Eden bulur dmi?

gulbebe

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
5
0
16
İzmir
merhaba kızlar yeni üye oldum ve derdimi yazabilirsem anlatmak istiyorum.. 26 yaşındayım ve 3 yıllık bi ilişkim vardı ilk sevdiğim adamdı o benim.. bu 3 yıl gelgitlerle geçti hep. terkettim ,terkedildim..ama birbirimizi sevmekten hiç vazgeçmedik ne onla ne de onsuz oldu..yine böyle ayrı oldugumuz bi dönem gözleri benden başkasına kör,kulakları benden başkasına sağır olan adam beni aldattı..
dayısının çocuklarının oteldeki mezuniyetinde yengesi yanında bi kız getirmiş o gece onunla birlikte olmuş ve kız sanırım hamile..ben ögrenince şok oldum evlilik hayalleri kurduğum adam şimdi bi başkasıyla üstelik tanımadıgı sevmediği biriyle evlenicek.. 3 yılıma mı yanayım ,hayallerimin ölmesine mi bilmiyorum.. anti depresan ilaç içmeye başladım kaldıramıyorum öyle zoruma gidiyo ki... yaptıgına olanlara bin pişman ama neye yarar... düşündükçe deli oluyorum nasıl dokunabildi nasıl yapabildi? ben 3 yıl beklerken herşeyin usulunce olmasını isterken ... ya o kıza ne demelii adamın peşinden gidip altına yatması bu kadar basit olmamalı yaa aklım almıyo..
canım çok acıyooo :( bana bi msj attı evlenip aile olsamda ruhum seninle evli olcak :((
o kız benim hayallerimi çaldı.. ilkim,ellerini ilk tuttugum adam hayatımı mahvetti................kusura bakmayın tıkandım devam edemiyorum ama hazmedemiyorum :(

Sevdiğiniz insandan hoşlandı geceyi beraber geçirdi diye kız neden günahkar oluyor anlayamadım...:44::44::44:

Ayrılır ayrılmaz biriyle geceyi paylaşabildiğine göre kulakları,gözleri kapalı değilmiş... Gayet iyi görüyor gayet iyi duyuyormuş...

Sizinki olmayacak duaya amin demekmiş kurtulmuşunuz sevinin...

Kusura bakma bu olay basit değil gibi ? Nasıl hemen hamile kalabiliyor erkek bunu nasıl kabulleniyor hemen hiç mi teredüt de kalmıyor şüphelenmiyormu ? Bunda bi iş var bence.

Sevdiğiniz insandan hoşlandı geceyi beraber geçirdi diye kız neden günahkar oluyor anlayamadım...:44::44::44:

Ayrılır ayrılmaz biriyle geceyi paylaşabildiğine göre kulakları,gözleri kapalı değilmiş... Gayet iyi görüyor gayet iyi duyuyormuş...

canım zaten acıyorken uslubun fazla sert olmuş :( ama yinede tşk ederim yorum yaptıgn için...

derdimi anlatabilceğim başımı omuzuna koyup ağlayabilcegim kimse yok.. buraya yazmak istedim ama hata etmişim.. nasıl olsa dert benim derdim ben yaşıyorum ben çekiyorm hoşçakalın...

Her fikre açık olmalısınız değil mi? Sonuçta bunu bilerek buraya konu açmış olmanız gerek...

Gerçekleri söylüyorum diye hatalı olan bensem özür dilerim :50::50::50:

Yeni üyelik ve ilk mesaj...Burnuma değişik kokular geliyor :27::27::27:

benimde burnuma farklı kokular geliyo ama neyse:25:
ben buraya üye olduktan nerdeyse 2- 3 ay sonra öğrendim avatar koymayı :9::9::9:
konu açmayıise hala bilmemm :60:yada açacak konu omadığı için arştırmadım ondanmıki :37:

konu sahibi üstüne alınmasın yazacağım şeyden ama artık her konuya hatta her yeni üyeliğe ve sıcağı sıcağına açılan konulara fake gözüyle bakıyorum ben..
forum yetkilileri tarafından sırf bu sorun yüzünden her yeni üyeliğe ve varolan üyelere ıp kontrolü yapılsa,1 kişi birden fazla üyelik ile buralarda dolaşmasa daha iyi olmazmı..
bakın belkide bu konu sahibi arkadaş gerçekten forumda yeni biri olabilir & ama olmayabilirde..!
bu ikilem arasında kalmak çok can sıkıcı bir hal almaya başladı!

Yeni üyelik ve ilk mesaj...Burnuma değişik kokular geliyor :27::27::27:

arkadaşlar nasıl cevap veriyosunuz ya siz birazda başkalarının derdini anlamaya çalışın insanı sinir ediyosunuzz:47::47::47:kız kendini kötü hissettiği için bu konuyu açıyo kız konuşmak istiyo.siz bi tekme daha vuruyosunuz.insanların morelini indirmekte üstünüze yok maşallah.
canım benim bence üzülme o seni kaybetti hem dua et bence ya evli olsaydınız da böyle bişey başına gelseeydi napardın.boşver zararın neresinden dönersen kardır

İyi de kız niye senin hayallerini çalmış olsun senden haberi mi var sanki.

Kafasına silah mı dayamış kız anlamadım ki.

konu sahibi üstüne alınmasın yazacağım şeyden ama artık her konuya hatta her yeni üyeliğe ve sıcağı sıcağına açılan konulara fake gözüyle bakıyorum ben..
forum yetkilileri tarafından sırf bu sorun yüzünden her yeni üyeliğe ve varolan üyelere ıp kontrolü yapılsa,1 kişi birden fazla üyelik ile buralarda dolaşmasa daha iyi olmazmı..
bakın belkide bu konu sahibi arkadaş gerçekten forumda yeni biri olabilir & ama olmayabilirde..!

anlamadığım bir nokta var neden bir insan iki tane üyelik açma ihtiyacı hisseder ki :S

derdimi anlatabilceğim başımı omuzuna koyup ağlayabilcegim kimse yok.. buraya yazmak istedim ama hata etmişim.. nasıl olsa dert benim derdim ben yaşıyorum ben çekiyorm hoşçakalın...

neyse konuya dönelim bence o arkadaşı unutmalısın ve yoluna devam etmelisin demesi kolay dedğini duyar gibiyim ama hayatını bir hiçe bağlı kalarak ve onun yüzünden depresyona girerek geçiremessin değilmi oyüzden yarın gözlerini bunları hiiç yaşamamış gibi açmmalısın ve hayatında ona dair izleri tek tek silerek :ssz::ssz::ssz:

hadi canım, insan daha o gün tanıdığı biriyle ilişkiye girecek, ve korunmayacaklar bile
büyük cesaret ya :27:

benimde burnuma farklı kokular geliyo ama neyse:25:
ben buraya üye olduktan nerdeyse 2- 3 ay sonra öğrendim avatar koymayı :9::9::9:
konu açmayıise hala bilmemm :60:yada açacak konu omadığı için arştırmadım ondanmıki :37:

İşin ilginç tarafı ise böyle üyelerin ilk konuları çok çarpıcı oluyor...

Bugün zaten ekşi sözlükte sitemiz hakkında yazılan yorumları okudum iyice sinir oldum bu konuda tuz biber oldu :43::43::43:

derdimden çok fake olup olmamamla ilgilisiniz ne dyebilirim kii. konumu nasıl kapatacagımı bilmiyorum ilgili umarım kapatır.. zamanınızı aldım keşke karşımda olmak yerine yanımda olup teselli edebilseydiniz :( yine de tşk ederim...iyi günler...

şimdi bu kız bir gece birlikte olmuş hemen tanıştığı birinle ve hamile kalmış anladığım kadarıyla .sende bunu yedin mi?bence senle ilşkisi varken onlada görüşmüş yani kaba tabirle yatmışlar ve kız hamile kalmış buda eli mahkum evleniyor .bir gecelik kızsa eğer nasıl güvenebiliyor çocuğun kendinden olduğuna seninki?çelişkili bir durum sende üşün bana hak vericeksin .

İşin ilginç tarafı ise böyle üyelerin ilk konuları çok çarpıcı oluyor...

Bugün zaten ekşi sözlükte sitemiz hakkında yazılan yorumları okudum iyice sinir oldum bu konuda tuz biber oldu :43::43::43:

ne yorumu, bende okuycam ver banada siteyi :55:

Back
X