Edilen ahlar yerini bulur mu gerçekten?

. Ben içimde hala tam olarak kurtulabilmiş değilim, onun başkasıyla mutlu olacak olması canımı yakıyor.

Kusura bakma ama bencillik bu. Sen mutlu değilsin diye iyi ayrıldığın, sana kötülüğü dokunmamış birinin kötülüğünü istemen haksızlık. Birisiyle ilişkin var diye onun sonsuza kadar sürmesi garanti değil, seninle mutlu değilmiş demek ki. Ah etmek sadece seni yıpratır, önüne bak ki mutlu olabilesin. Böyle gidersen hiç mutlu olamazsın.

Hatırladım ben sizi, şu sözde ailesinin kendisinden habersiz kız istediği ve nişanlanmak zorunda kalan eski sevgili değil mi bu ?

Bu adamla nasıl iyi ayrıldın anlamadım. 2 ay seni yedekte tuttu, nolur nolmaz diye. Baktı ki yüzükler takıldı son anda bunu sana söyledi. Bunun aldatmaktan ne farkı var ? Zaman kaybediyorsun. Hayat akıp gidiyor, bu günler geri gelmeyecek. Şuna harcadığın bi dakikaya bile yazık. Hala senin duygularınla oynayıp egosunu şişiriyor ama sen bunun farkında değilsin..

At tabi, mesaj da at, ne kadar acı çektiğini anlat, hepten bi tarafları şaha kalksın !!

Boşandığın esin ile iletişimi niye devam ettiriyorsun. Zaten o kadını da aldatmaya başlamış. Çok darlandiysan al yazışmaların ekran görüntüsünü nişanlısı facebook dan gönder. Hepsi yansın

Yok boşandığı eş değil, ayrıldığı sevgilisi..

Pardon da anlaşamamış ayrılmışsınız neyin ahı tuacak merak ediyorum iki insan flört eder birbirini tanımaya çalışır yapamaz ayrılır bu çok doğal birşey sen hayatındayken başkasıyla çıkardı, aldatırdı ederdi tamam belki ama yok helallik vermedim yok kavrulsun istiyorum falan bu negatif düşünceler ona değil asıl size zarar verir siz kendinizi yiyip bitirirsiniz.

muhtemelen hala takip etmeye devam ediyorsunuz mutluluklar dileyip yolunuza devam etmek varken ahım çıkar mı diye düşünmeyin herkes anlaştığı kişiyle yolunu çizsin sizde öyle yapın.

Nişanlanacak adamı nasıl anlamadınız bende onu anlamadım hiç mi sosyal medyası yok birş eyi yok 1 haftaya evleneceğini biliyorsunuz ama. Nişan yapmaya yakın olan biri nasıl sizinle görüştü? ne olursa olsun ah edicem de şöyle olsun böyle olsun demeyin o hayatına devam edecek siz üzüleceksiniz hayatınıza bakın

benzer seyler yasadim tam 6 yil önce. Sizi anliyabiliyorum yani. Ayrilmak degil ama böylesine kandirilmak koyuyor en cok insana. Kendime gelmem tam 2 yilimi aldi. Ama mutlulugu ile yada mutsuzlugu ile hic ilgilenmedim. Insanlarin yaptiklari kötülüklerin yanina kalmayacagina inaniyorum ben. Ben suan baska biriyle nisanliyim ve inanin nisanlimi öbür insandan cok cok daha seviyorum suan geriye baktigimda iyiki diyebiliyorum cünkü hem aski tatim hem o ayrilik bana inanilmaz bir olgunluk katti. Umarim en iyi sekilde atlatirsiniz bu zor günleri

Bence önüne bak.

Eskiler eskide kaldıklarını kabullenseler de ömürleri boyu bir nefrete mahkum etmeseler keşke kendilerini.

Burda bi aldatılmışlık, bi kandırılmışlık, bi oyuna getirilmeye çalışılmışlık var, duyguların sömürülmesi var. İnsan o yüzden ah ediyor yoksa insanca, sırf anlaşamamaktan ya da bazı şeylerin yolunda gitmemesinden ötürü ayrılanlara niye ah edilsin ki yani....

Anacığımın sözüdür ah tutsa dünyanın hali nece olurdu:))
Sizde ahı mahı boş verin de keyfinize bakın ömür böyle şeyleri takacak kadar uzun değil

Her ceza bu dünyada verilecek diye bi şey yok..
Ayrica, birinin yanip kavrulmasi hayaliyle yasamak bile o kisiye mesai harcamaktir, basli basina zaman kaybidir..
Komple bitirip kendi hayatina bakmak en guzeli degil mi?

Bir tanıdığım ilk sevgilisi ile birlikte olmuştu, oğlan evlenmek için başka bir kızı tercih etmişti, kız arkasından çok göz yaşı dökmüştü...Oğlanın hiç çocuk sahibi olamadı( Allah vermedi) Sonra oğlan o kızdan boşandı, 2. evliliğini yaptı (gene çocuk olmadı). Hatta 2. eşi, oğlanın annesini bile dövdü.

bu dunyada cıkmasa bıle dıger dunyada kesın canım.

Her ceza bu dünyada verilecek diye bi şey yok..
Ayrica, birinin yanip kavrulmasi hayaliyle yasamak bile o kisiye mesai harcamaktir, basli basina zaman kaybidir..
Komple bitirip kendi hayatina bakmak en guzeli degil mi?

çok teşekkür ederim anlayan birileri de çıkmış sağ olun.

Ah etmek dogru degil. Ah etmek Allahim sen bilmiyorsun ben biliyorum demek gibi bir sey. Senin ettigin ahtan belki daha kotu cezalandirilacak nereden biliyorsun? Kimsenin ettigi yanina kaknaz. Eden bulur ama bekleyerek goremezsin bunu. Allah tam da senin unuttugunda verirmis cezasini. Bu evrenin sen bakarken ben soyunamiyorum demesi gibi birseymis. Unut ve yoluna decam et. Onu da rakip etme. Sana haberi felir birgun merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…