ay yinemi ece
kadın kendini hiç yenilemiyor yanlız, 15 senedir aynı tripler aynı cilveler, aynı programlar, bu önlenemez istikrarını tebrik ediyorum kendisinin:roflol::roflol:
ayy ecemi gene.. şımarık şımarık tavırlarla mavi şekermiydi neydi o programdan hazetmemiştim bitirmişler. şimdide çöpçatanmı olmuş...tvde reklamını gördüm bi benimle evlenirmisin yazıyor bir eğlenirmisin ? ne olduğu belirsiz şimdilik... yok hiç sanmıyorum tutacağını. şayet çocuksu tavırlarla ekranlarda hala kendini hiç büyümemiş ece gibi gösteren değişime kapalı şımarık bir sunucu... sevmiyorum kendisini...
artık ece erkeni ve esra ceyhanı görmek istemiyorum ekranlarda:umursamazrogramlarını izlemesemde
tanıtımları ve haberleri bile yetiyor sempatiksalakcinni
kendisini sevimli sempatik ailemizin kızı sanıyor itici oduğunun farkında değilakannehir
seda sayandan tam kurtulduk başka projelerle geldi olmadı kurtulduk ondan sositososito
ece erkendende yakında kurtuluruz :Saruboceq:
mavişekerde dans şarkı takla oyun vs.vs birsürü şey yaptı tutmadı bu projeylede hiç tutmaz :a015:
nefret ediyorum ece erkenden hayatımızdan erkenden çekip gitse evinin kadını olsa nolur sanki şlla o cırtlak sesini duyrumak zorundamı
sevmiyoruz seni ece sevmiyoruz çokk basitsin çok yapmacıksın ve çok cırtlaksın