eczanedeki gebelik testleri guvenilirligi

onlarca kez negatifi görüp senin gibi şüphe etsem de ...güveniyorum;)
üstelik aile hekimimiz kan testinden bile güvenilir olduunu düşünüyor ilginçtir..

benim ki doğru çıktı.ama yanılma payı da olduğunu duymuştum

Fortest predictor kullananlar sabah ilk idrarla mi yaptiniz? Test bir kac saate elime gececek gun icinde yapsam ?

sabah daha iyi olur canım, sabahı bekle. İlk idrar ile yap
fortest dayanamadım yaptım test hatalı çıktı, predictor yarın sabahı bekliycem hayırlısı bakalım. daha sakinim. Önce test negatif sandım da sonra baktım çizgi ne T ne de C bölgesinde tam ortada. Sonra testi kırınca içte pembe çizgi gördüm bu da ne demek hiç emin değilim. sabah anlarım inş.

fortest dayanamadım yaptım test hatalı çıktı, predictor yarın sabahı bekliycem hayırlısı bakalım. daha sakinim. Önce test negatif sandım da sonra baktım çizgi ne T ne de C bölgesinde tam ortada. Sonra testi kırınca içte pembe çizgi gördüm bu da ne demek hiç emin değilim. sabah anlarım inş.

ben testleri incelemekten şaşı olan biriyim :) 40 kere döner bakarım o ikinci çizgi çıktımı çıkmadı mı diye. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin canım, inşallah hayırlısı ile bebeğin sana gelmiştir. Sabah test yaptın mı?

Sabah beste yaptim predictor dort gun kala cikmadi birsey. Siz hangi testleri yapiyorsunuz bunun uygun yontemini bulayim bari heray boyle test yapacaksam. Dirtgun once prediktor negatif cikip da hamile olan var mi ki? Fortestteki cizgi aklimi bulandirmisti ama zaten baska yerde cikmisti kutuyu kirinca gormustum hafif pembe resimde zor belli oluyor yarim saat sonra bu kalin cizginin dogru yerde olmayisindan killanip acmistim

Eklentiler

• IMG-20140819-WA0000.webp
    IMG-20140819-WA0000.webp
    107 KB · Görüntüleme: 380
  • IMG-20140819-WA0002.webp
    IMG-20140819-WA0002.webp
    169,3 KB · Görüntüleme: 362
Back
X