Öncelikle forumda bunun için uygun bir yer bulamadım yanlış açtıysam affola. Uzun zamandır e-alışveriş yapıyorum sık sık kullandığım eczanemizde.com bugün bir rezalete imza attı ve ne yapmam gerektiği hakkında bilgi istiyorum sizden. Geçen gün iki ürün sipariş ettim normalde hemen kargolarlar fakat iki gün gecikmesine rağmen işlem sırasında diyordu. Bir mail attım bende bir ürün stokta olmadığı için gönderemeyeceklerini para iadesi yapılacağını söylediler. Eyvallah dedim. Bir gün sonra diğer ürün elime patlamış bir kısmı akmış şekilde ulaştı. Resminide çektim. Bana bir fikir verin kızlar. Bu rezalet yanlarına kalmasın..
bunun nesi rezalet ki. duyan da sizi dolandırmaya çalışıyorlar paranızı vermiyorlar , istediğiniz halde oyalıyorlar zanneder. zaten durumu bildirirseniz yenisini yollarlar sonuçta iyi bilinen bir site, sizin de sıklıkla alışveriş yaptığınız yer. bu kadar abartmaya ve bir firmanın itibarinı hemen zedelemeye çalışmaya gerek yok...
İlk defa başıma geldiği için sinirlendim, şaşırdım. Bence tepkim normal.
Bu arada ürünü başka bir şişeye boşaltmıştım ki karşı ödemeli olarak geri gönderin diye mail gelmişElimde kalacak galiba bu ürün benim. Keşke ellemeseydim ya salak kafam
merhaba ben bu siteden sık sık alışveriş yaparım evet eskiden aynı gün kargoya verirlerdi belli bir saate kadar ama birkaç aydır aynı gün kargo yapamıyorlar şirketin kendisi başka bir şehire taşınmış çünkü. ben en son 1 ay önce biberon sipariş ettim ürünü temin edemediler bize para iadesini yaptılar o ürün yerine de diğer aldıklarımın yanında bir sürü eşantiyon ( sebamed bebek sabunları, şampuanları, saç kremleri, banyo köpükleri, cilt bakım tonikleri ) koyup gönderdiler özür mahiyetinde. bence müşteri hizmetlerine arayıp durumu bildirin gerekirse kırılmış akmış vs. olanların fotoğraflarını da yollayın gerçi buna bile gerek kalmadan size yeni ürünlerini gönderirler para iadenizi de yaparlar. oldukça güvenilir bir sitedir ama sanırım bu başka şehirde faaliyet gösterme durumları yüzünden bir kısım aksaklıklar yaşanabiliyor.
bende aynı sorunu .............. da yaşadım.berbat bi site aman uzak durun.iki ürün sipariş ettim iki hata geçti tık yok sora aradım biri hazır biri stokta yok ondan bekliyoz dediler.o zaman neden stokta var olarak gösteriyosunuz dedim mırın kırın ettiler. iptal edin onu dededim diğer ürünü yollayın.yok illa yerine muadili irin yollayalım daha pahalısını dediler ok dedim soraa bi baktım phalı dedkleri irin benim aldığımdan daha ucuz.aradım istemiyorum dedim onu zorla iptal ettirdim.neyse diğer ürün geldi bir açtım şişenin yarısı akmış koruma ambalajı falan yok dışında.aradım hemen kargocuya tutanak tutturun dedi bana.yahu irinde ambalaj yok kargocu açıp kullanıp geri koymadıya sorun sizde dedim hiç oralı olmadı ve benim için o site bitti ben onlara yapıcamı bilirdimde dua etsinler pahalı bişey değildi. yoksa o ürünü ödetmeyi bırakın ceza bile ödetirdim onlara çünkü yapmadığım sey değil. bu işleri iyi bilirim.firmanın birine epey bi ceza giydirttim başkabir olayda tüketici hakları die bişey var bunu unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?