Eder mi ?

Benim sevgilim 30 yaşlarda geçmişte çapkındım diyor açık açık ama artık iğrendim böyle şeylerden sonra tövbe ettim doğru yolu buldum dedi

Daha sıkıntılı
Cinsellikten iğrenmiş adamı mı alacaksın
Yarın bi gün senle cinsellikten de iğrenecekse buralarda çok konu açarsın
Kocam bağa yanaşmiy diye
Büyük ihtimalle yalan söylüyodur da inş tiksinmemiştir yani

Daha sıkıntılı
Cinsellikten iğrenmiş adamı mı alacaksın
Yarın bi gün senle cinsellikten de iğrenecekse buralarda çok konu açarsın
Kocam bağa yanaşmiy diye
Büyük ihtimalle yalan söylüyodur da inş tiksinmemiştir yani
Cinsellikten değil saçma sapan ilişkilerden bi sürü çıktığı olmuş onlardan

Benim sevgilim 30 yaşlarda geçmişte çapkındım diyor açık açık ama artık iğrendim böyle şeylerden sonra tövbe ettim doğru yolu buldum dedi

Bu ilişki ve bu sevgili size göre değil. Aynı konuyu evirip çevirip duruyorsunuz. Anlamak istemediğiniz şey ne?

Tam olarak neyden igrenmis ? Peki neden gelip sevgililik ilişkisi yaşamadan seni ailenden istemiyor ?

İleri dereceden kastin ne anlamadim. Cinsellik anlaminda soyledigini tahmin ediyorum. Benden oncesi beni kesinlikle hic ilgilendirmuyo. Sormuyorum bile banane. Keza benim gecmisimde onu hic ilgilendirmez.

İleri dereceden kastin ne anlamadim. Cinsellik anlaminda soyledigini tahmin ediyorum. Benden oncesi beni kesinlikle hic ilgilendirmuyo. Sormuyorum bile banane. Keza benim gecmisimde onu hic ilgilendirmez.
Yaşadıkları bi sürü kız arkadaşları olması falan

Senin için önemli mi geçmişi peki
Sormak istediğin buysa eşim bakir değildi .Geçmişte yüz kızartıcı bir suc işlememesi,birisinin malına/canına /ırzına zarar verecek bir davranışının olmaması benim için çok önemli ama bekaret kavramları bunlardan birisi değil

N
Sormak istediğin buysa eşim bakir değildi .Geçmişte yüz kızartıcı bir suc işlememesi,birisinin malına/canına /ırzına zarar verecek bir davranışının olmaması benim için çok önemli ama bekaret kavramları bunlardan birisi değil
nasık bakir değildi

Yaşadıkları bi sürü kız arkadaşları olması falan
Banane ayol. Benim kocamin benden once allah bilir kac tane oldu. Arada lafi gecer mesela cok oldugunu tahmin ediyorum bende o sakalasmalardan. Ve anladigim kadariyla cinsellikde yasamis. Ama banane. Bunlara neden takilayim. Hele simdiden sonra yapsin bakayim pipisini kesmiyomuyum😁😁😁

Banane ayol. Benim kocamin benden once allah bilir kac tane oldu. Arada lafi gecer mesela cok oldugunu tahmin ediyorum bende o sakalasmalardan. Ve anladigim kadariyla cinsellikde yasamis. Ama banane. Bunlara neden takilayim. Hele simdiden sonra yapsin bakayim pipisini kesmiyomuyum😁😁😁
Eskiden herşeyi yaşayanlar belli bi yaştan sonra bu yaptıklrını yapmazlarmış doğrumu acaba

Back
X