Ebruşum hamile hem de kızı olacak!

pembepatron

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
5.814
76
358
ilginç bir biçimde kadınlar kulübünde tanıştığım komşum EBRULİ1979 hamile ... :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

canım arkadaşımın kendisi gibi güzel bir kızı olacak
tebrik ederim ebruşum...inşallah sağlıkla kucağına alır ve büyütürsün bana da teyze olarak keyfini sürmek kalır zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

sağolasın meloşum opuyorumnanaktan
inşallah sanada allah bir kız bebek nasip eder :ecrin_bebek:en yakın zamanda onlarda buyuyup arkadaşlık ederler canım arkadasım:CüvCüv:

Amanıın, buluşmalarımıza bir bebek yetişiyor demek hihoyyyt

Çok sevindim çok, Allah kucağına da sağlıkla almak nasip etsin ebrulim opuyorumnanaktan

ısteyen herkese de nasip etsin inşallah

Tebrik ederim canım :dance:

Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin
En kısa zamanda meloşumada nasip olsun inş.. opuyorumnanaktan

topicte de soyledim burada da belirteyim bebis simdiden hayirli olsun,saglikla gelsin insallah ailesine,ve en kisa surede bizim melosumuza da nasip etsin Allah'im.Aminnnnn

topicte de soyledim burada da belirteyim bebis simdiden hayirli olsun,saglikla gelsin insallah ailesine,ve en kisa surede bizim melosumuza da nasip etsin Allah'im.Aminnnnn
amin adacım inşallah hayırlısıyla...
Kız bu haberleri duyunca çok özeniyorum valla .Bendemi yapsan bi dene daha zemuszemus
hadi kıssss..beraber büyütürüz tülayımmm

oyy ne güzel bir duygudur yaa, allah sağlıklı sıhatli tez zamanda kucağına almak nasip etsin...

bir müjdeli haber daha bekliyoruzz haa :jeyyar:

Umarım her ikinizde sağlıklı ve mutlu bir hamilelik dönemi geçirir ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız..melocummm sen belki ikilersin hı?

oyy ne güzel bir duygudur yaa, allah sağlıklı sıhatli tez zamanda kucağına almak nasip etsin...

bir müjdeli haber daha bekliyoruzz haa :jeyyar:
aminnnn... canım inşallah
Umarım her ikinizde sağlıklı ve mutlu bir hamilelik dönemi geçirir ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız..melocummm sen belki ikilersin hı?

kızzzz..birini yapayım da....sağol deryacım

terikler saglıkla gelir bebeiş inşşşş
darısı benim sevgili orticigimeeeee

Allah hayırlı bi şekilde sagsaglim kucagına bebişini almayı nasip etsin inşallah.darısı tüm bebek isteyenlerin ve tabiki MELOCUMUN başınada

sağolasın çenebazcım,
amin allah isteyen her anneye nasip etsin:Saruboceq:

terikler saglıkla gelir bebeiş inşşşş
darısı benim sevgili orticigimeeeee

Allah hayırlı bi şekilde sagsaglim kucagına bebişini almayı nasip etsin inşallah.darısı tüm bebek isteyenlerin ve tabiki MELOCUMUN başınada
teşekkürler kıslar süpersinz 80-89 toiği basmış burayı harikasınız canlarım ne diyemmm
hayırlı uğurlu olsun. sağlıcakla kucağında sevmeni nasip etsin rabbim.

teşekkür ederizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…