Ece Erken'in 'emzirme' isyanı!

.ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
209
93
Milliyet'ten Sercan Kısmet'in haberine göre bebeğiyle olan fotoğrafını Instagram’da paylaşan Erken, “Uçağı beklerken... Gereksiz yorum yapan, 1 - 2 kişiye cevabım. İzninizle evden sütümü sağdım çıktım. Rötar yapınca, elbisenin kenarından yine emzirdim de bundan size ne anlamadım. Ayrıca ‘Ece emzirmiyordur’ diyen kişiye Allah akıl fikir versin. Benim diğer annelerden farkım ne?” notunu düştü.

Anne Sütünü Artıran Yiyecekler Tıklayınız

Ece-Erken-Minik-Oglu-Eymenin-Fotograflarini-Paylasti-36b0c.jpg

Yahu bu emzirip emzirmeme kime niye dert oluyo anlamadım gitti..cocugum 1,yasina geldi hala soruyolar emiyomu diye ..bir kadının bir digerine üstün gelme hırsında başı çekiyo bu emme muhabbeti hayır emmiyor buradan duyurulur..
Oglum 1 aylikken mamaya başladı dördüncü aydan sonrafa sadece mama yedi..

Ohhh beee

sunuculuğu anneliğe sökmez. hepimiz bir işle meşgulüz ama evimize gidince anne de ev hanımı da oluyoruz. neden emzirmesin evladını??? :KK68:

Bu emzirme mevzugu ne dert oldu millete ya bi emzirme bi normal dogum.aaaa sezeryan mı olsun dogdu ya üzülme sankı kim üzülüyorsa.aynı sekılde emiyor mu?sorusunun cevabıda olsun kızım ne yapıcan sütün yoksa mecbur mama buarad surat asılır değişik bir ifade ile söylenir.ben sezertqnla dogum yaptım (mevburi) 40 gün anca emzitebildim sütüm olmadı ne yapabilirim?çözüm yok yan

Milletin işi gücü yokmu Allâh aşkına kadının emzirme si konu olmuş pes

25 ay emzirdim gece 30 kere kalktigini biliyorum memeye yapisik uyudugunuda kac yasina gelmis ne emziriyosun diyenlere inat :) cok guzeldi yine olsa keşke ,,sutum azaldiginda emmediginde mama da vermedim toplu bi cocuktu sabaha kadar duzenli sagardim sutum artsin diye sonuc ruyalarinda bile kendini koca bi meme olarak goren anne :)

Artık herkese laf anlatmaktan bıktım artık soruldukça sinirim bozuluyor o kadar çok emzirmek istedimki Herşeyi denedim olmadı olmadı her anne Bebeğini emzirmek ister normal doğum yaptım korkmadım emzirmekten kaçmadım ama süt yok yok yok insanlar soruları sorarken yargılarken insanları ne kadar incittiklerini bir bilseler süt azalsa tamamda olmayınca ne olucak mama vermemek nereye kadar sürecek ?

Benim de sutum yetmedi. 1 Ay direndim mama vermemek için ama bebegim çok zayıf kaldı.magazadaki tezgahlardan tutun doktor beklerken sohbet ettiğimiz insanlara kadar herkes çocugumun zayifligina laf etti. Dilini bilmediğim bir ülkeye gitmek istedim.insanlarimiz çok acımasız. bir annenin ne kadar hassas olacağını bilmiyorlar mı yoksa özellikle mi yapıyorlar anlamadım:KK43:

X