Ebru Gündeş'in makyajsız hali Instagram'ı salladı

Gozaltlarinda kesinlikle kapatici var ve yuzunde de concealer var. Ayrica anladigim kadariyla filtre uygulamis, smooth dediklerinden.

O kadar pahalı cilt bakımı yaptırıyorlardır ki haliyle cildi düzgün olur.
Ama yine de makyaj yok değil.
''Nomake up makeup'' denilen makyaj yapılmış bence.

Bence makyaj kapatıcı falan yok çünkü göz çevresi koyu. Kaşında dudağında kirpiğinde makyaj olmadığı kesin. Fondöten de yok, sürse göz altını atlamazdı. Kısaca no make up yes filtre diyorum. Filtre kesin çünkü yüzü ve boynu bu yaşta böyle pürüzsüz olamaz, hiçbir bakımla. Filtre ile benim cildimin de makyajsız böyle olduğunu gördükten sonra hiçbir fotoğrafa inancım kalmadı. :KK70:
Ama sonuç olarak güzel kadın, başarılı. Karalamak için bir yerlerimizi de yırtsak o Ebru Gündeş. :KK70:

Sesine laf eden taş olur o ayrı
Allah vergisi müthiş bir sesi var kadının

makyaj olmasada telefonlar zaten makyaj yapıyor otamatik filtre var belli ama olsun makyajsız sonuçta :D

Artik kimin telefonunda fotograf programlari yok ki..
Herkes bir mod ayarlayp cekiyor zaten nesine laf ediliyor anlamiyorum..
Face, insta vs vs hep sahte sahte fotolarla dolu...
Kadin sarap gibi yillandikca guzellesiyor...

Cildinde bir sey olmadigina eminim cunku oyle seyler var ki cildini kusursuz bebek gibi yaptirabiliyorsun cok yuksek mevlalar harcayarak teknoloji cok ilerledi.Bununla ilgili bir cok sey okumustum unlulerin cogu estetik merkezlerinde bunu yaptiriyorlar zaten.Evet gunluk makyaji yok ama dudaginda ve gozunde kalici makyaji var.Kalici makyaj yaptirmis olmak yuzunu yikayinca makyajsiz olmak anlamina geliyorsa onu bilemem :D

Bu kadının makyajsız halini görmüştüm hiçte böyle deyildi makyajlı halinden eser yoktu.Taniyamazdiniz kendisini çok esmer yüzünde lekeler vardı dudakları göz altları mordu.

Evet gözlerim kamaştı güzelliğinden, kör oldum göremiyorum.:cool:
Güzel görmesek yutacağız.
Güzellik algısı farklı dedikleri bu olsa gerek.
Yaşadığı şeylerden sonra dünyanın en güzel kadını da olsa bana hiiiç güzel gelmiyor.
Zaten eskiden de beğenmezdim.
Ama sesi muhteşem, tek geçerim.

Yan profilden daha iyi çıkıyor herhalde.Güzel poz vermek için çabalamış.:KK53:

Evet makyajsız olabilir ama bu fotoğrafın şopsuz olduguna kimse beni inandıramaz.

Back
X