Ebeyim ama bebek sahibi deilim ve ok istiyorum:((

allaha dua et canım allah duanı kabul eder sakın pes etme.kafaya da takma kafaya takarsan hiç olmaz inşallah bir an önce sağ salim hamile kalırsın

İçinden Nasıl Geliyor ise Öyle davranmalısın...
Eğer sana bilinçli sorulduğunu sanıyorsanda Bence yanılıyosun

Hangi kadın bilerek canını yakmak isterki
Özellikle Annelik konusunda.!
Karşındaki Çok kötü biri bile olsa az vicdanlıdır Herhalde..
Yada nebiliyim Belkide değildir.Baksana ne hale gelmişiz ya
yaaa birçoğunun bilerek özellikle yapmadıklarını biliyorum(hepsi değil birçoğu) ama bir insanda azıcık dikkat etmez mi her defasında yanıma gelipte ayy ben biraz önce birşeyler söyledim ama sen alınma yada seni düşünmeden konuştum çok üzülmedin değil mi diye soracaklarına hiç yapmasalar böyle şeyleri birazcık ölçüp biçip konuşsalarda sonra yanıma gelip günah çıkarmasalar olmaz mıydı diyorum işte.belki de ben bugün fazla alınganım belki yarın bu kadar tefarruatlı düşünmem:delphin:

seni anlıyorum canım :1hug: ama çevrendekiler buna dikkat etmek zorundalar:olmaz: dilerim bu mübarek günde bizim gibi bebek bekleyen herkese bebeklerine kavuşmak nasip etsin Allah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ya ben gerçekten merak ediyorum sırf karşısındakini üzmek için bu durumu kullanan insanlar varmı?

bence sakın uyarma yada sert dille söyleme.. bize de nasip olur inşallah henüz olmuyor diyebilirsin yada hiç açıklama yapmayın bu yönde..

çok yoğun çalışıyoruz vaktimiz yok diyebilirsin.

ama bizim çocuğumuz olmuyor dediğinizde halk arasında çığ gibi büyüyen birşey oluyor. daha önce birinden duymuştum. hastanede bir ebe var çocuğu olmuyormuş. birnin çocuğunu çalarsa inşalah benim doğuma girmez. öldürür bişiy yapar. gibi saçma sapan dedikodular üretiyorlar.
siz iyi niyetli davranırsınız karşı taraf sapıtabilir.
o yüzden pek bir açıklama uyarma yapmayın.

bence sakın uyarma yada sert dille söyleme.. bize de nasip olur inşallah henüz olmuyor diyebilirsin yada hiç açıklama yapmayın bu yönde..

çok yoğun çalışıyoruz vaktimiz yok diyebilirsin.

ama bizim çocuğumuz olmuyor dediğinizde halk arasında çığ gibi büyüyen birşey oluyor. daha önce birinden duymuştum. hastanede bir ebe var çocuğu olmuyormuş. birnin çocuğunu çalarsa inşalah benim doğuma girmez. öldürür bişiy yapar. gibi saçma sapan dedikodular üretiyorlar.
siz iyi niyetli davranırsınız karşı taraf sapıtabilir.
o yüzden pek bir açıklama uyarma yapmayın.
neeeeeee??????? yok canım daha neler artık.....
böyle şeyler düşünebilen yaratıklar insan olabilirler mi acabaaa??????

neeeeeee??????? yok canım daha neler artık.....
böyle şeyler düşünebilen yaratıklar insan olabilirler mi acabaaa??????

kültürsüz cahil insanlarda var. ve birin yanına bin katıp seneryo yazanda çok...

asla arkadasın morelini bozmak için yazmadım. sakın ola yanlış da anlamayın beni...
ben sadece burada duyduğum birşeyi yazdım.
ben sağlık meslek mezunuyum. staj yaptığım dönemde duymuştum.

cnm tez zamanda bi beşin olur inşallah..sana soru soranlara karşıda anlayışlı ol boşver kötü niyetle soruyolarsa allaha havale et gitsin...B]

canım ne denirki... durumun cok zor...
ben bile sürekli bebek sorularından bıktıgım için eskisine göre daha az kişi ile görüşüyorum...

herkes ne kadar tembelsin yap bebek dıyor....
ama işte keske olsa 1 senedir olmuyor işte... nasip canım sen sana soru saranlara bence...

"bilmiyorum sadece doğum konusunda uzmanım jinekolog değil ebeyim" demelisin..
kırıcılık değil bu dogrusu o sonucta :) sevgiler cnm

bebeğiniz olmadı olamıyo diye kendinizi eksik hissetmeyin
aksine allah size bir cok seyin farkındalığını sağlıyo
bi kere siz bi bebeğin ne kadar güzel ve nekadar özel olduğununu
bikere siz bir bebeğin tam bir mucize olduğunu
bi kere siz anne ve babalığın kıymetini
bi kere siz dünyaya gelmiş bi bebeğin kıymetini
herkesten ama herkesten cokdaha iyi biliyorsunuz

bu yüzdendirki sizin gibi çiftler normal yollarla hamile kalamıyorsa
anne olmak için bi yolları daha var unutmasınlar
boş kalmış kollara kucak olsunlar
bunu hiç düşündünüzmü......

seni cok iyi anlıyorum canım bende henüz cocuk sahibi olamadım ve insan bu konuda cok alıngan olabiliyor.beni en cok eşim yaralıyor...sık kullandıgı laf "senin cocugun olmaz hiç ugrasma" o kadar agır geliyorki bana gizli gizli hep aglıyorum ....

çevrendekilerin bir kısmı seni üzmek kıskandırmak adına soru soruyor olabilirler...cünkü bundan zevk alabilen insanlar var böyle insanları uyarma derim çünkü amaçlarına ulasmıs olacaklar soruları üstünkörü geçiştir...

veya cocuk sahibi oldugu için senin hassesiyetinin farkında olmayan bir kesim olabilir bu kişileri uyarabilirsin hem o kişilerde uyarıldıklarına memnun olurlar cünkü farketmeden birini kırmak cok kötü bir durum...

sana soru sorun kişileri bu iki gruba ayırıp öyle karar vermelisin bence tabi kimin ne niyetle sordugunu anlamak cok zor 6. hislerine güvenmelisin....

İnsallah guzel ALLAH'ım sana hayırlı saglıklı cocuklar nasip eder :Saruboceq:

selam kızlar.bayramın hemen ardından 3. tüp bebek tedavime başlıyorum.buradaki arkadaşlar sağolsunlar çevremdekilerden çok daha iyi anlıyorlar ve daha içtenler.dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu?????

selam kızlar.bayramın hemen ardından 3. tüp bebek tedavime başlıyorum.buradaki arkadaşlar sağolsunlar çevremdekilerden çok daha iyi anlıyorlar ve daha içtenler.dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu?????
elbette dualarımız sizinle umarım Allah gönlünüze göre verir. en yakın zamanda kucağınıza alırsınız.:Saruboceq:

inşallah rabbımm en kısa sürede hayırlısını nasıp eder..
hersey allhtan rabbım kucagını boş bırakmasın kımsenın:Saruboceq:

Back
X