Eden bulur dmi?

merhaba kızlar yeni üye oldum ve derdimi yazabilirsem anlatmak istiyorum.. 26 yaşındayım ve 3 yıllık bi ilişkim vardı ilk sevdiğim adamdı o benim.. bu 3 yıl gelgitlerle geçti hep. terkettim ,terkedildim..ama birbirimizi sevmekten hiç vazgeçmedik ne onla ne de onsuz oldu..yine böyle ayrı oldugumuz bi dönem gözleri benden başkasına kör,kulakları benden başkasına sağır olan adam beni aldattı..
dayısının çocuklarının oteldeki mezuniyetinde yengesi yanında bi kız getirmiş o gece onunla birlikte olmuş ve kız sanırım hamile..ben ögrenince şok oldum evlilik hayalleri kurduğum adam şimdi bi başkasıyla üstelik tanımadıgı sevmediği biriyle evlenicek.. 3 yılıma mı yanayım ,hayallerimin ölmesine mi bilmiyorum.. anti depresan ilaç içmeye başladım kaldıramıyorum öyle zoruma gidiyo ki... yaptıgına olanlara bin pişman ama neye yarar... düşündükçe deli oluyorum nasıl dokunabildi nasıl yapabildi? ben 3 yıl beklerken herşeyin usulunce olmasını isterken ... ya o kıza ne demelii adamın peşinden gidip altına yatması bu kadar basit olmamalı yaa aklım almıyo..
canım çok acıyooo :( bana bi msj attı evlenip aile olsamda ruhum seninle evli olcak :((
o kız benim hayallerimi çaldı.. ilkim,ellerini ilk tuttugum adam hayatımı mahvetti................kusura bakmayın tıkandım devam edemiyorum ama hazmedemiyorum :(

ne kadar da çirkin altına yatmak tabiri

pardon da kızın durumu sizi ilgilendirmez suç güya sizden başkasını gözü görmeyen adamda

sizin hayallerinizi çalan kişi adam sandığın erkekte

ruhu sizle evli olsa ne olacak daha uçkuruna sahip çıkamamış iyi ki evlenmemişsiniz

arkadaşlar nasıl cevap veriyosunuz ya siz birazda başkalarının derdini anlamaya çalışın insanı sinir ediyosunuzz:47::47::47:kız kendini kötü hissettiği için bu konuyu açıyo kız konuşmak istiyo.siz bi tekme daha vuruyosunuz.insanların morelini indirmekte üstünüze yok maşallah.
canım benim bence üzülme o seni kaybetti hem dua et bence ya evli olsaydınız da böyle bişey başına gelseeydi napardın.boşver zararın neresinden dönersen kardır

Sanırım bu bölümde yenisin...Genelde biri gelir üyelik alır ve ilk konusu böyle akıllara zarar bir konu olur ve bir sürü insan haline üzülür tavsiyelerde bulunur aradan 1-2 saat geçerki konu kapanır üyelik iptal edilir... Biz burda üzüldüğümüzle keklendiğimizle kalırız... Arkadaşın durumu inandırıcı gelmedi ve ona göre yorum yaptım hepsi bu :34::34::34:

şimdi bu kız bir gece birlikte olmuş hemen tanıştığı birinle ve hamile kalmış anladığım kadarıyla .sende bunu yedin mi?bence senle ilşkisi varken onlada görüşmüş yani kaba tabirle yatmışlar ve kız hamile kalmış buda eli mahkum evleniyor .bir gecelik kızsa eğer nasıl güvenebiliyor çocuğun kendinden olduğuna seninki?çelişkili bir durum sende üşün bana hak vericeksin .

tamamen hak veriyorum, bir gece birlikte ol hemen hamile kal. Onu da geçtim tanışır tanışmaz bir kaç saat içinde ya da bir gün içinde birlikte ol ve o kişiye evlenecek kadar güven. Bence kesinlikle öncesi var

anlamadığım bir nokta var neden bir insan iki tane üyelik açma ihtiyacı hisseder ki :S

forumun müdayimi iseniz son zamanlarda yeni üyeliklerin ilk konularının nasıl kapandıklarını görürsünüz...

derdimden çok fake olup olmamamla ilgilisiniz ne dyebilirim kii. konumu nasıl kapatacagımı bilmiyorum ilgili umarım kapatır.. zamanınızı aldım keşke karşımda olmak yerine yanımda olup teselli edebilseydiniz :( yine de tşk ederim...iyi günler...

mesajımı yazarken sizi saf dışı bıraktım farkındaysanız...

Sanırım bu bölümde yenisin...Genelde biri gelir üyelik alır ve ilk konusu böyle akıllara zarar bir konu olur ve bir sürü insan haline üzülür tavsiyelerde bulunur aradan 1-2 saat geçerki konu kapanır üyelik iptal edilir... Biz burda üzüldüğümüzle keklendiğimizle kalırız... Arkadaşın durumu inandırıcı gelmedi ve ona göre yorum yaptım hepsi bu :34::34::34:

bi kaç tane üyede banlanır :55:

konu sahibi üstüne alınmasın yazacağım şeyden ama artık her konuya hatta her yeni üyeliğe ve sıcağı sıcağına açılan konulara fake gözüyle bakıyorum ben..
forum yetkilileri tarafından sırf bu sorun yüzünden her yeni üyeliğe ve varolan üyelere ıp kontrolü yapılsa,1 kişi birden fazla üyelik ile buralarda dolaşmasa daha iyi olmazmı..
bakın belkide bu konu sahibi arkadaş gerçekten forumda yeni biri olabilir & ama olmayabilirde..!
bu ikilem arasında kalmak çok can sıkıcı bir hal almaya başladı!

Bu söylediklerin yapılıyor bildiğim kadarıyla ama yöneticiler çevrimdıcı oldukları zaman mecburen bir süre devam ediyor üyelikler :34::34::34:

ne yorumu, bende okuycam ver banada siteyi :55:

Ekşi sözlük kadınlar kulubü yazarsan ne kadar aşağılandığımızı görürsün :27::27::27:

Bu söylediklerin yapılıyor bildiğim kadarıyla ama yöneticiler çevrimdıcı oldukları zaman mecburen bir süre devam ediyor üyelikler :34::34::34:

Ekşi sözlük kadınlar kulubü yazarsan ne kadar aşağılandığımızı görürsün :27::27::27:

buldum google'dan :ssz: moralim bozuldu :ssz:

tamamen hak veriyorum, bir gece birlikte ol hemen hamile kal. Onu da geçtim tanışır tanışmaz bir kaç saat içinde ya da bir gün içinde birlikte ol ve o kişiye evlenecek kadar güven. Bence kesinlikle öncesi var

evet bencede çok saçma .kız düşünsene tertemiz hayalleri var sonra birini göüyor hoop yatağa sonra ay hamile kaldım beni almak zorundasın .e zavallı erkeğimizinde eli mahkum tamam diyor seni kirlettim senle evlenmek zorundayım .ama benim bir kız arkadaşım var ondan ayrılmam lazım diyor ve ayrılıyor .böle bir erkek yok ya .iilk geceden yatıcak ve o kıza sahip çıkıcak .ütopik geliyor bana .
ayrıca arkadaşlar inanmıyorsanız yorum yapmayın .belli ki kızın kafası karışık yorum almak istiyor .fakeyse kafa yormayın o halde .

İşin ilginç tarafı ise böyle üyelerin ilk konuları çok çarpıcı oluyor...

Bugün zaten ekşi sözlükte sitemiz hakkında yazılan yorumları okudum iyice sinir oldum bu konuda tuz biber oldu :43::43::43:

evet aynene öyle bu şekilde konuları görünce artık direk konu sahibine bakıyorum çünki 2. üyelik felan yapan okadar çok insan varki ilk üyeliğinden açmıyo konuyu çünki bir geçmişi var burda üyelerin bir çoğu onu tanıyo ama yeni üye olarak konu açıyo bu seferde bizlerin inancı olmuyo malesef belki bu arkadaşımız gerçekten yeni üyedir ama içimizde var olan bir kuşku var işte :26:

ama aklıma çok küçük de olsa şöyle bir ihtimal de geldi aile kızı gördü beğendi tam oğlumuza göre diye düşündü, (zaten yenge tanıştırmış kızı) ayarladılar adamın koynuna soktular kız hamile kalınca o da tuz biber oldu. Baskılar baskılar ve sonuçta evlilik kararı (bu olayın en iyimser hali bu) ama pek ihtimal vermiyorum

evet enteresan birgün daha yaşıyoruz,hepiniz hoş geldiniz:1: Allah sonumuzu hayır etsin.dünden beri bu tarz konulara şüpheyle yaklaşıyorum artık,tez konusu falan olmayalım da.kendimi kobay gibi hissetmeye başladım:27:

Son düzenleme:
ama aklıma çok küçük de olsa şöyle bir ihtimal de geldi aile kızı gördü beğendi tam oğlumuza göre diye düşündü, (zaten yenge tanıştırmış kızı) ayarladılar adamın koynuna soktular kız hamile kalınca o da tuz biber oldu. Baskılar baskılar ve sonuçta evlilik kararı (bu olayın en iyimser hali bu) ama pek ihtimal vermiyorum

hangi normal aile baba oğlunun koynuna bi kız sokar :55:

bence bu çocuk her iki kızlada çıkıyordu ve diğeriyle evlenmeye karar verdi

neden bu konu fake olsun ki. yaşanıyordur böyle şeyler. bence durum şu,çocuğun bu kızla zaten ilşkisi vardır, sonra kız hamile kalınca bu yalanı uydurmuştur,diğer kızla evlenmek için. :31:

hangi normal aile baba oğlunun koynuna bi kız sokar :55:

bence bu çocuk her iki kızlada çıkıyordu ve diğeriyle evlenmeye karar verdi

şey vardı ya aşk ve ceza ordaki kaynaya sokuyordu zorla kızı oğlunun koynuna ahahahaa .tabi dizi o .neyse belki kız hamle bile değil .sırf evlenmek zorundayım demek için demiş bile olabilir.diğer türlüde zaten adam karaktersizmiş sevgilisi varken başka kızla yatıyor .iki durumdada düşünürsek bence bu adam için üzülmeye değmez .yengesinin bulduğu kızla evlensin mutlu olsun boşver gitsin .

Back
X