Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok beğendim saatinizi..İnternetten baktım ama bulamadım fiyatı ne kadar acaba?Ve nereden aldınız?
Bugün ne giydim?Malum yaz kendini hafiften göstermeye basladi, hafif diyorum cünkü burasi hala cok rüzgarli
Ceket giymek istemedim o yüzden tercihim bunlar oldu:
Bu poncho'yu yine H&M'den aldim 15 TL'ye düsmüstü. Cantayi gecen sene Primark'tan aldim.
![]()
![]()
![]()
Ayrica bugün diyete basladim. Sinav stresinden 3 kilo aldim, onu vermeye caliscam. Bana sans ve sabir dileyin![]()
Six'ten mi aldin canim? Ben daha sansliyim 5 Euroya aldim. Ama bizde magaza kapatiyordu ondan öyleydi.
Güle güle kullan :)
cnm sen türkiye de mi yaşıosun şu an?
Six'ten mi aldin canim? Ben daha sansliyim 5 Euroya aldim. Ama bizde magaza kapatiyordu ondan öyleydi.
Güle güle kullan :)
Bugün ne giydim?
Fark etmissinizdir, ben ciceklerle böceklerle kafayi bozmusum, bunu da bugün giydim. Pek belli olmuyor maalesef, biraz(!!!) kirptimda fotoyu :
![]()
Ruyamsiin cantayi six magazasindan aldim. Bizim burdaki kapatiyordu 5 euro'ya düsmüstü tanesi. Yeni koleksiyonlari cikmis, belki sezon indirimi uyguluyorlardir.