Ebola virüsü Zombi virüsümü ?

wisemine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
668
348
pandemics-in-fiction-and-fact-andromeda-130605.jpg

BÜYÜK ŞOK ! MEDYANIN VERMEDİĞİ GERÇEK PAYLAŞIM !
Şu andan sonra adım attığınız yerlere dikkat ediniz, bu işin şakası yok. global toplum çalışanları. insanlığın sonunu getirecek işler peşinde koşuyorlar.
Ebola‘dan ölen iki kişi tekrar dirilince Birleşik Millet görevlileri bölgeyi apar topar terk ettiler.

WHO ( Dünya Sağlık Örgütü ) çalışanları Gatan’da görevdeyken karşılaştıkları bu durum karşısında dehşete düşerek çalışma alanlarına terk ettiler. Şimdi soru şu Ebola salgını Zombie virüsümü ?

Olay, Afrika Liberya‘da gerçekleşti. Ganta vilayetinde yaşayan insanlar, öldükleri teşhisiyle tedavi işlemleri tamamlanan iki kişinin tekrar canlanıp amaçsız ve donuk gözlerle ortalıkta gezinmeleri ürperten hırıltılar çıkarmaları nedeniyle dehşeti yaşadı.

Dünya Sağlık Örgütü çalışanlarından bir kişinin ise EBOLA hastası bir şahıs tarafından ısırılınca bu hastalığı kaptığı rapor ediliyor.

Haberlere göre EBOLA virüsü bölgede bulanan “1,5-2 milyon” insana bulaşakacak… BM GÜVENLİK KONSEYİ,”EBOLA” virüsünün uluslararsı barış ve güvenlik için “TEHDİT” ilan etti.

frika Liberya'da Ganta vilayetinde yaşayan halk, Ebola yüzünden öldükleri teşhisiyle tedavi işlemleri tamamlanan iki kişinin tekrar canlanıp amaçsız ve donuk gözlerle ortalıkta gezinmeleri ve ürperten hırıltılar çıkarmaları nedeniyle dehşeti yaşadı.Ebola'dan ölen iki kişi tekrar dirilince BM görevlileri bölgeyi apar topar terk ettiler..!
WHO ( Dünya Sağlık Örgütü ) çalışanları Ganta'da görevdeyken karşılaştıkları bu durum karşısında dehşete düşerek çalışma alanlarını terk ettiler.
Sizce Ebola Virüsü Laboratuvarlarda tasarlanan bir "ZOMBİ" Virüsü mü ?

http://webdeblog.com/ebola-virusu-zombi-virusumu/?hc_location=ufi

Haber gerçek mi bilmiyorum ama ilerde olur mu olur, ABD dizilerinin çoğu Zombiler ve Vampirler üzerine.
Zombi temalı dizilerinin çıkış noktasıysa hep aynı, bir virüs vardır o virüs zamanla herkese bulaşmaya başlar.

Haber gerçek mi bilmiyorum ama ilerde olur mu olur, ABD dizilerinin çoğu Zombiler ve Vampirler üzerine.
Zombi temalı dizilerinin çıkış noktasıysa hep aynı, bir virüs vardır o virüs zamanla herkese bulaşmaya başlar.

Iyide Mune abla, Zombie virüsü diye bir virüs olamaz. Yani ölü bir insanin yürümesi imkansiz birsey. Yada mesela en basit baska insani isirip, yemesi. Sonuçta bagirsaklari, sindirimi ölmüs. Hani yese bile, o yemek nereye gidiyor? Hani tekrar canlansa bile sonuçta vücüd ölü oldugu için cildi, derisi felan hepsi bir iki haftada yine gider,..

Yani anlayacagin, olacagi yoktur, sadece bir fantezi :)

Iyide Mune abla, Zombie virüsü diye bir virüs olamaz. Yani ölü bir insanin yürümesi imkansiz birsey. Yada mesela en basit baska insani isirip, yemesi. Sonuçta bagirsaklari, sindirimi ölmüs. Hani yese bile, o yemek nereye gidiyor? Hani tekrar canlansa bile sonuçta vücüd ölü oldugu için cildi, derisi felan hepsi bir iki haftada yine gider,..

Yani anlayacagin, olacagi yoktur, sadece bir fantezi :)

Bence bu tür bir virüs yapılabilir tabi öldürüp diriltmesini kimse beklemesin... :KK48::KK48: Yani zombiler gibi saldırgan insanlar düşünsenize uuu çok heyecanlı... :rolleyes::rolleyes::KK48:

Böyle bir virüs olsa bile ölüp dirilmezlerdi sanırım. İnsanı insan yapan özellikleri devre dışı bırakan bir virüs olabilirdi mesela.

Günümüzde beyin ölümü gerçekleşen insanlar bitkisel hayata giriyor. Böyle bir virüsle hayvansal hayata girerler. Öldür parçala ye yaşa kafasında yaşayıp giderler. Hem topluma kazandırılırlar böylece fena mı? :KK45:

Bence bu tür bir virüs yapılabilir tabi öldürüp diriltmesini kimse beklemesin... :KK48::KK48: Yani zombiler gibi saldırgan insanlar düşünsenize uuu çok heyecanlı... :rolleyes::rolleyes::KK48:

Insanlari daha saldirgan yapan bir virüs olabilir, gerçe tarihe bakarsak, insanlari saldirgan yapmak için, baska insanlari öldürmesi, istismar etmesi için pek bir virüs gerekmedi.. :KK14:

Ama hakikatten böyle zombieler olsa hiçte heycanli bulmazdim. Ilk ben ölürdüm heralde, 10 metre kostugumda bile nefessiz kaliyorum :KK70:

X