- 29 Ocak 2015
- 199
- 319
- 103
- Konu Sahibi aquamarinea
-
Merhaba 22 yaşındayım Edebiyat öğretmenliği son sınıftayım. Bu sene inşallah mezun oluyorum. KPSS’ye çalışıyorum ama düzen oturtamadım.. Özellikle alanı bitiremiyorum çok zor geliyor . Sınava 3 ay gibi bir zaman kaldı yetiştirebilir miyim bilmiyorumYaşadığım yerde korona artmış durumda konsantre bile olamıyorum
En önemlisi edebiyat alımları az olduğu için atanamayacağımı düşünüyorum.. Çevremdekiler hep edebiyatla atanman zor diyorlar. Çok üzülüyorum.. Aranızda edebiyat öğretmenliğinden atanan var mı acaba?
Yaaaa cevabınız için çok teşekkür ederim çok motive edici olduevet var. 2015te atandim. Gy gk da turkce tum sorulari yaptim matmtkten 2-3tane . Ozmnlar bna da dediler cok atanamazsn hele mat yaomadan hic olmaz bidibidibidi. Ben turkceyi tam yapnca mat eksigini esitledim. Tarih ve cog da iyi yaomstm ayrca guncel sorular fazla katsayi puan. Ordan da acigim yoktu
Egitm blmlernde de olcme degrlndrme haric iyiydi tam net sayisini hatrlamiyorm ama bu sinvlarda asil amacm dogru yaomaktan ziyade yanlis yapmayip dogrularimi kaybetmemekti. Yani bilmedklrmi emn olmadkca yapmadm
Gelelim alana
50soru vardi o sene. Ben 47net yapmistm ama 3bos yani yine ayni taktik. Ama ben ocaktan itibarn baslamstm alan calismaya ve yemeden icmeden alan calisiip digerlnde sdce test cozuyordm. Ocaga kdr digerlni bitrmistim. Sevdgm kinular oldgu icn alan calismak bana eglence geliyordu ve ben edebiyat fak mezunuyum haliyle eski turkce vb kult konulara daha fazla hakmdim. Bulmaca gbi geliyordu bna. Sonuc 89 puan aldm ve atandm. O zamnlar Gaziantepe gitmistim
Kim ne derse desin asla ümitsizlige kapilip guvenini kaybetme. Kimse senin neler yaoabilecegini bilemez. Alana agirlik ver ve yanlis yapmamaya calis. Dunyadan soyutlan. Hastalik pandemi vs sdce guncelnsorular icn ilgini ceksin geri kalana bakma anca oyle bir sistem malesef buben de mesela alan sinavi olacagi gun circir olmustm ona ragmen pes etmedm mahvoldum ama sinavdan ciktgm an dedm ki atandim sormak istedgn bir sey okursa yardimci olablrm her zaman
Nasıl çalıştınız acaba
Eger manevi destek olabildiysem ne mutlu banaYaaaa cevabınız için çok teşekkür ederim çok motive edici oldu
Benim bolumumden de alim az ama elimden gelen en yüksek puanı alcam dedim kendime.belli olmaz belki birden kadro artar. Artmazsa da bilemezsin belki guzel bi siralama yakalicaksin.. yani düşünmek yok calismaya devamMerhaba 22 yaşındayım Edebiyat öğretmenliği son sınıftayım. Bu sene inşallah mezun oluyorum. KPSS’ye çalışıyorum ama düzen oturtamadım.. Özellikle alanı bitiremiyorum çok zor geliyor . Sınava 3 ay gibi bir zaman kaldı yetiştirebilir miyim bilmiyorumYaşadığım yerde korona artmış durumda konsantre bile olamıyorum
En önemlisi edebiyat alımları az olduğu için atanamayacağımı düşünüyorum.. Çevremdekiler hep edebiyatla atanman zor diyorlar. Çok üzülüyorum.. Aranızda edebiyat öğretmenliğinden atanan var mı acaba?
Ben alan için uzaktan eğitim aldım benim de alan bilgim yetersizdi, çok fazla akademik kaynak okudum, soru ve deneme çözdümNasıl çalıştınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?