- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 34
- Konu Sahibi ikincielci
Elinde aşağıda fotoğrafını paylaştıklarıma benzer ürünler olan var mı?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1469197 Eki Görüntüle 1469199 Eki Görüntüle 1469201 O marka değil de elimde şu an Mac ve MUFE'nin rujları var. İlgilenirsen... Eki Görüntüle 1469197
Benim konuma bakabilirsiniz, güzel ürünlerim varyeni şeyler arıyorum. Takas da yapabilirim satın da alabilirim. Önemli olan az kullanılmış ve kusursuz olmalarıdır.
Koton marka beyaz tunik 38 beden 2 veya 3kere giydim yeni yıkandığı için kırışık 50 tlye bırakırım sezonda 99 a almıştımyeni şeyler arıyorum. Takas da yapabilirim satın da alabilirim. Önemli olan az kullanılmış ve kusursuz olmalarıdır.
tabi beklerim ama diğer şeylerle birlikte almak isterim yüzüğü birkaç liralık şeylere kargo ödemek garip olur :)Eki Görüntüle 1541902 Bu tarz yüzük var elimde. Aceleniz yoksa bu ara başım biraz kalabalık detaylı resim gönderirim.
olur canım koyu renk olmadığı sürece her renk olur..Canım beyaz değilde sütlü kahve var en baştaki fotoğrafdakinden olur muona göre resim koycam
teşekkür ederim bluzu uzun istemiyorumEki Görüntüle 1543463 Eki Görüntüle 1543464 Kolye belki ilginizi ceker hic kullanilmadi. Mango bluz az kullanildi.