- Konu Sahibi Kremlisanti
- #141
+1Piff iki gündür gına getirdi bu kocam çok yakışıklı konuları.
Beğenmişsiniz evlenmişsiniz çok normal de yani bana yanında hamile karısı varken normal bir kadının kocasını öyle "gözleriyle yidiğine" inanmıyorum. Böyle bir kadın yoktur psikolojisi normalse.
Hadi varsayalım kız göz hapsine aldı çok baktı e o "hoop" diyip küfürler savurmakta ne? Sizce kaliteli bir görünüş mü oluyor?
Herkese kendi kocası sevgilisi yakışıklı çok normal de hoop falan diye bağırmak nedir yani.
Gözüme elinde tesiphiyle tabanına bastığı şu uzun burunlu rugan ayakkabıylarıyla "ne baktın bilader" diyen tipler geliyor. O tiplerin kadını gibi erkekini korumaya çalışan kadınlar bana ağır özgüvensiz geliyor ağır ezik geliyor. Kadın kocasına baktı diye mahalle kadını gibi kavga eden bir kadının kocası dünya yakışıklısı kendisi dünya güzeli olsa ı-ıh gözümde olmaz. Kalitesiz bir durum.
Kendi kendinizi ne duruma düşürmüşsünüz amaan.
Evlendiğiniz ve çocuk yaptığınız adamlara azıcık güvenin ya. Bir kadın göz süzdü diye bırakıp gideceğine inanmıyorsanız elin kadınına ssaldırıp şu maço kıro abiler gibi davranmayın yani cidde yakışmıyor.