- Konu Sahibi Myprincesses
-
Bebek bakım odası önemli değil yeter ki sağlıklı doğsunlar. Benimki riskli gebelik olduğu için küvözde kalma ihtimali yüksek olabilir diye yenidoğan konusunda tam donanımlı olması ve doktorlarının iyi olması çok önemli. Daha önce ağzım yanınca şu an çok tereddütlüyümmedline da bebekte bir sıkıntı olursa yenidoğan yogun bakım ünitesi var arkadaslar, küvez sayısıda yeterli... her hastanede küvez dolu olma ihtimali oldugu kadar burdada var tabi bu durumda bebegi bebek ambulansıyla uygun bir hastaneye zaten transfer ediyorlar...
ama bebek dogdugunda biraz kalması için bebek bakım odası yok...aslında o cogu hastanede yok..ben acıbademde dogum yaptım orda bebegi doğumhaneden bebek bakım odasına bile küveze koyup götürüyorlar ama sonucta 15 dk.içinde yine odaya anneye geliyor...bir sıkıntı yoksa cokta gerekli mi tartısılır
E Bebek odası varken ne diye hemen getiriyorlar emsin diye mi?medline da bebekte bir sıkıntı olursa yenidoğan yogun bakım ünitesi var arkadaslar, küvez sayısıda yeterli... her hastanede küvez dolu olma ihtimali oldugu kadar burdada var tabi bu durumda bebegi bebek ambulansıyla uygun bir hastaneye zaten transfer ediyorlar...
ama bebek dogdugunda biraz kalması için bebek bakım odası yok...aslında o cogu hastanede yok..ben acıbademde dogum yaptım orda bebegi doğumhaneden bebek bakım odasına bile küveze koyup götürüyorlar ama sonucta 15 dk.içinde yine odaya anneye geliyor...bir sıkıntı yoksa cokta gerekli mi tartısılır
Keşke hemen yanıma getirseler canm o günleri görebilecek miyim ben ondan korkuyorumE Bebek odası varken ne diye hemen getiriyorlar emsin diye mi?
görürsün canım karamsar olma bak sağlıkla kaç ay olmuş sağlıklı büyümüş bebeğin, sen de ki risk nedir?Keşke hemen yanıma getirseler canm o günleri görebilecek miyim ben ondan korkuyorum
Ben ilk hamileliğimde preeklampsi yani gebelik zehirlenmesi yaşadım gelişimi durdu 33. Haftada alındı 18 gün küvözde yaşadı kaybettim. Şimdi tekrarlama riski var bu haftalarda başlıyor erken doğumdan korkuyorum her atlattığım gün için derin bir ohh çekiyorumgörürsün canım karamsar olma bak sağlıkla kaç ay olmuş sağlıklı büyümüş bebeğin, sen de ki risk nedir?
olumlu düşün olumlu olsun , 2 gebelik üstüste aynı durum olması düşük bir ihtimaldir. sağlıkla doğuracağına inanıyorum gönlünü ferah tut.Ben ilk hamileliğimde preeklampsi yani gebelik zehirlenmesi yaşadım gelişimi durdu 33. Haftada alındı 18 gün küvözde yaşadı kaybettim. Şimdi tekrarlama riski var bu haftalarda başlıyor erken doğumdan korkuyorum her atlattığım gün için derin bir ohh çekiyorum
Aynen canım hem anne hem bebeğin hayati riski oluyor. Tansiyon aletim her an elimin altında.Sürekli ölçüyorum çok şükür şu an yüksek değil. Ödem de henüz yok şimdilik iyi gidiyoruz şükür. Ama çok aşırı kilo aldım.ne kadar dikkat etsemde bünye meselesi engel olamıyorumMyprincesses şimdi baktım nette tansiyon ölçümü ile erken aylarda bile teşhis ediliyormuş, şuan sen de tehlikeli bir durum olsa ortaya çıkardı, allah seni de bebeğini de korusun bu durum anladığım kadarıyla anne için daha riskli
vallahi canım ben gebeliğimi 9+0 da öğrendim, 11+3 de ikili yaptı, 10 gün sonra gel cinsiyete bakalım dedim nasıl bu kadar erkenden anlayacak ona da şaşırdım ya, yani şuan 15 günde bir gitmiş oluyorum ama ilk gebeliğimde ayda 1 gidiyordum aynı doktordu bu cumartesi giderim ondan sonra ayda 1 rutine başlarız:9siderolites canm doktorun seni ne sıklıkla kontrole çağırıyor
A a 16. Haftadan önce cinsiyet belli olur mu ki? 13. Haftada söyleyecek yani.. Ben 14.Haftamda gitmiştim ama şu an belli olmaz demişti. 17. Haftamda öğrenmiştim... Ben şu an 3 haftada bir gidiyorum ama çok uzun geliyor. En son bir hafta önce gitmiştim bir de cuma gideyim diyorumvallahi canım ben gebeliğimi 9+0 da öğrendim, 11+3 de ikili yaptı, 10 gün sonra gel cinsiyete bakalım dedim nasıl bu kadar erkenden anlayacak ona da şaşırdım ya, yani şuan 15 günde bir gitmiş oluyorum ama ilk gebeliğimde ayda 1 gidiyordum aynı doktordu bu cumartesi giderim ondan sonra ayda 1 rutine başlarız:9
Bence de git cuma günü, cumartesi için aradım Rıza bey tüm gün ameliyattaymış ben de vazgeçtim gitmekten zaten 10 günü geçiyor tekrar muayene ücreti vereceğim bari 15. Hafta gideyim görür kesin o ZamanA a 16. Haftadan önce cinsiyet belli olur mu ki? 13. Haftada söyleyecek yani.. Ben 14.Haftamda gitmiştim ama şu an belli olmaz demişti. 17. Haftamda öğrenmiştim... Ben şu an 3 haftada bir gidiyorum ama çok uzun geliyor. En son bir hafta önce gitmiştim bir de cuma gideyim diyorum
işte bende onu diyorum yenidoğan yogum bakımı donanımlı,sıkıntı yok..Bebek bakım odası önemli değil yeter ki sağlıklı doğsunlar. Benimki riskli gebelik olduğu için küvözde kalma ihtimali yüksek olabilir diye yenidoğan konusunda tam donanımlı olması ve doktorlarının iyi olması çok önemli. Daha önce ağzım yanınca şu an çok tereddütlüyüm
Yaşatan Allah yaşatıyor işte her şartta. Benim 1400 gr doğmasına rağmen yaşamadı. Böyle 500 leri duyunca içim yanıyor. Sapasağlam çocuğu yaşatamadılar ciğerleri bile gelişmiş olduğu halde. Sen ne görev yapıyordun canm medline de?Myprincesses bende kızıma hamieyken 28. hafta cıvarı erken dogum riski olmustu drum 30. haftayı görürsek kesin yasar demişti,sonrada risk kalktı ortadan .zamanında doğdu ama şmdi nasıl bu kadar emin konusmus dedim...senin bebeği okuyunca.. . ben medline da calısırken 500 gr.bebek doğmustu pamukların arasında büyüdü taburcu oldu.. 800-900 gramları da gördüm ama tabi bilemeyiz yinede kesin yasar mıydı yasamaz mıydı
yatış-taburculuktaydım....minik bebekleri tabucu etmek gözlerimi doldururdu hep..sabah işe gidince önce ekranı acar bakardım yasıyorlar mı dıye... hangi hastanedeydin,dr.un kimdi?? allah herseyin hayırlısını versinnn...inşş sag salim alırsın kucagına.Yaşatan Allah yaşatıyor işte her şartta. Benim 1400 gr doğmasına rağmen yaşamadı. Böyle 500 leri duyunca içim yanıyor. Sapasağlam çocuğu yaşatamadılar ciğerleri bile gelişmiş olduğu halde. Sen ne görev yapıyordun canm medline de?
Aminnn..ortadoğuda filiz kaviseçendi doktorum.yatış-taburculuktaydım....minik bebekleri tabucu etmek gözlerimi doldururdu hep..sabah işe gidince önce ekranı acar bakardım yasıyorlar mı dıye... hangi hastanedeydin,dr.un kimdi?? allah herseyin hayırlısını versinnn...inşş sag salim alırsın kucagına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?