- 6 Nisan 2009
- 1.059
- 1
- 356
- Konu Sahibi firstNimbus
allaha dua et canım allah duanı kabul eder sakın pes etme.kafaya da takma kafaya takarsan hiç olmaz inşallah bir an önce sağ salim hamile kalırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa birçoğunun bilerek özellikle yapmadıklarını biliyorum(hepsi değil birçoğu) ama bir insanda azıcık dikkat etmez mi her defasında yanıma gelipte ayy ben biraz önce birşeyler söyledim ama sen alınma yada seni düşünmeden konuştum çok üzülmedin değil mi diye soracaklarına hiç yapmasalar böyle şeyleri birazcık ölçüp biçip konuşsalarda sonra yanıma gelip günah çıkarmasalar olmaz mıydı diyorum işte.belki de ben bugün fazla alınganım belki yarın bu kadar tefarruatlı düşünmemİçinden Nasıl Geliyor ise Öyle davranmalısın...
Eğer sana bilinçli sorulduğunu sanıyorsanda Bence yanılıyosun
Hangi kadın bilerek canını yakmak isterki
Özellikle Annelik konusunda.!
Karşındaki Çok kötü biri bile olsa az vicdanlıdır Herhalde..
Yada nebiliyim Belkide değildir.Baksana ne hale gelmişiz ya
neeeeeee??????? yok canım daha neler artık.....bence sakın uyarma yada sert dille söyleme.. bize de nasip olur inşallah henüz olmuyor diyebilirsin yada hiç açıklama yapmayın bu yönde..
çok yoğun çalışıyoruz vaktimiz yok diyebilirsin.
ama bizim çocuğumuz olmuyor dediğinizde halk arasında çığ gibi büyüyen birşey oluyor. daha önce birinden duymuştum. hastanede bir ebe var çocuğu olmuyormuş. birnin çocuğunu çalarsa inşalah benim doğuma girmez. öldürür bişiy yapar. gibi saçma sapan dedikodular üretiyorlar.
siz iyi niyetli davranırsınız karşı taraf sapıtabilir.
o yüzden pek bir açıklama uyarma yapmayın.
neeeeeee??????? yok canım daha neler artık.....
böyle şeyler düşünebilen yaratıklar insan olabilirler mi acabaaa??????
elbette dualarımız sizinle umarım Allah gönlünüze göre verir. en yakın zamanda kucağınıza alırsınız.:Saruboceq:selam kızlar.bayramın hemen ardından 3. tüp bebek tedavime başlıyorum.buradaki arkadaşlar sağolsunlar çevremdekilerden çok daha iyi anlıyorlar ve daha içtenler.dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu?????