Ebru şallının hamilelik kitabı olan varmııı yardımmm......

dyg8080

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
70
5
286
İçel Mersin
Kıslar bende günlerdir nette ebru şallının hamilelikte sağlıklı ve güzel kalmak kitabını arıyorum..... kendi sitesinde bile kalmamış ,gelince haber ver dedim ama ses seda yok. sanırım yayın evi ile anlaşması bitmiş neyse çenem düşmeden konunun özü elinde olan sevgili üyeler bana bu kitabı satabilir misiniz satmak istemem bende kalsın derseniz fotokopisini gönderebilirmisiniz yada adana mersin tarafında yaşıyosanız ben gelip çektirebilirim yardım edermisiniz acaba bana
nolur elinde kitap olan sevgili yoldaşlarım beni en iyi siz anlarsınız ammmannnnnn deyip geçmeyinnn benimle iletişime geçin noluurrrrrr.....

konuyu benle birlikte okuyan sevgili ziyaretçi amaç neee

ay çok tatlısın evet korktular heralde ama ben inat ettim buldum yayınevinin birinde :)))

buraya da habire yazıyodum çünkü yeni üye sayılırım daha önce aktif kullanıcı diildim özel mesaj atabilmek için şu 50 mesaj olayı var ya onu doldurmaya çalışıyodum :) tesekkur ilgin için takipçinim :34:

Sanırım kimsede yok ama cevap vermeye korkmuslar :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay çok tatlısın evet korktular heralde ama ben inat ettim buldum yayınevinin birinde :)))

buraya da habire yazıyodum çünkü yeni üye sayılırım daha önce aktif kullanıcı diildim özel mesaj atabilmek için şu 50 mesaj olayı var ya onu doldurmaya çalışıyodum :) tesekkur ilgin için takipçinim

buraya da habire yazıyodum çünkü yeni üye sayılırım daha önce aktif kullanıcı diildim özel mesaj atabilmek için şu 50 mesaj olayı var ya onu doldurmaya çalışıyodum :) tesekkur ilgin için takipçinim

Ayyyy asıl ben teşekkür ederim ben daha bugün üye oldum :)) takipcinim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X