Edepten bihaber insanlar...

Daha bügün oturup hungur hungur ağladım ..
5 aydır işsizim ,
Daha önce unvanı satıs danışmanı olsada köle niyetine ınsan calıstırılan kucuk bır kurumdaydım..
Birçok sıteye ve işkura kayıtlıyım ama suan bır sonuc yok..
Ben artık yıldım galıba ,
İnancımı yıtırdım
Bugun uzun zamandır ılk defa kendımı bu kadar aciz,işe yaramaz,eve hıcbır katkısı olmayan zavallı biri olarak hıssettım..
İnsan ekmegını elıne almayınca aılesı bıle olsa bır zaman sonra baskasına ıhtıyaclarını soylemıyor..
Yuk oldugunu dusunuyor, eziliyor..eziliyorum..
İş sektoru ve işçi alımı Kısır dongu gb,
Mesleğimde kendımı gelıstırmek adına gıtmek ıstedıgım bırsuru egıtım ve kurs alanı var ama ımkanım yok..
İş verenler kalıfıye eleman arıyor ,
Sız kendınızı gelıstırmek için iş..
Ama sonuc sıfır..

Allah sonumuzu hayr etsın
Dilerim Allah'tan herkez ekmegını elıne alır,huzurunu bulur.

sakın vazgeçme! 1 yıldan fazla iş aramış biriyim..o dönem benim de yılgınlıklarım oldu..
nasıl olmasın? dediğin gibi ailene yük olduğunu hissediyorsun, beğendiğin bir şeyi alamamanın
acizliğini yaşıyorsun,kafana göre çıkıp gezemiyorsun..vs..daha bir sürü şey belkide..ama unutma ki
senle birlikte koşan nice insan var..bu insanların pek çoğu ya da bulabilen bir tanıdık vasıtasıyla
işe girenler, kıllarını bile kıpırdatmadan üstelik..aradaki farkı gösterecek olan senin azmin..

günde bazen 2-3 iş görüşmesine giderdim, ne ıssız yollar, ne bilnmedik yerler..görüşmeye gitmeden
önce didik didik ederdim firmayı , kendimce tabi ..ama olsun..en azından görüşme esnasında firmanızı ya da
sektörü biliyorumun rahatlığı olurdu üzerimde..bu yılışların,bıkkınlıkların sana artı bir enerji olarak geri dönsün..
eleman sirkülasyonu çok fazla..paradan ziyade gerçekten iş anlamında eksik yönlerin varsa o açıkları kapatıp
tecrübe edineceğin yerlere girmeye çalış..zaten sen de o aranılan kalifiye eleman olduktan sonra her yerde iş
imkanı doğar..sadece ama sadece inancını kaybetme..:31:

Daha bügün oturup hungur hungur ağladım ..
5 aydır işsizim ,
Daha önce unvanı satıs danışmanı olsada köle niyetine ınsan calıstırılan kucuk bır kurumdaydım..
Birçok sıteye ve işkura kayıtlıyım ama suan bır sonuc yok..
Ben artık yıldım galıba ,
İnancımı yıtırdım
Bugun uzun zamandır ılk defa kendımı bu kadar aciz,işe yaramaz,eve hıcbır katkısı olmayan zavallı biri olarak hıssettım..
İnsan ekmegını elıne almayınca aılesı bıle olsa bır zaman sonra baskasına ıhtıyaclarını soylemıyor..
Yuk oldugunu dusunuyor, eziliyor..eziliyorum..
İş sektoru ve işçi alımı Kısır dongu gb,
Mesleğimde kendımı gelıstırmek adına gıtmek ıstedıgım bırsuru egıtım ve kurs alanı var ama ımkanım yok..
İş verenler kalıfıye eleman arıyor ,
Sız kendınızı gelıstırmek için iş..
Ama sonuc sıfır..

Allah sonumuzu hayr etsın
Dilerim Allah'tan herkez ekmegını elıne alır,huzurunu bulur.

aynı psikoloji içerisindeyiz ikimizde,olmuyor olmuyor,ama artık dua edıyorum edıyorum hep hayırlısı dıye,daha dün 2 iş gorusmesıne gıttım sartlarda ıyıydı ama cagrı merkezı maaşı sartları oldukca ıyı,eger cagrı merkezı dusunursen senı yonlendırebılırım canım...

Back