canım bende edebıyatcıyım ales sınavından en asagı ama en asagı 75 lamsı lasım oda dıp ıyıse sımdıden dıp ıyı tutsun ılerde benım gıbı pısman olmasın çalışırsa 80 gıbı puan alır gazı unıversıtesı tezsız 1 yıla dustugu halde bu sene turkıyede 1.5 yılda veren unıversıte 6 ay sakasınıda kım yapmıs ama ben bu sene alıyorum oda benım gıbı yapmasın bı sene evde oturdum sımdıden çalışsın bol sans kızlar
canım bende edebıyatcıyım ales sınavından en asagı ama en asagı 75 lamsı lasım oda dıp ıyıse sımdıden dıp ıyı tutsun ılerde benım gıbı pısman olmasın çalışırsa 80 gıbı puan alır gazı unıversıtesı tezsız 1 yıla dustugu halde bu sene turkıyede 1.5 yılda veren unıversıte 6 ay sakasınıda kım yapmıs ama ben bu sene alıyorum oda benım gıbı yapmasın bı sene evde oturdum sımdıden çalışsın bol sans kızlar
canım ben biraz eskiyim ama bu konuda az da olsa bilgim var .2004 de fırat edebiyattan mezun oldum o zaman les ti şimdi ales olmuş o sınavdan 56 aldım aynı yıl kendi ünv. tezsizine kabul edildim. biz 1 yılda aldık. ve 2005 de de atandımm. zor bi iş değilll. çok gerilmenin anlamı yok. tasarının tek bir kitabına şöle bir bakmştm.
Sevgili Berruu öncelikle sonsuz teşekkürler...a.s. Bişey daha sormak istiyorum ALESte hangi testleri cevaplayacağız? matematik türkçe mi yalnızca?
Arkadaşlar ablam bu yıl 3. sınıf edebiyat öğrencisi ve AlLESe girecek formasyon olmak için...
Ama bu konuda çok bilgisi yok. yani hangi bölümden girecek ne kadar puan almalı bunlar konusunda bigilerimiz çok yetersiz..
Bugün gidip ALES hazırlık kitapları alacağız yardımcı olabilir misiniz lütfen çünkü gerçekten yardımlarınıza ihtiyacımız var..
Bide bu arada Gazi üniversitesinin 6 ayda formasyon verdiği doğru mu??? şimdiden teşekkürler yardımlarınız bekliyoruzz...a.s.a.s.
canım ben biraz eskiyim ama bu konuda az da olsa bilgim var .2004 de fırat edebiyattan mezun oldum o zaman les ti şimdi ales olmuş o sınavdan 56 aldım aynı yıl kendi ünv. tezsizine kabul edildim. biz 1 yılda aldık. ve 2005 de de atandımm. zor bi iş değilll. çok gerilmenin anlamı yok. tasarının tek bir kitabına şöle bir bakmştm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?