• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eda`nın Diyet Günlüğü..

Edaa00

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
539
325
323
Herkese merhaba :)
Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben Eda. 20 yaşındayım. Boyum 1.56 ve 85 kilodayım. Üniversite öğrencisiyim.
Bugün diyetimin 8. günü. Dün akşam nette diyetle ilgili şeyler araştırırken buraya rastladım. Bayağı ilgimi çekti ve saatlerce çeşitli günlükleri okudum.
Yeterince kararlıyım aslında fakat buranında bana çok yararı olacağını düşündüm ve üye olup bi günlükte ben yazayım dedim :))
Hedefim 35 kilo vermek.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ve şimdi bugünki yediklerime gelelim;

SABAH:
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 yemek kaşığı menemen
1 çay kaşığı vişne reçeli
2 tane yeşil zeytin
Bi parmak peynir
Domates

ARA:
1 dilim tam tahıllı ekmek ve biraz peynir

ÖĞLEN:
1 tabak dolsu tavuklu salata

ARA:
Meyveli yoğurt (Kayısı)

AKŞAM:
1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık makarna
1 but tavuk ve 3 dilim patates (fırında kızarmış)
Salata

Bunların yanında 3 litre su, 30 dk pilates ve 4 bardak yeşil çay..

Günaydıınn :))
Bu sabah kalkmakta biraz zorlansam da pes etmedim kalktımm ve kahvaltımı yaptım :))

1 haşlanmış yumurta
Kayısı reçeli
1 parmak peynir
Domates
2 yeşil zeytin

45 dklık sporumuda yaptım. Daha önce yaptığım hiç bi sporun bu kadar işe yaradığını düşünmemiştim. Su gibi terledim resmen :))

Eveet ben geldimm :) Kaçamaksız bigünü daha atlattım ve mutluyum :))
Bugün yediklerimide yazayım..

ARA:
1 dilim tam tahıllı ekmek, biraz peynir ve 1 bardak yeşil çay

ÖĞLEN:
Bi kase special k

ARA:
K-bar

AKŞAM:
Ezogelin çorbası
2 kaşık börülce
2 kaşık pilav
Cacık

Fazla su ve yeşil çay içmedim bugün ama bundan sonra bırakmak yok :))

yaptıklarını okudum baya azimli gördüm seni. başarılar valla bu gidişle cabucak hayallerine kavuşacaksın canım :) bende 21 yaşındayım. üniversitede okuyorum. plates yapıyormuşsun. bende dans kursuna cok gitmek istedim ama erkek arkadaşım izin vermedi :/ plateste sadece bayanlar oluyorsa aslında bunu bende düşünebilirim. :) biraz bilgilendirirmisin beni. gercekten vucuduna yararlı oldugunu hissediyormusun?

yaptıklarını okudum baya azimli gördüm seni. başarılar valla bu gidişle cabucak hayallerine kavuşacaksın canım :) bende 21 yaşındayım. üniversitede okuyorum. plates yapıyormuşsun. bende dans kursuna cok gitmek istedim ama erkek arkadaşım izin vermedi :/ plateste sadece bayanlar oluyorsa aslında bunu bende düşünebilirim. :) biraz bilgilendirirmisin beni. gercekten vucuduna yararlı oldugunu hissediyormusun?

İnşallah öyle olur canım artık tak etti canıma bu kilolar :)
Ben plates için herhangi bir kursa gitmiyorum canım malesef imkanlarım buna pek izin vermiyor. Yurtta internetten bulduğum videolarla yapıyorum. Evet yararlı olduğunu düşünüyorum hissediyosun çünkü nasıl yandığını. Fakat ben bir tek platesle kalmıyorum mesela 2 gün yürüyüş, 3 gün plates sonra farklı egzersizler falan. Şimdilik iyi gidiyor ayın 1inde tartılıcam bakalım sonucu o zaman görücem :))

İnşallah öyle olur canım artık tak etti canıma bu kilolar :)
Ben plates için herhangi bir kursa gitmiyorum canım malesef imkanlarım buna pek izin vermiyor. Yurtta internetten bulduğum videolarla yapıyorum. Evet yararlı olduğunu düşünüyorum hissediyosun çünkü nasıl yandığını. Fakat ben bir tek platesle kalmıyorum mesela 2 gün yürüyüş, 3 gün plates sonra farklı egzersizler falan. Şimdilik iyi gidiyor ayın 1inde tartılıcam bakalım sonucu o zaman görücem :))

yurtta mı yapıyorsun bunları ne güzel :) bende yurtta kalıyorum ve bu egzersizleri özelliklede plates i yapcak bi alanım yok :( neyse kolay gelsin sana bende bol bol merdiven cıkayım bari :)

yurtta mı yapıyorsun bunları ne güzel :) bende yurtta kalıyorum ve bu egzersizleri özelliklede plates i yapcak bi alanım yok :( neyse kolay gelsin sana bende bol bol merdiven cıkayım bari :)

Televizyon odamız var ev gibi orda yapabiliyorum çok şükür :)
Yürüyüşte yapabilirsin aslında canım oda baya yararlı olur senin için :)

Bugün ki yediklerim;

SABAH:
Peynir
Domates
Kayısı reçeli
Yeşil çay

ARA:
4 tane diyet bisküvi
Yeşil Çay

ÖĞLEN:
Special k

AKŞAM:
1 kepçe şehriye çorbası
3 kaşık pırasa

Ve 6 tane çiğ köfte yedim bugün ilk kaçamağımı yaptım :))
45 dk spor ve 2 ltde suyu unutmamak lazım tabi :)

Ben geldimm :)
Çok mutluyum bugün yurttaki abla sabah kahvaltıda kilo vermişsin sen farkediyo dedi nasıl sevindim anlatamam :)
Martın 1inde çıkıcam tartıya bakalım orda belli olacak verip vermediğim.
Evet yediklerime geçeyim şimdi.

SABAH:
Vişne reçeli
5 yeşil zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Yeşil Çay

1 saat yürüyüş yaptım bugün, öğlende de 1 kase special k yedim.

Bugün ki;

ARA:
2 diyet bisküvi
1 bardak yeşil çay

AKKŞAM:
2 kepçe yayla çorbası
2 kaşık makarna
4 adet fırında makarna
Cacık

Suyumuda içiyorum inşallah faydasını görürüm bu yaptıklarımın..

azmıne hayran kaldım cok guzel gıdıyosun bravo valla bende 85 tım ıkıayda on kılo verdım dıyet yaptım ve sporla plates bızde salonda yapıyoz gecekten gerılıyo karın kasları bol bol dıyet sut ve yoğurt ye yağların yakımını hızlandırıyo ve dırenc yuksek oluyomus ben cok tuketım faydası oldu canım ınsallah ıstedığine kavusursun bende 60 olmak ıstıyom valla :16::16:

1 saat yürüyüş yaptım bugün, öğlende de 1 kase special k yedim.
bısey dıcem yanlıs anlAMAZSAN <CANIM SPECIAL K LARI ÖNERMIYOLAR TAHIL GURUBUNA GIRDKLERI NICIN ONUN YERINE BI KASE YOĞURT VEYA SUT VE BISKIVI YIYEBILIRSIN BENDE SENIN GIBI K FLEKS LE BASLAMISTIM AMA HOCAMIZ ONU YEME DEDIĞI GUN BIRAKTIM VE BI YARIM PAKET VE ACILMAMIS PAKET DURUYO YEMIYOM ARTIK SENDE UĞRASIRKEN BU KADAR ZAYIFLAMAYA ICIM RAHAT ETMEDI SOYLEMEK ISTEDIM :16::16:

azmıne hayran kaldım cok guzel gıdıyosun bravo valla bende 85 tım ıkıayda on kılo verdım dıyet yaptım ve sporla plates bızde salonda yapıyoz gecekten gerılıyo karın kasları bol bol dıyet sut ve yoğurt ye yağların yakımını hızlandırıyo ve dırenc yuksek oluyomus ben cok tuketım faydası oldu canım ınsallah ıstedığine kavusursun bende 60 olmak ıstıyom valla :16::16:

Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz :))
Tavsiyelerini dikkate alıcam sağolasın.
Canım bide yurtta kaldığım için special k tüketmek daha kolay geldi bozulmuyo falan ama mutfaktaki dolabı kullanmama izin verirlerse yoğurt falan alıp onları tüketirim :))

Eveet kahvaltımı,sporumu ve aramı yaptım :)

KAHVALTI:
1 dilim çavdar ekmeği
Peynir
4 yeşil zeytin
Bal
Domates
1 bardak yeşil çay

ARA:
1 dilim ekmek
Biraz peynir
Yeşil çay

ÖĞLEN:
Special k

AKŞAM:
1 kase ezogelin çorbası
3 kaşık nohut
3 kaşık makarna
1 kase cacık

Şu ayın 1i gelsede bi tartılsam yaaaa :)))

Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz :))
Tavsiyelerini dikkate alıcam sağolasın.
Canım bide yurtta kaldığım için special k tüketmek daha kolay geldi bozulmuyo falan ama mutfaktaki dolabı kullanmama izin verirlerse yoğurt falan alıp onları tüketirim :))

selamlarrrrr... :) yine ben geldim :) bende yurttayım sabah akşam diyet süt ve yoğurt yiyorum valla pencerenin kenarına koyuyorum kesinlikle bozulmuyorlar. light yogurdum 650 grm 2 gun boyunca yiyorum. havalar soğukken değerlendirmek lazım :)
diyetin nasıl gidiyor?
benimki iyi gibi kendimi harika hissediyorum bende spor yapmaya başladım yan yağlarım neredeyse gitti :) tek sorunum adetimde gecikme var genelde de oluyordu zaten ama işte şişkin hissetmeme sebep oluyor. yinede spor sayesinde kötü hissetmiyorum kendimi. mutlusundur umarım sende?

Back
X