Ebeyim ama bebek sahibi deilim ve ok istiyorum:((

firstNimbus

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
4.116
13
683
46
merhaba kızlarrr.benim derdim şu ki;yedi yıllık evliyim ve altı yıldan beride bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz ve bunu çevremizdeki insanlardan da saklamadık yani yok daha istemiyoruz henüz düşünmüyoruz yalanlarının arkasına sığınmadık hiç.dediğim gibi ben ebeyim gerçi şuanda laboratuvarda çalışıyorum ama asıl mesleğim ebelik ve işyerimdeki bütün hastaların sorularına ve sorunlarına içtenlikle cevap veriyorum ama bu işi en az benim kadar iyi bilenler veya çevresinde benden başka sorularını sorabilecek sağlıkçılar olduğunu bildiğim insanlar da gelip niye özellikle bana hamileliklerindeki eften püften şeyleri soruyorlar onu anlayamıyorum işte.bazen diyorum ki düşünememişlerdir benim üzülebileceğimi ama bir değil beş değil.kimseyi kırmakta istemiyorum bir ben mi kaldım soracak diye ama hep ben kırılıyorum.ne yapayım ben böyle durumlarda hiçbirşey yokmuş gibi davranıp sorularını mı cevaplayayım yoksa uyarayım mı onları????(böyle olunca da bak bizi kıskanıyor diye düşünecekler diye korkuyorum çünkü kıskanmıyorum allah isteyen herkeze vede bana da versin inşallahhhh)

bugun kandıl duanın en güzeli tanımadıgını kişiye ettigin duaymış..bugun senin için dua edecegim..ve burdaki tüm arkadaslarımdan senın için dua istiyorum..ve senın durumunda olanlar içinde..allahım inşallah sanada anne olma duygusunu en kısa zamanda yaşatır..:Saruboceq:

bugun kandıl duanın en güzeli tanımadıgını kişiye ettigin duaymış..bugun senin için dua edecegim..ve burdaki tüm arkadaslarımdan senın için dua istiyorum..ve senın durumunda olanlar içinde..allahım inşallah sanada anne olma duygusunu en kısa zamanda yaşatır..:Saruboceq:

çok teşekkür ederim.çok duygulandım.inşallahhh duaların kabul olur ne diyeyim.yani herşey hakında tümmm duaların.....

An geliyor senin gibi oluyorum bende an geliyor toparlanıyorum
Biliyorsun yolumu yarıladım sayılır...
Elimden bişey gelse bişeycik bile gelse yapardım bizim gibi hasret çekenlere....

Varsada yapabileceğim birtek dua etmektir tüm kalbimi açarak
Rabbim öyle büyük ki
Elbet bizlerinde duasını duyacak....
Sevgiyle kalopuyorumnanaktan

Canım senin kırılganlığını hassasiyetini anlayabiliyorum .. Ayrıca çok üzüldüm..
Kendimi bir an senin yerine koydum

Hemşire olsaydım ve arkadaş çevrem durumumu biliyor olsalardı eğer
eften püften şeyler için soru sormalarını yadırgardım senin gibi ..
CADIARZU

Acaba çok mu soğuk kanlısın !! Üzüntünü fazla dışa vurmuyorsan yüzün güleçse
o yüzden de belki çekinmeden sorabileceklerini düşünüyor olabilirler..

Bir de ne yazık ki insanoğlu bir tuhaf olmuş .. bencil- umursamaz- nispet yapmayı sever duruma gelmiş. kötükedihüso

*** Canım İnşallah canı gönülden dilerim ki
Sende muradına kavuşursun ... İnşallah Rabbim sana da hayırlı evlat nasip etsin..

Üzülme ..

Canım senin kırılganlığını hassasiyetini anlayabiliyorum .. Ayrıca çok üzüldüm..
Kendimi bir an senin yerine koydum

Hemşire olsaydım ve arkadaş çevrem durumumu biliyor olsalardı eğer
eften püften şeyler için soru sormalarını yadırgardım senin gibi ..
CADIARZU

Acaba çok mu soğuk kanlısın !! Üzüntünü fazla dışa vurmuyorsan yüzün güleçse
o yüzden de belki çekinmeden sorabileceklerini düşünüyor olabilirler..

Bir de ne yazık ki insanoğlu bir tuhaf olmuş .. bencil- umursamaz- nispet yapmayı sever duruma gelmiş. kötükedihüso

*** Canım İnşallah canı gönülden dilerim ki
Sende muradına kavuşursun ... İnşallah Rabbim sana da hayırlı evlat nasip etsin..

Üzülme ..
evet çoğu zaman kendi durumumla ilgili şakalar yaparım aslında ama bilirler hepsi ne kadar çok istediğimi.....geçtiğimiz ocak ayında tüp bebekle hamile kakdım fakat dış gebelik oldu ve ameliyatla aldılar bebeğimi.tam raporum bitti işe döndüm başka bir hemşire arkadaş günü geçmiş tahlil yaptırmaya geldi bana hamile çıktı o kadar üzüldü ve ağladı ki yanımda dedimki hiçmi istemiyordunuz neden doğru düzgün korunmadınız yok dedi istiyoruz aslında ama bir iki ay sonra istiyorduk bu ay olmasını istemiyordum.bu ve bunun gibi birçok olay işte.ben mi fazla abartıyorum yoksa inadına mı yapıyorlar anlamıyorummmmm.

Allah tez vakitte bebeğini sağlıkla kavuştursun sana.herşey vakit meselesi canım.
arkadaşlarına gelince belki ebe olduğun için soruyolardır.diğer türlü düşünsek bile sen gönlünü ferah tut.ne soruyolarsa cevapla boşver arkandan konuşulmasın kıskandı diye

oyyyy canım benim.
allah sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.
dularım seninle.

rabbim bu berak kandilinin yüzü suyu hürmetine,seninde yüzünü güldürür inşallah...:Saruboceq:
ümitsizliğe kapılmak yok vakti zamanı gelince inşallah o da olacak..
bencede ebe olduğun için soruyorlardır sen yinede sorduklarını cevapla..

rabbim bu berak kandilinin yüzü suyu hürmetine,seninde yüzünü güldürür inşallah...:Saruboceq:
ümitsizliğe kapılmak yok vakti zamanı gelince inşallah o da olacak..
bencede ebe olduğun için soruyorlardır sen yinede sorduklarını cevapla..

tümm dua eden arkadaşlardan allah razı olsun.çokk sağolun ama benim kızıp kırıldıklarım zaten sadece ebeyim diye çevrelerinde benden başka soru soracak insan bulunmayanlar değil ki.... benim anlayamadığım çevresinde en az benim gibi on kişi varken ve de benim durumumu biliyorken ısrarla gelip bana soranlar.....

evet çoğu zaman kendi durumumla ilgili şakalar yaparım aslında ama bilirler hepsi ne kadar çok istediğimi.....geçtiğimiz ocak ayında tüp bebekle hamile kakdım fakat dış gebelik oldu ve ameliyatla aldılar bebeğimi.tam raporum bitti işe döndüm başka bir hemşire arkadaş günü geçmiş tahlil yaptırmaya geldi bana hamile çıktı o kadar üzüldü ve ağladı ki yanımda dedimki hiçmi istemiyordunuz neden doğru düzgün korunmadınız yok dedi istiyoruz aslında ama bir iki ay sonra istiyorduk bu ay olmasını istemiyordum.bu ve bunun gibi birçok olay işte.ben mi fazla abartıyorum yoksa inadına mı yapıyorlar anlamıyorummmmm.

Canım benim çok geçmiş olsun
Bak dediğim gibi işte insanlar bir tuhaf ..
Ha 1 ay önce ha 1 ay sonra neyi fark ettirecek ki :kızgın:

Sen kalbini ferah tut böylesi arkadaşların için daha sabırlı ol ..

Herşey hayırlısı ile gönlünüzce olsun ınşallah....Allah büyük. Herkesi kendi haline zamana bırakın göreceksiniz....

dılerım kı sende annelıg tadarsın..
heelekı meslegın ebelık olunca emınım canın daha cok sıkılıyodur..
cevrendekıler bence bunu dusunemıyolardır yanı uzulecegnı emın ol uzulcegnı bılseler sana kesınlıkle sormazlar..

Azıcık sabırlı ve inancınızı kaybetmeden yolunuza devam edin..
ınanın Rabbim öyle büyük ki er yada geç bunun mükafatını size verecektir..
ınşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebişiniz olur,en kısa sürede annelik duygusunu tadarsınız:Saruboceq:
Sevgiler.

Bu dünyada yaşadıkların ne kadar zor ve acı geliyorsa sana ki senin mesleğin icabı daha zor geliyordur sana bu sorulardan dolayı....Eminim mükafatında bir o kadar büyük olacaktır inşallah...

canım gerçekten herşeyin içinde olduğun için bu durum sana daha bi zor geliyordur anlıyorum seni
çevrendekilere gelince acaba ince düşünen insanlar değillermi diyeceğim ama bu kadarda olmaz.bizim bi akrabamızın bebeği olmuyordu ve onun yanında kesinlikle bebek lafı geçmezdi üzülmesin diye
sen canını sıkma rabbim inş.en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin
bu mübarek günde dualarımızdasın inş

İçinden Nasıl Geliyor ise Öyle davranmalısın...
Eğer sana bilinçli sorulduğunu sanıyorsanda Bence yanılıyosun

Hangi kadın bilerek canını yakmak isterki
Özellikle Annelik konusunda.!
Karşındaki Çok kötü biri bile olsa az vicdanlıdır Herhalde..
Yada nebiliyim Belkide değildir.Baksana ne hale gelmişiz ya

ya geçenlerde de benim bi tanıdığım konuşuyordu.şuan kardeşi abisinin eşi bide kızı aynı anda hamile kalmışlar.biz de dinliyoruz tabi.ya dedi istemeden olmuş hepsininde .kaza kurşunuymuş yani.millet ister ister olmaz bizimkilerininde istemeden verdi allah dedi. sanki o an onca insanın arasında kafama balyozla vurdular gibime geldi.bence ne olursa olsun etrafa bir bakıp konuşmak gerekiyo.ama her konuda tabii.

Back
X