Eczanemizde.com Rezaleti!

Bryce

Zilli
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
392
2
66
Öncelikle forumda bunun için uygun bir yer bulamadım yanlış açtıysam affola. Uzun zamandır e-alışveriş yapıyorum sık sık kullandığım eczanemizde.com bugün bir rezalete imza attı ve ne yapmam gerektiği hakkında bilgi istiyorum sizden. Geçen gün iki ürün sipariş ettim normalde hemen kargolarlar fakat iki gün gecikmesine rağmen işlem sırasında diyordu. Bir mail attım bende bir ürün stokta olmadığı için gönderemeyeceklerini para iadesi yapılacağını söylediler. Eyvallah dedim. Bir gün sonra diğer ürün elime patlamış bir kısmı akmış şekilde ulaştı. Resminide çektim. Bana bir fikir verin kızlar. Bu rezalet yanlarına kalmasın..

bence şikayetinizi, sikayetvar.com'a yazmalısınız. genelde oraya yazılan yazıları, kötü reklam niteliği taşıdığı için, websiteleri çok dikkate alıyor.

Telefon aç mail at. Derhal ya yenisini versinler ya paranı iade etsinler

Son düzenleme:
Öncelikler kendileri ile iletişime geçin. Para iadesi isteyin. Baktınız işi yokuşa sürüyorlar. sikayetvar.com'a yazın. Tüketici hakalrı dernekleri var onlara başvurun. Onlar size nasıl bir yol izlemeniz gerektiği ile ilgili daha detaylı bilgi verirler.

Önce siteyle irtibata geçmelisiniz , belki sorununuzu giderirler.
Yok eğer mağduriyetiniz giderilmezse tüketici haklarına ve şikayet var sitesine bildiride bulunabilirsiniz.

Teşekkürler hanımlar. Bize ulaşın butonundan şikayet formu doldurdum şimdi. Ya yenisini gönderin yada paramı iade edin dedim. Henüz iletişime geçmediler.Halbuki dün gecikmeden dolayı mail attığımda hemen geri dönüş yapmışlardı. Yarına kadar bekleyip, hala iletişime geçmezlerse şikayet var ada yazacağım.

bunun nesi rezalet ki. duyan da sizi dolandırmaya çalışıyorlar paranızı vermiyorlar , istediğiniz halde oyalıyorlar zanneder. zaten durumu bildirirseniz yenisini yollarlar sonuçta iyi bilinen bir site, sizin de sıklıkla alışveriş yaptığınız yer. bu kadar abartmaya ve bir firmanın itibarinı hemen zedelemeye çalışmaya gerek yok...

İlk defa başıma geldiği için sinirlendim, şaşırdım. Bence tepkim normal.

Bu arada ürünü başka bir şişeye boşaltmıştım ki karşı ödemeli olarak geri gönderin diye mail gelmiş Elimde kalacak galiba bu ürün benim. Keşke ellemeseydim ya salak kafam

Kötü olmuş, neyse üzülme ya altı üstü bir ürün

merhaba ben bu siteden sık sık alışveriş yaparım evet eskiden aynı gün kargoya verirlerdi belli bir saate kadar ama birkaç aydır aynı gün kargo yapamıyorlar şirketin kendisi başka bir şehire taşınmış çünkü. ben en son 1 ay önce biberon sipariş ettim ürünü temin edemediler bize para iadesini yaptılar o ürün yerine de diğer aldıklarımın yanında bir sürü eşantiyon ( sebamed bebek sabunları, şampuanları, saç kremleri, banyo köpükleri, cilt bakım tonikleri ) koyup gönderdiler özür mahiyetinde. bence müşteri hizmetlerine arayıp durumu bildirin gerekirse kırılmış akmış vs. olanların fotoğraflarını da yollayın gerçi buna bile gerek kalmadan size yeni ürünlerini gönderirler para iadenizi de yaparlar. oldukça güvenilir bir sitedir ama sanırım bu başka şehirde faaliyet gösterme durumları yüzünden bir kısım aksaklıklar yaşanabiliyor.

El değiştirdiler, bende faturadaki adreslerinden anladım. Ve aradım sordum onayladılar.

Aksaklık sanırım bundan kaynaklanıyor.

çok büyük bi sorun değil bence
böyle durumlarda kargoyu geri yollamanız gerekir
onlarda gereğini yaparlar ..dandik bir site değil çünkü bildiğim kadarıyla

Maalesef bana her zaman yaptıkları gibi iki eşantiyon göndermişler ekstra bir şey yoktu. Ürünün fotoğrafını da çekip gönderdim ama geri dönüş yapılmadı.

bende aynı sorunu .............. da yaşadım.berbat bi site aman uzak durun.iki ürün sipariş ettim iki hata geçti tık yok sora aradım biri hazır biri stokta yok ondan bekliyoz dediler.o zaman neden stokta var olarak gösteriyosunuz dedim mırın kırın ettiler. iptal edin onu dededim diğer ürünü yollayın.yok illa yerine muadili irin yollayalım daha pahalısını dediler ok dedim soraa bi baktım phalı dedkleri irin benim aldığımdan daha ucuz.aradım istemiyorum dedim onu zorla iptal ettirdim.neyse diğer ürün geldi bir açtım şişenin yarısı akmış koruma ambalajı falan yok dışında.aradım hemen kargocuya tutanak tutturun dedi bana.yahu irinde ambalaj yok kargocu açıp kullanıp geri koymadıya sorun sizde dedim hiç oralı olmadı ve benim için o site bitti ben onlara yapıcamı bilirdimde dua etsinler pahalı bişey değildi. yoksa o ürünü ödetmeyi bırakın ceza bile ödetirdim onlara çünkü yapmadığım sey değil. bu işleri iyi bilirim.firmanın birine epey bi ceza giydirttim başkabir olayda tüketici hakları die bişey var bunu unutmayın.

Banada mail atmışlar en son ürününüz bugün kargolanacaktır özür dileriz demişler. Bende bekliyorum ama ne gelen var ne giden. Bakalım ne olacak.. Tüketici hakları hakkında biraz bilgi verebilir misiniz, nedir nasıl şikayetlerimizi gönderebiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…