- 16 Mart 2019
- 308
- 175
- 23
- 26
O zaman inşallah bize bu ay güzel haberlerini verirsinYok canım bende sadece başkaları da benim gibi bebeğine kavuşsun istedim zaten bu incir havuç kürü olsun diğer kürleri de İbrahim saraçoğlu da tavsiye ediyor yani bi ebe kadın diyince neden milletin tuhafına gidiyorda İbrahim saraçoğlu yapın diyince tuhaflarına gitmiyorda yapıyorlardoktor bana anca klomen çatlama iğnesi verip durdu sonra gel rahim filmi çekelim sonra aşılama dedi gönderdi eşimde sprem testi temiz çıkınca bende bu yöntemi denedim ve gerçekten de şifa oldu bi çok senelerce çocuğu olmayanlar gitti kendi akrabalarım dahil yani hamile de kaldılar
Allah razı olsun canım ben şuan zaten hamileyimO zaman inşallah bize bu ay güzel haberlerini verirsinEvet beslenme önemli mesela bazı kişilerdede vitamin eksikliğinden bile gebe kalamadıgına şahidim. Bu kürlerin de amacı bitkilerin otların içeriğinden yararlanmak.. Allah yüzünü güldürsün inşallah herşey gönlünce olsunn ❤
Benim rahmim de ters olmuştu bende öncesinden çok şey denedim işe yaramadı sanırım rahmim düzeltidi de oldu belki snein de böyle bi sorun olabilir canım Rabbim içeçeğin kullanacağın herşeyi sana şifa etsin inşallahSağol canım.inş hepimizin yüzü güler en kısa zamanda.şimdi adetimi bekliyorum.hayıt otu tohumunu deneyeceğim.bakalım hayırlısı allahtan.
Bi sene olmadı o kadından sonra oldu inşallah seninde öyle olurAy insaall cnm bnde hamile kalirim tekrar kaydimi diye korkuyorum bide kasiklardan bakti bana alttan bakmadi bagladi falan senin kac sene olmadi oyle kaldin gebe
İnşallah canımmAllah razı olsun canım ben şuan zaten hamileyimdemir eksikliğim var ve hiç tamamlanmadı zaten hala eksik Ne biliyim vesile oldu bana hekim kadın Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah çok sağol canım Allah seninde gönlüne göre versin inşallah
Amin canım sağol.dr.da ebede rahimde bi sıkıntı olmadığını söyledi.ama sanırım bendeki sıkıntı göbek düşmesi yada kaçması diyorlar.benim liseden beri göbeğim yerinde atmazdı.hep yaşlı teyzeler düzeltir yine aynı olurdu.bu ebe kadın msjla şişe çekerek yerine getirdi ama inşallah yine kaymamıştır.2.ay olacak bi daha baktırmadım.ha bu arada göbek kaymasını dr.lar bilmiyor.B
Benim rahmim de ters olmuştu bende öncesinden çok şey denedim işe yaramadı sanırım rahmim düzeltidi de oldu belki snein de böyle bi sorun olabilir canım Rabbim içeçeğin kullanacağın herşeyi sana şifa etsin inşallah
Benimde rahmimi düzeltip belime ve karnıma yakı vurdu buda tutunmayı sağlıyor sanırımAmin canım sağol.dr.da ebede rahimde bi sıkıntı olmadığını söyledi.ama sanırım bendeki sıkıntı göbek düşmesi yada kaçması diyorlar.benim liseden beri göbeğim yerinde atmazdı.hep yaşlı teyzeler düzeltir yine aynı olurdu.bu ebe kadın msjla şişe çekerek yerine getirdi ama inşallah yine kaymamıştır.2.ay olacak bi daha baktırmadım.ha bu arada göbek kaymasını dr.lar bilmiyor.
Ayy inşallah canım benim çok teşekkürler güzel dileklerin için.allah hepimizin güzünü güldürsün inş.Benimde rahmimi düzeltip belime ve karnıma yakı vurdu buda tutunmayı sağlıyor sanırımaynen göbek düşmesini falan doktorlar bilmiyor inşallah Rabbim nasip eder canım bi sıkıntın yoksa en kısa zamanda hamile kalcan inşallah
Hamilelerin duası kabul olunur derler bende çok içten dua ettim size inşallah Rabbim kabul eder de sizde buraya hamileyim diye yazarsınız inşallah canım benim çok iyi anlıyorum seni çünkü bende bu yollardan geçtimAyy inşallah canım benim çok teşekkürler güzel dileklerin için.allah hepimizin güzünü güldürsün inş.
Canım benim çok sağol allah sanada sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir doğum ve hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsinHamilelerin duası kabul olunur derler bende çok içten dua ettim size inşallah Rabbim kabul eder de sizde buraya hamileyim diye yazarsınız inşallah canım benim çok iyi anlıyorum seni çünkü bende bu yollardan geçtim
Amin inşallah canım Allah razı olsunCanım benim çok sağol allah sanada sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir doğum ve hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
Bana ozelden adresini atarbilir misinCnm benim gittigim isatanbulda sultan ciftliginde bi kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?