Ece Erken Anne Oldu

aaaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
265
65
Habertürk'te yer alan habere göre Haziran ayında hayatını Serkan Uçar'la birleştiren Ece Erken anne oldu.

Sabah saatlerinde özel bir hastanede oğlu Eymen'i kucağına alan ünlü sunucunun sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

Erken'in eşi Serkan Uçar bebeğinin fotoğrafını Instgram hesabından paylaştı.
Ece Erken ve Serkan Uçar çiftinin bebeği doğdu. Çift çocuklarına Eymen Tayyip ismini koydu. Geçtiğimiz Haziran ayında Serkan Uçar ile evlenen Ece Erken, sabah saatlerinde özel bir hastanede doğum yaptı.

ADI EYMEN TAYYİP OLDU

Hamileliği boyunca sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşımlarda bulunan Ece Erken, bu mutlu anı da sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Ancak Erken'in takipçilerine söylediği gibi Eymen Tayyip'in yüzünü paylaşmaması da dikkatlerden kaçmadı.(kaynak:haber7.com)
ece-erken_8754.jpg

meyl.jpg

En Değişik Bebek İsimleri Ve Anlamları Tıklayınız

Ünlülerin Çocukları Ve İsimleri Tıklayınız
Değişik Ve Modern Bebek İsimleri 2015 Tıklayınız

En Güzel Bebek İsimleri 2015 İçin Tıklayınız
index.php

Son düzenleme:
Habertürk'te yer alan habere göre Haziran ayında hayatını Serkan Uçar'la birleştiren Ece Erken anne oldu.

Sabah saatlerinde özel bir hastanede oğlu Eymen'i kucağına alan ünlü sunucunun sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

Erken'in eşi Serkan Uçar bebeğinin fotoğrafını Instgram hesabından paylaştı.
Ece Erken ve Serkan Uçar çiftinin bebeği doğdu. Çift çocuklarına Eymen Tayyip ismini koydu. Geçtiğimiz Haziran ayında Serkan Uçar ile evlenen Ece Erken, sabah saatlerinde özel bir hastanede doğum yaptı.

ADI EYMEN TAYYİP OLDU

Hamileliği boyunca sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşımlarda bulunan Ece Erken, bu mutlu anı da sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Ancak Erken'in takipçilerine söylediği gibi Eymen Tayyip'in yüzünü paylaşmaması da dikkatlerden kaçmadı.
Eki Görüntüle 1484127

meyl.jpg

En Değişik Bebek İsimleri Ve Anlamları Tıklayınız

Ünlülerin Çocukları Ve İsimleri Tıklayınız
Değişik Ve Modern Bebek İsimleri 2015 Tıklayınız

En Güzel Bebek İsimleri 2015 İçin Tıklayınız
index.php
Bebeginin adinun sadece eymen oldugunu belirtti kendisu tayyip ismi asilsizmis
Sosyal medyadada herkez birbirini yemis konulmayan isim yuzubden

O SAATTE OLMASI BANADA NORMAL GİBİ GELDİ AMA EVET O ŞEKİLDE YATTIĞI İÇİN SANKİ SEZERYANMIŞ GİBİ DURUYO.
Normal baslayip sezeryan ile sonlanmis gibi
Gebe olunca dogum sekli cok ilgi cekiyor degil.mi Bende o moddaydim

eymen erkek herhalde eşi kendisine yeni lüx otomobil almış hanımlar , erkek ise sağlıklı ve kadınlara saygılı büyütsün temennimiz

Okul donemleri geldiginde siniflarda bir patlama olucak
Of ya bu yorumlara çok üzülüyorum oğlum 6 yaşında ve ben koyduğumda bir tane bile eymen duymamıştım hatta netten araştırdık varmı diye bir tane çıkmıştı nasıl oldu böyle anlamadım patladı resmen

AYNEN HERKESE SORUYORUM NASIL DOĞUM YAPTIN DİYE :KK70: NORMALDE AŞIRI ÜRKÜYORUM KORKUYORUM :KK43:(
En güzeli normal doğum valla okadar korkulacak bir durumuda yok bence emin olun sezeryan daha zor normal doğumda doğurana kadar sıkıntı ama sezeryan da hep sıkıntı bi kere düşününce ameliyat sonucta doğum sonrası yara iyileşme süreci ağrısı sızısı valla ben normal doğum yaptım 2 senede 2 tane üstüste ilk dogumumdan 1 hafta sonra bisiklete binip alışverişe gittim normal doğumdan korkmayın arkadaşlar tahmin ettiginiz kadar zor değil yinede korkuyosaniz yaptirin epidural ooohh miss

En güzeli normal doğum valla okadar korkulacak bir durumuda yok bence emin olun sezeryan daha zor normal doğumda doğurana kadar sıkıntı ama sezeryan da hep sıkıntı bi kere düşününce ameliyat sonucta doğum sonrası yara iyileşme süreci ağrısı sızısı valla ben normal doğum yaptım 2 senede 2 tane üstüste ilk dogumumdan 1 hafta sonra bisiklete binip alışverişe gittim normal doğumdan korkmayın arkadaşlar tahmin ettiginiz kadar zor değil yinede korkuyosaniz yaptirin epidural ooohh miss[/QUOTE
offffffff bilmiyorummmmo_O

X