Kısa tutacagım. Babanem siroz hastası ve hastalık son evresinde. Pek de samimi olmadıgımız eczacı bir yakınımız doktorun recete ettigi bir ilacın atıyorum 50 mg degil de 25 mg olanını gönderiyor. Pandemi nedeniyle pek gitmek istemiyoruz eczane hastane vs. evine gitmek icin bizim buradan geciyor eczacı, bırakıyor ihtiyacımız olan seyleri, sagolsun(!) İlac zor bulunuyor bu arada bunu da belirtmek isterim. Her neyse babanemin stabil seyreden durumu ilacın doz dusuklugu nedeniyle(sonradan ogreniyoruz) allak bullak oluyor. Karnı su toplamaya basladı, vücudu sisiyor, teni sararıyor falan. Tamamen tesadüf ilacın dozunun dusuk oldugunu farkediyoruz recete edilenden. Hastaneye yatması gerektigini soyluyor bugün doktoru ama pandemi nedeniyle cok kararsız oldugunu dile getiriyor. Karnından su alınması gerekiyor, cunku eger artarsa beyincige baskı yapıp aklımızdan gecirmek istemediğimiz seylere sebep olabilir. Tahmin edilenden kötüyse durumu hastanede kalmasına da karar verilebilir, pandemi göz ardı edilip. Tamamen eczacı hatası nedeniyle yani.. ve bu olanlardan söz konusu kisinin asla haberi yok. Sikayetci olmamız gerektigini dusunuyorum, cunku bu isler hatır gonule bakmıyor ama bizimkiler bırakın sikayet etmeyi arayıp boyle bir sey yasandı bak bize bir sürü sorun yarattı, digerlerine dikkat et vs uyarmaya bile yanasmıyor. Ben ne yapabilirim bu durumda? Hata olabilir elbet ama boyle durumlarda da olmasın? Yanına kalmasını istemiyorum kısaca. Ne yapmalıyız?
ps, kısa tutmamısım cok pardonlar
ps, kısa tutmamısım cok pardonlar