinde solunum problemleri yaşarken bulmasından sonra, mahkeme kararıyla ailesinden alındı.

BBC Türkçe'de yer alan habere göre, erkek çocuğuna bir önceki ay solunum sorunları nedeniyle sprey verildiği, ancak ailenin davranışlarını çocuğun sağlık ihtiyaçlarına göre değiştirmediği belirlendi.

Babanın ruh sağlığında da sorunlar olduğu ve kan testlerinde kokain kullandığı tespit edildi.

Çocuk başka bir aileye evlatlık verilecek.
http://t24.com.tr/haber/ebeveynleri-sigara-tiryakisi-olan-cocuk-aileden-alindi,298472

Tamam haklısınız ama çocuk anneden kopabilir mi ? Ailesini sigara bırakmaya teşvik etseniz ? Ne güzel ya çocuğu aileden ayırmak !

Birde başka bir aileye verilecek ? Yazık yazık çocuğa : (

Bir Avrupa ülkesi saçmalığı :KK51:

BBC Türkçe'de yer alan habere göre, erkek çocuğuna bir önceki ay solunum sorunları nedeniyle sprey verildiği, ancak ailenin davranışlarını çocuğun sağlık ihtiyaçlarına göre değiştirmediği belirlendi.

Babanın ruh sağlığında da sorunlar olduğu ve kan testlerinde kokain kullandığı tespit edildi.

Çok güzel bir uygulama.Çocuğun sağlığını düşünmeyen bir ailede kalması doğru değil.Sorunlu bireyler olarak geri dönüyor bu çocuklar.Böylelerinin çocuk yapmasına karşıyım.

Burada hamile haliyle posur posur sigara içen kadınları görseler naparlar acaba...

yıllar önce öyle bi topikte dayak yiyodum nerdeyse:KK48::KK48: ama hala normal görmelerini anlamıyorum, bişey olmaz demelerini, annemde içmiş bana bişey olduğu yok(!) demelerini, bari de ki evet zararlı hata yapıyorum bebeğime zarar veriyorum ama bırakamıyorum, yok onu da demiyolar

yıllar önce öyle bi topikte dayak yiyodum nerdeyse:KK48::KK48: ama hala normal görmelerini anlamıyorum, bişey olmaz demelerini, annemde içmiş bana bişey olduğu yok(!) demelerini, bari de ki evet zararlı hata yapıyorum bebeğime zarar veriyorum ama bırakamıyorum, yok onu da demiyolar

Sorma savunmalarını anlayamıyorum bende.

Tamam haklısınız ama çocuk anneden kopabilir mi ? Ailesini sigara bırakmaya teşvik etseniz ? Ne güzel ya çocuğu aileden ayırmak !

Hemen alınmıyor çocuk aileden. Detaylar yazılmamış. Defalarca eve görevli gider evin, ailenin ve çocuğun durumunu inceler. Gerekli uyarılar yapılır. Çocuk hastaymış. Ev de duman altıysa gereken yapılmış.

Zaten baba kokain de kullanıyormuş. Geleceği kurtuldu çocuğun titiz bir hükümet politikasıyla.

kar- zarar dengesi.. bir çocuk annesiz mi yaşayabilir? yoksa nefessiz mi? keşke bu ülkeye de gelse böyle yaptırımlar..

Cocuga icim parcalandi.
Simdi bir suru aile degistirecek, sansliysa kalici bir ailesi olacak.
Bu dusuncesiz ebeveynleri yuzunden cdkeceklerine bak.
Tamam ailesinin yaninda sagligi tehlikedeymis, simdi de travma yasayacak.
2 yasindaki oglumun su an benden ayri kaldigini hayal ediyorum da :KK43: :KK43:
Keske aileye denetimli olarak geri verselerdi cocugu. Duzelme olmazsa alirlardi. Cocugun yaninda sigara icenlere falan ben de kan kusuyorum ama cocugun su an anne diye agladigi aklima gelince yuregime oturdu.

X