öncelikle hepinize mrb yazıları okudum gerçekten çok üzüldüm bnim ki öyle değil ama yazmak istedim çünkü kimseye anlatamıyorum size yazıyorum işte
bnim arkadaşım kardeşim meleğim 27 ağustosda trafik kazasında annesi ve arkadaşıyla şile de öldü haberlere çıktılar hep belki duymuşsunuzdr ben gidicektm ama işyerinden izin alamdm diğer ark.gitti haftaya çarşamba tam 1 sene olucak. Benim 6 senedir bir birlikteliğim var onu çok seviyorum kimseye bakmak aklımın ucuna bile gelmiyorum hayatım onun üstüne kurulu onun ki de benim üzerime hep o var arkadaşım vefat etti ALLAH razı olsn yanımda oldu ama içimdeki acıyı alamadı ALLAH kimseye yaşatmasn biz bayağı sorunlarla cebelleştik ama aramızdaki sorunlar değil onun akrabalarıyla yaşadık ailesiyle birtakım sorunları vardı bek bekledim sabırlı oldum bana çıkmaza girince ayrılalım ben seni hak etmiyorum baksana sana neler yaşatıyorum filan ama bn ona hep destek oldm başkası olsa bırakırdı ama o üzülmesin zaten sorunları var birde ben sorun olmayayım diye bişi demedim bekledm beklemem kötü olmadı bazı şeyleri yerine oturttuk biliyorum hiç aldatmadı zatn aldatmaz yapısı öyle bnim ailem onun ailesi daha doğrusu herkes bizi biliyorlar ((askere gidicek şubatta aklım çıkıyor ona bişi olucak diye bütün askerlerimiz ALLAH a emanet)) askerden sonra nişanlanırz diyor seninle evlenmek tek hayalim diyor bu aralar kavgalıyız konuşmuyoruz ben ark. vefat ettiğinden beri kavga etsek sen beni sevmiyorsun diyorum biliyor seviyr ama bazen en ufak kavgamız bile bnim gözümde büyüyor bn arkadaşımı çok özledim herkese çok aksi davranıyorum biliyorum ama ne yapıyım engel olamıyorum küçüklüğümüzdn beri beraberdk şimdi böyle olmak zor be arakadaşlar biliyorm erkek arkadaşımada kötü davranıyorum ama napıcağımı bilmiyorum nasıl davranıyım bazen gitmek istiyorm ama onu ve ailemi bırakamıyorm o askere gidicek korkuyorm onu çok seviyorum sadece o var hayatımda ailemde var tabi