. Ben içimde hala tam olarak kurtulabilmiş değilim, onun başkasıyla mutlu olacak olması canımı yakıyor.
nişanından bigün öncesine kadar konuşuyoduk.(benim haberim yoktu) nişanı söylemesine rağmen hala görüşmek istedi.hala iletişim kurma derdinde. bu yüzden o masum değil.masum olmadığı için yansın kavrulsun diyorum
Yok boşandığı eş değil, ayrıldığı sevgilisi..Boşandığın esin ile iletişimi niye devam ettiriyorsun. Zaten o kadını da aldatmaya başlamış. Çok darlandiysan al yazışmaların ekran görüntüsünü nişanlısı facebook dan gönder. Hepsi yansın
nişanından bigün öncesine kadar konuşuyoduk.(benim haberim yoktu) nişanı söylemesine rağmen hala görüşmek istedi.hala iletişim kurma derdinde. bu yüzden o masum değil.masum olmadığı için yansın kavrulsun diyorum
Bence önüne bak.Arkadaşlar kötü bi ayrılık süreci geçirdim. İyi ayrıldık ama ben bilerek kötü olmak istemedim.Ki azıcıkta olsa vicdanı varsa rahatlamasın diye.
Bana en son kendisi de, başıma ne gelirse bilicem ki senin hakkındır, çıkacak benden dedi.Helallik diledi, konuyu geçiştirdim vermedim. Ama bir aya kadar evlenecek. Ben içimde hala tam olarak kurtulabilmiş değilim, onun başkasıyla mutlu olacak olması canımı yakıyor. Ah etsem edemiyorum da, ama atamıyorum içimden bu durumu. Mutlu olmasın istiyorum, yansın kavrulsun istiyorum, unutmasın istiyorum. Bunlar olur mu peki?
Bir tanıdığım ilk sevgilisi ile birlikte olmuştu, oğlan evlenmek için başka bir kızı tercih etmişti, kız arkasından çok göz yaşı dökmüştü...Oğlanın hiç çocuk sahibi olamadı( Allah vermedi) Sonra oğlan o kızdan boşandı, 2. evliliğini yaptı (gene çocuk olmadı). Hatta 2. eşi, oğlanın annesini bile dövdü.Arkadaşlar kötü bi ayrılık süreci geçirdim. İyi ayrıldık ama ben bilerek kötü olmak istemedim.Ki azıcıkta olsa vicdanı varsa rahatlamasın diye.
Bana en son kendisi de, başıma ne gelirse bilicem ki senin hakkındır, çıkacak benden dedi.Helallik diledi, konuyu geçiştirdim vermedim. Ama bir aya kadar evlenecek. Ben içimde hala tam olarak kurtulabilmiş değilim, onun başkasıyla mutlu olacak olması canımı yakıyor. Ah etsem edemiyorum da, ama atamıyorum içimden bu durumu. Mutlu olmasın istiyorum, yansın kavrulsun istiyorum, unutmasın istiyorum. Bunlar olur mu peki?
bu dunyada cıkmasa bıle dıger dunyada kesın canım.
benzer seyler yasadim tam 6 yil önce. Sizi anliyabiliyorum yani. Ayrilmak degil ama böylesine kandirilmak koyuyor en cok insana. Kendime gelmem tam 2 yilimi aldi. Ama mutlulugu ile yada mutsuzlugu ile hic ilgilenmedim. Insanlarin yaptiklari kötülüklerin yanina kalmayacagina inaniyorum ben. Ben suan baska biriyle nisanliyim ve inanin nisanlimi öbür insandan cok cok daha seviyorum suan geriye baktigimda iyiki diyebiliyorum cünkü hem aski tatim hem o ayrilik bana inanilmaz bir olgunluk katti. Umarim en iyi sekilde atlatirsiniz bu zor günleri
Burda bi aldatılmışlık, bi kandırılmışlık, bi oyuna getirilmeye çalışılmışlık var, duyguların sömürülmesi var. İnsan o yüzden ah ediyor yoksa insanca, sırf anlaşamamaktan ya da bazı şeylerin yolunda gitmemesinden ötürü ayrılanlara niye ah edilsin ki yani....
Her ceza bu dünyada verilecek diye bi şey yok..
Ayrica, birinin yanip kavrulmasi hayaliyle yasamak bile o kisiye mesai harcamaktir, basli basina zaman kaybidir..
Komple bitirip kendi hayatina bakmak en guzeli degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?