- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
merhaba kızlarrr.benim derdim şu ki;yedi yıllık evliyim ve altı yıldan beride bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz ve bunu çevremizdeki insanlardan da saklamadık yani yok daha istemiyoruz henüz düşünmüyoruz yalanlarının arkasına sığınmadık hiç.dediğim gibi ben ebeyim gerçi şuanda laboratuvarda çalışıyorum ama asıl mesleğim ebelik ve işyerimdeki bütün hastaların sorularına ve sorunlarına içtenlikle cevap veriyorum ama bu işi en az benim kadar iyi bilenler veya çevresinde benden başka sorularını sorabilecek sağlıkçılar olduğunu bildiğim insanlar da gelip niye özellikle bana hamileliklerindeki eften püften şeyleri soruyorlar onu anlayamıyorum işte.bazen diyorum ki düşünememişlerdir benim üzülebileceğimi ama bir değil beş değil.kimseyi kırmakta istemiyorum bir ben mi kaldım soracak diye ama hep ben kırılıyorum.ne yapayım ben böyle durumlarda hiçbirşey yokmuş gibi davranıp sorularını mı cevaplayayım yoksa uyarayım mı onları????(böyle olunca da bak bizi kıskanıyor diye düşünecekler diye korkuyorum çünkü kıskanmıyorum allah isteyen herkeze vede bana da versin inşallahhhh)