yine de seni takdir ediyorum ama şu yönden eşin ne kadar ahlaksız berbat bir insan olsa da kötü gününde onun yanındasın ömür boyu hapis yatacak olsa da boşanmıycan sanırım.ama senin ve cocugunun suçu ne be ebrum
yok kardeşim inan bu kocasının yediği haltları bildiğini bilmiyordum ben allah islah etsin ne denirEbru'nun suçu mu ne? kocasının ne menem olduğunu, hırsız olduğunu, dolandırıcı olduğunu bile bile onunla yaşadı, onun hediyeleriyle, uçağıyla, eviyle gününü gün etti, fakirin malına göz diktiler birlikte, sustu, kul hakkı yedi, suçu bunlar sence az mı?
yine de seni takdir ediyorum ama şu yönden eşin ne kadar ahlaksız berbat bir insan olsa da kötü gününde onun yanındasın ömür boyu hapis yatacak olsa da boşanmıycan sanırım.ama senin ve cocugunun suçu ne be ebrum
yok kardeşim inan bu kocasının yediği haltları bildiğini bilmiyordum ben allah islah etsin ne denir
PESSSSSSSSSŞu haberi okursan anlarsın, görevden alınan savcı ve en alt metin de Ebrunun abisiyle rüşvet konuşması. Kocasına p....venk diyip para sızdırmaya çalışmış.
Kaç yıllık evliler sence kocasının ne olduğundan haberi yok mu, olmanın ötesinde şu habere göre kendi de aynı yolun yolcusu....
http://haber.sol.org.tr/turkiye/ebr...dirmaya-azmettirmis-parayi-verecek-pnk-116633
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?